![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1876 |
Na emeryturze
Data rejestracji: 27.02.2004
![]() |
Hehe Polak potrafi... a na taki fajny komiks natrafilem w internecie i mi sie spodobal
![]() edit: Ale ze mnie osiol zapomnialem dodac linka ![]() edit 2: ok juz komiks dziala ![]()
![]() Ostatnio zmieniany przez .::piotrek::. : 20.12.2004 o godz. 22:31 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#1877 |
..:: NYC ::..
Data rejestracji: 24.08.2003
![]() |
Jaki??
edit: o sorka ![]() ![]()
#1878 | |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1879 | |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() Az go sobie drukne ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1880 |
niezwykły
Data rejestracji: 07.02.2003
![]() |
#1881 |
αρχή
|
![]() |
![]() |
#1882 |
m3llO
Data rejestracji: 09.05.2004
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1883 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.06.2004
![]() |
FAQ ciąży
PYTANIE: Czy powinienem mieć dziecko po 35 roku życia? ODPOWIEDŹ: Nie, dzieci po 35 roku życia jest wystarczająco dużo. PYTANIE: Jestem w drugim miesiącu ciąży. Kiedy moje dziecko zacznie samodzielnie się poruszać? ODPOWIEDŹ: Jeżeli będziesz miała szczęście to zaraz po ukończeniu studiów. PYTANIE: Co jest najbardziej niezawodną metodą określenia płci dziecka? ODPOWIEDŹ: Poród. PYTANIE: Moja żona jest w piątym miesiącu ciąży i czasami jest tak kapryśna, że przekracza wszelkie możliwe granice irracjonalności. ODPOWIEDŹ: Więc jakie jest twoje pytanie? PYTANIE: Moja położna twierdzi, że podczas porodu nie bedę czuła jakiegoś ogromnego bólu tylko coś w rodzaju ciśnienia. Czy ma rację? ODPOWIEDŹ: To tak samo jakby nazwała tornado lekkim zefirkiem. PYTANIE: Kiedy jest najlepszy czas, by wziąć epidural? ODPOWIEDŹ: Najlepiej po tym jak dowiesz się że zaszłaś. PYTANIE: Czy jest jakakolwiek przyczyna dla której muszę być w pobliżu żony podczas porodu? ODPOWIEDŹ: Nie. Chyba że coś ci mówi słowo "alimenty". PYTANIE: Moja żona urodziła tydzień temu. Kiedy znowu zacznie czuć się i robić wszystko normalnie. ODPOWIEDŹ: Kiedy dziecko założy własną rodzinę i wyprowadzi się z domu. 2) Co może powiedzieć kobieta facetowi, który ma małego? Paliłam już grubsze skręty. Ohhh, jakie to urocze. Może po prostu się przytulimy? Wiesz, chirurgia plastyczna mogłaby pomóc. Możesz tym zatańczyć? Mogę dorysować na tym uśmiechniętą buźkę? No no, a stopy masz takie duże. Dobra, popracujemy nad tym. Czy to piszczy przy naciśnięciu? O nie... chyba boli mnie głowa. (chichot i pokazywanie) Czy mogę być szczera? Jak słodko, przyniosłeś kadzidło. To tłumaczy, skąd u ciebie taki samochód. Może po zmoczeniu urośnie. Za co Bóg mnie pokarał? Przynajmniej dużo (długo) nie zajmie. Nigdy przedtem nie widziałam takiego. Ale wciąż działa, prawda? Wygląda na nieużywany. Może wygląda lepiej w naturalnym oświetleniu. Może przeszlibyśmy od razu do zapalenia papierosów? Zimno ci? Musiałbyś najpierw naprawdę mnie upić. Czy to złudzenie optyczne? Cóż to takiego? Dobrze, że masz tyle innych talentów. Czy jest do tego pompka? Więc to dlatego osądzasz ludzi po osobowości. Zdaje się, że to zrobi ze mnie rannego ptaszka. 3) Pierwiastek niebezpieczny - kobieta PEŁNA NAZWA: Kobieta SYMBOL: Ko ODKRYWCA: Adam ROK ODKRYCIA: Znana od zarania dziejów MASA ATOMOWA: Średnio około 53,6 kg, lecz istnieją izotopy o masie od 40 do 200 kg WYSTĘPOWANIE: Stosunkowo znaczne ilości występują w obszarach zabudowanych WŁASNOŚCI FIZYCZNE: Powierzchnia zwykle pokryta cienką warstwą kolorowej substancji (maskującej?) - Wrze i mrozi bez znanych przyczyn - Topnieje przy odpowiednim traktowaniu - Zgorzkniała przy nieprawidłowym użyciu - Występuje w wielu odmianach począwszy od dziewiczo czystego metalu, do rudej pospolitej ****y WŁASNOŚCI CHEMICZNE: - Wykazuje silne przyciąganie do metali