![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
captain u-k
Data rejestracji: 20.12.2004
![]() |
Baca w czasch prochibicji przemyca alkohol przez granice, nagle nie wiadomo skad pojawia sie patrol sluzby granicznej i wola:
-Baco a dokad to idziecie? A baca z glosem pelnym rezygnacji: -Teraz to do życi |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
captain u-k
![]() |
![]()
Jak juz mowimy o gumach:
-Jak sie nazywa kobieta po stosunku? -Dentka! -A po 100 stosunkach? -Studentka ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 06.06.2004
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
komorka ksiedza
![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
#5 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Turboni
odjechane ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nie wiem czy to było.
#7 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.06.2004
![]() |
Rzeczywiście - mieszkam w NADDUPIU!!!
Teraz z innej kegi... Do baru wchodzą prezesi Redsa, Lecha i Żywca. Każdy z nich siada przy osobnym stoliku. Po kilku minutach przychodzi kelner do prezesa Redsa i pyta: - Co podać? - Oczywiście zimnego Redsa - odpowiada prezes Redsa Następnie kelner podchodzi do prezesa Lecha: - Co podać? - Oczywiście zimnego Lecha Wreszcie kelner podchodzie do prezesa Żywca z tym samym pytaniem: - Co podać? Na to prezes Żywca odpowiada: - Poproszę zimną colę. Na to prezesi Redsa i Lecha: - Co ty głupi nie zamawiasz zimnego Żywca? - Jak wy nie pijecie piwa, to ja też - odpowiada prezes Żywca. |
![]() |
![]() |
#8 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.06.2004
![]() |
Niech żyją prezenty
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Natomiast Crazy Russiana nie bardzo kojarze...
![]() |
#10 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.01.2004
![]() |
Jasio przynosi do domu torbę pełną jabłek. Mama pyta go:
- Skąd masz te jabłka? Na to Jasiu: - Od sąsiada. - A on wie o tym? - pyta mama. - No pewnie, przecież mnie gonił! Przychodzi Jaś do apteki i mówi: - 6 prezerwatyw - Może ciszej z tyłu stoją ludzie - mówi aptekarka. Ja ogląda się i mówi do stojącej za nim dziewczyny: - Czeć Ala! - Jednak siedem proszę - mówi do aptekarki. Jedna z młodszych klas szkoły podstawowej. Pani nauczycielka stojąc na ławce zmienia jakiś obrazek, a dzieci trzymają ławkę, aby pani nie spadła. Jasio korzystając z okazji zagląda pani pod spódniczkę. Wchodzi inny nauczyciel, zauważył co wyczynia chłopiec i mówi: - Jasiu uważaj bo oślepniesz! Jasio zakrywa jedno oko ręką i mówi: - Pierdzielę, zaryzykuję na jedno oko. W klasztorze nagle otwierają się drzwi i z rozpędem do środka wpada młoda zakonnica. Biegnie prosto do matki przełożonej: - Matko przełożona, matko przełożona, zgwałcili mnie, co robić? - Zjeść cytrynę - odpowiada matka przełożona - Pomoże ![]() - Pomoże, nie pomoże... ale przynajmniej ten uśmiech zniknie. |
![]() |
![]() |
#11 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Patologiczna rodzina na wiejskiej melinie, pijana Krycha mówi do
> >>> > Zdzicha : > >>> > - Zdzichu , kurna ja chce komórke , wszyscy maja , ja też chce ... > >>> > - A tam daj mi spokój stara , pij ! > >>> > - Zdzichu komórke chce! - i marudzi i marudzi cały wieczór Krycha > >>> > - Dobra tam dobra , pij! - odburknął wkurzony już Zdzisiek Krycha > >>sie > >>> > nawalila i zasnęła , a Zdzisiek nawalony wyszedł na plac, wziął > >>kilka > >>> > desek i gwożdzi i pozbijał jej komórke i poszedł spać. W nocy > >>nawalona > >>> > ekipa zobaczyła przechodząc komórke i na deskach napisała sprayem > >>> > "Krycha to kur*a" . Wstaje Zdzisiek na mega kacu wychodzi i widzi > >>na > >>> > komórce napis "Krycha to ..." i drze sie do Krychy: > >>> > - Krycha wstawaj cholera , sms przyszedł ! |
![]() |
![]() |
#12 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.01.2004
![]() |
Kobieta u seksuologa
- Co mam robić panie doktorze, mąż mnie nie zaspokaja? - Proszę pani, ja mogę cos pani przepisać, ale może znalazłaby pani sobie kochanka. W sumie mąż nie musi o niczym wiedzieć. - Mam panie doktorze, też nie wystarcza. - Droga pani, a gdzie jest powiedziane, że to ma być jeden? - Mam ich dziesięciu i wciąż to za mało. - DOBRZE, przepiszę pani jakieś hormony i za dwa tygodnie przyjdzie pani do kontroli. Kobieta wraca do domu kładzie receptę przed mężem: - Widzisz! .... żadna ****a, tylko chora jestem! Król wydaje córkę za mąż, jednak kandydatów czeka ciężka próba. Mają wypić beczkę piwa, przepłynąć jezioro, na którym jest wyspa a na niej lew z bolącym zębem, którego trzeba wyrwać a na koniec zadowolić seksualnie starą czarownicę. Pierwszy kandydat wypija beczkę piwa i tonie w jeziorze. Drugi kandydat wypija beczkę piwa, przepływa jezioro, ale zostaje skonsumowany przez rozwścieczonego lwa. Trzeci kandydat wypija beczkę piwa, przepływa jezioro i po chwili z zarośli wyspy słychać stękanie, jęczenie, sapanie. Wszyscy z niepokojem wsłuchują się w dźwięki dobiegające z wyspy. Po chwili za krzaków wychodzi trzeci kandydat i pyta: - Gdzie jest ta czarownica, której miałem zęba wyrwać? Żona była niezadowolona z pożycia, więc poszła do seksuologa, żeby jej coś doradził. No to on opowiedział jej o seksie perwersyjnym. Żona wróciła do domu założyła najseksowniejszą bieliznę, miniówkę i czeka na męża. Kiedy ten wrócił z pracy ona już w przedpokoju staje przed nim i mówi: - Drzyj ze mnie szmaty! On popatrzał na nią jak na idiotkę i nic. Tylko zdejmuje płaszcz. - Drzyj ze mnie łachy, powiedziałam! No to mąż zdarł z niej wszystko. Kiedy żona stała już naga mówi do męża: - A teraz mnie wy*******. Mąż otwiera drzwi i mówi: - Wypierdalaj! Po kilku nocach panna młoda skarży się matce: - Wiesz mamo, już kilka nocy śpimy razem i nic. Jeszcze się nie kochaliśmy. - Ależ córeczko, może jest zestresowany... - Ale mamo, on tylko książkę czyta i wcale nie zwraca na mnie uwagi. - Wiesz córeczko, skoro on nie zwraca uwagi, to może ja się położę zamiast ciebie i sprawdzę, o co chodzi. I tak zrobiły. Maź w łóżku czyta książkę, teściowa się kładzie i leży. Nagle maź wsuwa rękę pod kołdrę i w majteczki zaczyna rękę wkładać. Wyskoczyła teściowa z łóżka i do córeczki: - Ależ kochanie, chwile leżałam i zaczął się do mnie dobierać. - Tak, tak... Palec zmoczy, kartkę przewróci i dalej czyta... |
![]() |
![]() |
#13 |
captain u-k
![]() |
Zaułek onanistow
|
![]() |
![]() |
#14 |
captain u-k