![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#2071 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... qrde, a ja zostałem czyimś alfonsem
-Petty Crime Alphonse- ![]()
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2072 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
a mi wyszlo nowe mafijne
![]() Kinky Marco Ricci |
![]() |
![]() |
#2073 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
Student przychodzi na egzamin z logiki i na bezczelnego pyta profesora; -Pan sie lapie w tej logice panie Profesorze? -Oczywiscie ,co za pytanie. -To ja mam taka propozycje panie Profesorze ,zadam panu pytanie i jesli pan nie odpowie stawia mi pan 5 ,a jesli pan odpowie wywala mnie pan na pysk. -OK. .niech pan pyta -Co obecnie jest legalne ,ale nie
logiczne , logiczne ale nielegalne, a co nie jest logiczne ani legalne? Profesor nie znal odpowiedzi postawil studentowi 5 i wola swojego najlepszego studenta i pyta go o odpowiedz Ten mu natychmiast odpowiada: -Ma pan 65 lat i jest pan zonaty z 25 letnia kobieta ,co jest legalne ,ale nie logiczne. -Pana zona ma 20 letniego kochanka ,co jest logiczne ale nie legalne. -Pan stawia kochankowi swojej zony 5 chociaz powinien go pan wywalic na zbity pysk i to nie jest ani logiczne ani legalne... |
![]() |
![]() |
#2074 |
Hitokiri Battousai
Data rejestracji: 14.09.2004
![]() |
Dapper Alfredo Rizzo - to cały ja
Ostatnio zmieniany przez tengu : 07.01.2005 o godz. 14:22 |
![]() |
![]() |
#2075 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.06.2004
![]() |
Znalezione....
Leci samolot z wytcieczką wszyscy śpiewają bawią sie. Nagle awaria, panika ludzie krzyczą. Jeden z pasażerów podbiega do kapitana i pyta: - Co z kobietami?! -*******ić kobiety - A zdążymy ? Przychodzi Jaś do taty i pyta: - Tatusiu, a jak się robi dzieci? - No wiesz Jasiu, musisz wsadzić to co masz najdłuższe tam, gdzie siusia Małgosia... Po jakimś czasie przychodzi Małgosia i skarży się tacie: - Tato, a Jasiu włożył nogę do kibla!!! Pewna para była świeżo po ślubie-dwa tygodnie temu było wesele. Mąż jakkolwiek wielce w małżonce zakochany, nabrał ochoty by spotkać się ze starymi kumplami i poimprezować w ich ulubionym barze. Zaczął więc się ubierać i mowi do żony: -Kochanie wychodzę, ale wrocę niedługo. -A dokąd idziesz Misiaczku? - zapytała żona -Idę do baru ślicznotko. Mam ochotę na małe piwko. -Chcesz piwo mój ukochany? - żona podeszła do lodowki otworzyła drzwi i zaprezentowała mu 25 rożnych rodzajow piwa z 12 rożnych krajow: Niemiec, Holandii, Anglii i innych. Mąż stanął zaskoczony i jedynie co zdołał wydusić z siebie to: -Tak, tak cukiereczku***8230; ale w barze***8230; no wiesz***8230; te schłodzone kufle***8230;***8230; Nie zdążył skończyć, gdy żona mu przerwała: -Chcesz do piwa schłodzony kufel? Nie ma problemu - I wyjęła z zamrażarki wielki oszroniony kufel. Ale mąż, choć nieco już blady z wrażenia, nie dawał za wygraną. -No tak skarbie, ale w barach mają naprawdę świetne i pyszne przystawki***8230; nie będę długo, wrocę naprawde szybko, obiecuje. -Masz ochotę na przystawki niedźwiadku? - Żona otworzyła drzwi szafki, a tam: słone paluszki, orzeszki, chipsy, pieczone skrzydełka, marynowane grzybki i wiele innych smakołykow. -Ale kochanie***8230; w barze....no wiesz***8230; te męskie gadki, przeklinanie, niewyszukany język -Chcesz przekleństw moje ciasteczko? Więc pij te kurewskie piwo z ***anego zmrożonego kufla i żryj te *******one przystawki! Jesteś teraz do ***** ciężkiego żonaty i nigdzie ****a nie wyjdziesz! Pojąłeś