i kamieni szlachetnych - Absorbuje znaczne ilości drogich substancji - Może nagle eksplodować, bez żadnego ostrzeżenia czy powodu - Nierozpuszczalna w płynach, lecz wykazuje wzrost aktywności po nasączeniu alkoholem etylowym - Jest najsilniejszym znanym człowiekowi czynnikiem redukującym bogactwo UŻYCIE: - Element wysoce ozdobny, zwłaszcza w samochodach sportowych - Uwalnia od naprężeń - Bardzo efektywny czynnik czyszczący REAKCJE: - Czysty okaz, odkryty w stanie naturalnym, przyjmuje barwę różowoczerwoną - Barwa zmienia się na zieloną, jeśli zostanie umieszczony obok dorodniejszego okazu ZAGROŻENIA: - Wysoce niebezpieczna w niedoświadczonych rękach - Legalnie można posiadać tylko jeden okaz, choć można utrzymywać kilka, pod warunkiem, że znajdują się w rożnych miejscach i nigdy, się ze sobą nie stykają Do hotelu w Związku Radzieckim późną porą przybył podróżny: - Poproszę o pokój na jedną noc. - Niestety, mamy tylko wolne jedno miejsce w pokoju pięcioosobowym. - Może być, w końcu to tylko jedna noc - odpowiedział podróżny i pomaszerował do wskazanego pokoju. Ułożył się wygodnie i zamierzał zasnąć, ale współtowarzysze grali w brydża, opowiadali sobie kawały i co chwila wybuchali głośnym śmiechem. Podróżny ubrał się i zszedł do recepcji: - Poproszę 5 herbat na górę za jakieś 10 minut. Wrócił do pokoju i mówi: - Panowie tak swobodnie opowiadacie sobie dowcipy, a przecież tutaj może być założony podsłuch! - Co pan! w hotelu? - Możemy to łatwo sprawdzić - panie kapitanie! poproszę 5 herbat pod 14-stkę. Rzeczywiście, w tym momencie przynoszą herbatę. Współtowarzysze z lekką obawą kładą się spać. Rano podróżny wstaje i widzi że prócz niego w pokoju nie ma nikogo. Schodzi do recepcji: - Co się stało z moimi współlokatorami? - Rano zabrała ich milicja. - A mnie dlaczego nie zabrali? - Bo kapitanowi spodobał się ten dowcip z herbatą. |
![]() |
![]() |
#1884 | |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1885 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Cytat:
![]() Mówiąc szczerze spodziewałem się znowu jakiegoś podstępu, a tu taka niespodzianka ![]()
![]() |
#1886 |
captain u-k
Data rejestracji: 20.12.2004
![]() |
![]() ![]() - Haloooo, czy to pralnia?! - Sralnia!, ****a, a nie pralnia, tu Ministerstwo Kultury, *****ie ***any! |
![]() |
![]() |
#1887 |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
Pewna para w średnim wieku z północnej części USA zatęskniła w środku mroźnej zimy do ciepła i zdecydowała się pojechać na dół, na Florydę i mieszkać w tym hotelu, w którym spędziła noc poślubną 20 lat wcześniej.
Mąż miał dłuższy urlop i pojechał o dzień wcześniej. Po zameldowaniu się w recepcji odkrył, że w pokoju jest komputer i postanowił wysłać maila do żony. Niestety omylił się o jedną literę. Mail znalazł się w ten sposób w Houston u wdowy po pastorze, która właśnie wróciła do domu z pogrzebu męża i chciała sprawdzić, czy w poczcie elektronicznej są jakieś kondolencje od rodziny i przyjaciół. Jej syn znalazł ją zemdloną przed komputerem i przeczytał na ekranie: Do: Moja ukochana żona. Temat: Jestem już na miejscu. Wiem, że jesteś zdziwiona otrzymaniem wiadomości ode mnie. Teraz mają tu komputery i wolno wysłać maila do najbliższych. Właśnie zameldowałem się. Wszystko jest przygotowane na Twoje przybycie jutro. Cieszę się na spotkanie. Mam nadzieję, że Twoja podróż będzie równie bezproblemowa, jak moja. PS: Tu na dole jest naprawdę gorąco... |
![]() |
![]() |
#1888 | |
Hitokiri Battousai
Data rejestracji: 14.09.2004
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1889 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
świąteczny komputer
![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez icemac : 21.12.2004 o godz. 09:49 Powód: next obrazek |
![]() |
![]() |
#1890 | |
αρχή
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|