![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
m3llO
Data rejestracji: 09.05.2004
![]() |
Święty Mikołaj włazi przez komin do dziecięcego pokoju. Po cichutku skrada się do łóżka aby włożyć pod poduszkę prezenty. Wtedy spostrzega, że zamiast małej dziewczynki w łóżku leży naga cycata blondynka. W głowie świętego zaczynają się kłębić myśli:
- Jeśli ją przelecę to nie mam po co wracać do nieba. Ale przecież jak jej nie przelecę to jak wydostanę się przez ten ******ony komin? |
|
|
|
|
#3 |
|
Matrix has him
Data rejestracji: 29.10.2003
![]() |
Ciasto na impreze informatyków
![]()
|
|
|
|
|
#4 |
|
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
Przysłowia informatyczne:
a.. Dopóty dysk dane nosi, póki mu bootsector nie padnie. b.. Jeden Celeron kompa nie czyni. c.. Nie wywołuj przerwań z BIOS-u. d.. Mądry Polak po errorze. e.. Jak trwoga to do serwisu. f.. Nie wszystko dioda co się świeci. g.. Gdzie dysków sześć tam dużo formatowania. h.. Komu w drogę temu laptop. i.. Na twardzielu dioda gore. j.. Co dwie kopie to nie jedna. k.. Nie taki deamon straszny jak go killują. l.. Tam gdzie deamon mówi shutdown. m.. Z próżnego i recover nie odzyska. n.. Tapetka z RAMu, Windows hej! o.. Nie resetuj drugiemu, co tobie nie miło. p.. Co wolno Adminowi, to nie Użytkownikowi. q.. UPeeSy strzelają, Admin baty znosi. r.. Nie chwal systemu przed pierwszym padem. s.. Ciągnie się jak backup nad ranem. t.. Gdyby Pani nie skakała, to by kabli nie wyrwała. |
|
|
|
|
#5 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 06.06.2004
![]() |
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#6 |
|
..:: NYC ::..
Data rejestracji: 24.08.2003
![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Nie mogę!! Mój brzuch!! Dawno się tak nie uśmiałem!! ![]() Toć to kapela Staśka Wielanka ^_^ ^_^
Ostatnio zmieniany przez Kris : 20.12.2004 o godz. 11:32 |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
niezle
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
a może dodamy nowe ikonki do forum? ![]()
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Hitokiri Battousai
Data rejestracji: 14.09.2004
![]() |
Policjant zatrzymuje samochód na autostradzie. Okno uchyla roztrzęsiona blondynka. - Co pani wyprawia? Jeździ pani od prawej do lewej krawędzi jezdni jak pijana ! - Panie władzo - coś strasznego, tak się przeraziłam! Jadę sobie spokojnie, aż tu nagle przede mną drzewo! No bałam się potwornie, że w nie uderzę, więc skręciłam gwałtownie w prawo. A tam kolejne drzewo na wprost a ja na nie jadę! Więc skręciłam jeszcze mocniej w lewo, a tam kolejne drzewo, więc znowu skręciłam, żeby nie uderzyć... Policjant zagląda do samochodu i mówi: - Spokojnie, proszę pani. To tylko odświeżacz powietrza...
Zima. Do przydrożnego baru wchodzi kierowca tira. Siada przy barze i mówi: - Poproszę setkę. Tfu! (spluwa na podłogę) ******ony Matiz... Barman się zdziwił, ale nalał mu setkę. Facet wychylił duszkiem i mówi: - Barman, jeszcze seteczkę. Tfu! ******ony Matiz... Barman zdziwiony nalał setkę. Facet wychylił i mówi: - Jeszcze jedna setka. Tfu! ******ony Matiz... Barman mu nalewa i pyta: - Ok, niech pan zamawia co pan chce, ale czemu za każdym razem pan spluwa i przeklina jakiego? Matiza? - Wie pan co? - mówi kierowca - Zakopałem się w zaspie 30-tonową Scanią i nie mogę wyjechać. Podjeżdża matiziak, wysiada kierowca i mówi, że mnie wyciągnie. Ja mu na to: "Panie, jak mnie pan wyciągniesz tym Matizem, to ja panu ze szczęścia laskę zrobię!". - TFU ! ******ONY MATIZ |
|
|
|
|
#11 |
|
Guru
Data rejestracji: 01.10.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Taaaak .....
|
|