s****ysynu?! Córka mówi do matki: -Mamo ja jestem w ciąży! Matka na to: -Kobieto, gdzie ty miałaś głowe!? -Pod kierownicą! Edyta Górniak w drodze do Londynu Stewardessa: - Zamawiała Pani porcje wegetariańską? Czy mogę prosić o Pani nazwisko? Edyta z oburzeniem w głosie: - To pani nie wie jak ja się nazywam?Stewardessa: - A pani wie jak ja się nazywam? * VIP-y na pokładzie Agata B., córka byłego premiera, po wylądowaniu w Warszawie (rejs z Rzymu): - Czy jest transport dla vipa? Szefowa pokladu: - Nie było vipów na pokładzie. Agata B.: - Czy mówi pani coś nazwisko "Buzek"? Szefowa: - Nie jednemu psu na imię Burek. Matka do syna: - Gdybym sobie od ust nie odejmowała nie byłoby cię na świecie. Przychodzi dziewczyna do spowiedzi. - Grzeszę co noc - mówi do księdza. - Ale jak? - pyta spowiednik. - No.. rozbieram się... leżę naga... i tak wodzę paluszkiem... - I co?! - pyta ksiądz. - Najpierw piersi..., później schodzę niżej... niżej... niżej...najniżej.. - I....?! I CO DALEJ...? - I wydłubuję brud spomiędzy palców i wącham. Antoś i Tereska juz cztery miesiące po ślubie i NIC. Pyta się stary baca: (B) - No i jak synu, miałeś, Ty już Tereskę (A) - Ni tatku (B) - A czemu to ![]() (A) - A bo i zrobić tego nie potrafię i przykładu nie miałem (B) - Stara migiem do chałupy będziemy dziecku pokazywać jak robota wygląda W chałupie stary baca położył żonę na stole i jazda... (B) - I jak, Antoś widziałeś? (A) - Wiesz, widziałem i nie widziałem troszkę mi jajca przeszkadzały (B) - Stara szuraj do stodoły po lejce Stara lejce doniosła baca jajca podwiązał do belki pod sufitem przymocował i znów jazdy na swojej starej wyczynia (B) - Teraz to juz synu chyba widziałeś (A) - Oj tak tatku - widziałem Biegiem Antek do chałupy leci Teresę z pola ściągnął z kurzu wytrzepał na stole położył. I tak jak ojciec nauczył lejcami jajca podwiązał. Kładzie się tedy na niej i jazda. Nagle noga od stołu się złamała, a Antek za jajca przywiązany pod sufitem zwisa. (A) - Tereska biegiem, biegiem do kuchni po nóż (T) - Mam Antoś, mam i co teraz (A) - TNIJ! (T) - No tak Antoś ale co, co mam ciąć ??!! (A) - No przecież nie lejce BO NOWE !! |
![]() |
![]() |
#2076 |
Banned
Data rejestracji: 03.10.2004
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2077 |
Zaginiony pielgrzym
Data rejestracji: 17.05.2002
![]() |
nawet google wie o torencie
|
![]() |
![]() |
#2078 | |
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2079 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Biegnie zajączek przez las, spotyka ślimaka ślimak pyta zajączka
> - ty co tak szybko zasuwasz? > - ślimak co ty nie słyszałeś na nasze łąki weszła Izba Skarbowa, no i > spierdalam bo się nie wytłumaczę(ja futro, żona futro, dzieci futra). > Ślimak przyśpieszył spotyka bociana. > Bocian pyta: > > - ty ślimak co tak zapierdalasz? > -Bocian co ty nie słyszałeś na nasze łąki weszła Izba Skarbowa, no i > spierdalam bo się nie wytłumaczę (ja domek, żona, domek, dzieci domki) > Bocian poleciał do Afryki spotyka pawiana - > - ty bocian co ty tu robisz o tej porze roku? > > - s*******iłem bo na nasze łąki weszła Izba Skarbowa ja się nie > wytłumaczę(ja co roku wakacje za granicą, żona wakacje za granicą, dzieci > wakacje za granicą). > - Ty bocian ,a gdzie to jest? > - W Polsce > Na to pawian: > - ty to kraj dla mnie (ja z gołą dupą, żona z gołą dupą, dzieci z gołą > dupą). |
![]() |
![]() |
#2080 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.01.2004
![]() |
Sala operacyjna, pacjent leży na leżance, podchodzi anastezjolog.
- Dzień dobry, dzisiaj ma pan operację, będę pana usypial, ale mam jedno pytanie. Czy leczy pan w naszym szpitalu prywatnie, czy na kasę chorych? Pacjent na to: - Na kasę chorych. - No to aaa... kotki dwa.... Pacjent pyta się lekarza: - Panie doktorze, czy wyleczy mnie pan z bezsenności? - Tak, ale najpierw trzeba ustalić i zlikwidować jej przyczynę. - Lepiej nie. Żona jest bardzo przywiązana do naszych dzieci. Doktor mówi do pacjenta: - No no, jest pan zdrowy jak byk! Wszystkie wyniki w porządku! Z seksem też pan chyba nie ma problemów? - Cóż, tak ze trzy razy w tygodniu to sobie dogodzę. - Trzy razy w tygodniu? Z pana kondycją to i trzy razy dziennie można by było. - Niby tak, ale pan doktor wie, jaki jest los proboszcza na wiejskiej parafii. U seksuologa pacjent skarży się, że w trakcie stosunku słyszy gwizdy. - Hmmm..., a ile ma pan lat? - 49. - To co pan chciał słyszeć, oklaski? Przychodzi facet do lekarza i mówi: - Panie doktorze, wątroba mnie boli. - A czy pije pan wódkę? - pyta lekarz. - Piję, piję panie doktorze, ale mi nie pomaga... Przychodzi facet do lekarza i mówi: - Panie doktorze, nie piję, nie palę, nie używam; czy w związku z tym będę dłużej żył? - Teoretycznie - tak, ale po co?! Dwaj sanitariusze wiozą pacjenta korytarzem. - Wieziemy go do prosektorium czy na reanimację? - pyta jeden. - Lekarz powiedział, że do prosektorium - odpowiada drugi. Wystraszony pacjent wygląda zza prześcieradła i mówi: - A może jednak na reanimację... U psychiatry: - Trochę się pogubiłem w pańskiej historii. Czy mógłby pan zacząć od początku? - No dobrze. A więc, na początku stworzyłem Ziemię... |
![]() |
![]() |
#2081 | |
Banned
Data rejestracji: 03.10.2004
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() a tu nowy moj rek ![]() Ostatnio zmieniany przez maj3 : 09.01.2005 o godz. 16:46 |
|
![]() |
![]() |
#2082 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Autentyczna rozmowa dzieci w piaskownicy;
> >> > >>> | > Rozmowa w tonie przechwalania : > >> > >>> | > - A mój tato ma astrę- mówi chłopczyk > >> > >>> | > - A moja mama też - odpowiada dziewczynka > >> > >>> | > - A mój tata ma kamerę cyferkową - chłopczyk > >> > >>> | > - A moja mama też - dziewczynka ( no i dalej jeszcze > >> > >>> takie > >> > >>> | > przechwalanki, które tego chłopca coraz bardziej > > irytowały, > >> > >>> ale > >> > >> w > >> > >>> | końcu > >> > >>> | > usłyszałam kardynalny argument ) > >> > >>> | > - A mój tata ma siusiaka > >> > >>> | > - Moja mama też ma... > >> > >>> | > - Nie może mieć..mamusie mają pipulki... > >> > >>> | > - Ale moja mama naprawdę ma... W SZUFLADZIE.... ![]() |
![]() |
![]() |
#2083 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
@ czero ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^
![]()
#2084 |
Prison break
Data rejestracji: 27.11.2004