![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#2101 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.01.2004
![]() |
Uwagi z dzienniczków szkolnych
![]() Uczeń buja się na dwóch tylnych nogach krzesła, by za chwilę opuścić dwie przednie z hukiem na podłogę. Po wyjściu z sali zauważyłam lężące na ziemii zakrwawione tampony. To za sprawą uczniów x,y,z, którzy wychodzili na szczepienie. Jagoda na lekcji WOSu myśli o jędrnych ustach Arkadiusza ***********. Kradną ze szkolnej kuchni ziemniaki i robią z woźną frytki. Naraża kolegów na śmierć, rzucając kreda po klasie. Na wf-ie nosi za małe spodenki. Zapytana dlaczego, twierdzi, ze takie są bardziej sexy. Rzuca w koleżanki spreparowana żabą. Kowalska i Józwiak nie chcą podąć swego nazwiska. Pociął koledze sweter, chcąc sprawdzić jakość wyrobu. Zjada ściągi po klasówce. Powiedział do pani woźnej, która zwróciła mu uwagę: "Niech pani uwaza, bo jutro może już pani nie pracować w tej szkole". Zamknął nauczyciela na klucz i odmówił zeznań. Wyrzucił koledze czapkę przez okno ze słowami: "Jak kocha, to wróci". Rzucił w nauczyciela doniczka i krzyknął: "Trafiłem!". Przyłapany na paleniu w toalecie broni się, mówiąc ze "wykurza Robale z kibla". Zwalnia się z lekcji. Mówi, ze boli ją głowa, a potem widzę ją z przystojnym brodaczem. Demonstrując działanie gejzeru, opryskał pomidorem cala klasę. Pije wódę z kranu, mówiąc: "Kaca mam". Z radości, ze nie ma nauczyciela, zwalił tablice. Śmieje się parszywie. W czasie odpowiedzi z historii, co drugi wyraz wtrąca słowo "facet". Nie uważa i biega na lekcjach wf-u. Rozmawiałam z nią i nie dala mi dojść do słowa. Na melodie hymnu szkolnego ułożył pieśń zagrzewająca uczniów do walki z nauczycielami. Przyszła do szkoły w samym swetrze. Na lekcji dłubie w nosie i mówi, ze to jak narkotyk. Ukradł ze szkolnego WC sedes i przechowuje go w tornistrze. Nie wiesza się w szatni. Stwierdził nieprzygotowanie do geografii z powodu śmierci babci, z która to babcia jechałam dziś rano tramwajem. Namalował na ławce gola babę goniąca knura. Na wycieczce szkolnej zerkał nieznacznie ku sklepowi z napojami alkoholowymi, gdzie potem dokonał zakupu pamiątek. Śpiewa na lekcji muzyki. Wyrwany do odpowiedzi mówi, ze nie będzie zeznawał bez adwokata. Przyniósł do szkoły trutkę na szczury z zamiarem wypróbowania jej na wychowawcy. W czasie wyścigu międzyszkolnego umyślnie biegł wolno, by, jak twierdzi, zyskać na czasie. Wysłany po kredę, przyniósł ślimaka. Po napisaniu kartkówki nie oddal jej, twierdząc, ze zostawił ją w domu. Na lekcji zajęć praktyczno - technicznych umyślnie piecze ciasto bez maki. Wlał wódę do kontaktu w pracowni fizycznej na lekcji plastyki. Wkłada kapiszony do kontaktu, czym doprowadził nauczycielkę na pogotowie. Demonstruje na fizyce zabawki. Uczeń przeszkadzał pani w lekcji, m.in. leżał na podłodze, robił zamieszanie nogami. Podpalił koledze teczkę na lekcji i zapytał, czy może wyjść po gaśnice. Bije kolegę po dzwonku. Schowany za podręcznikiem fizyki wydaje dźwięki przyprawiające mnie o mdłości. Wysłany w celu namoczenia gąbki wrócił z mokra głowa i sucha gąbka. Syn lata z gołym brzuchem po błocie. Kowalski w trakcie lekcji uprawiał ziemie cyrklem w doniczce. Uczeń chodzi po ścianie. Uczeń siedzi w ławce i zachowuje się podejrzanie. |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2102 |
|
captain u-k
Data rejestracji: 20.12.2004
![]() |
zrob to co na zalaczonym obrazku
|
|
|
|
|
#2103 |
|
captain u-k
![]() |
cos na temat |
|
|
|
|
#2104 | |
|
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
#2105 |
|
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#2106 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
#2107 | |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() i masz repute
|
|
|
|
|
|
#2108 |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2109 | |
|
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#2110 |
|
Hitokiri Battousai
Data rejestracji: 14.09.2004
![]() |
Początkujący ksiądz ma pierwsza spowiedź. Spowiada się młoda dziewczyna:
- Proszę księdza, ciągnełam druta. Ksiądz trochę zmieszany, nie wie jaką dać jej pokutę więc biegnie do ministrantów i pyta się: - Co ksiądz proboszcz daje za ciągnięcie druta? Na to ministranci: - Nam po Snickersie. Nowobogacki hrabia chce zadbać o swój image. Innymi słowy chce być trendy. Zgłosił sie na kurs bycia trendy i babka na początku pyta go: - Ma pan willę dwupiętrową? - Nie. - A ma pan najnowszy model mercedesa? - Nie mam. - A ma pan chociaż taką bransoletkę wysadzaną złotem? - No nie mam. - To jak pan będziesz miał to wszystko, to się pan zgłoś do mnie. Chwilę później Hrabia dzwoni do Jana: - Janie! - Tak panie? - Jeszcze dziś koniecznie proszę zburzyć dwa piętra naszej willi. - Coś jeszcze panie? - Sprzedaj wszystkie nasze Cadillaki i kup to nowe niemieckie gówno co teraz wszyscy nim jeżdżą! - Tak jest panie, coć jeszcze? - Oczywiście, zabierz Burkowi obroże i przywieź mi ją! Trzech kolegów w piaskownicy chwali się biustami swoich mam. Pierwszy z nich mówi: - Moja mama ma taki biust, że jak chce wyjrzeć przez okno to musi patrzeć bokiem. Drugi chłopak mówi: - Jak moja mama chce przejść przez drzwi, to musi iść bokiem. A trzeci dodaje: - A moja mama ma takie cycki, że jak niesie biustonosz do pralni to mówią, że spadochronów nie piorą! Co jest najszybsze w kompie sx/dx286? - Wiatraczek. Rozmawia dwóch informatyków: - Stary wpadaj do mnie będzie impreza: muzyka, drinki, panienki! - Muzyka ok, drinki ok, a tych panienek ile będzie? - Ze 6 GB. Elektryk, mechanik i informatyk jadą samochodem. Nagle z samochodem zaczyna się dziać coś dziwnego. Elektryk natychmiast stwierdza: - Instalacja elektryczna nawala. - Nie, to silnik pada - zaprzecza mu mechanik i w moment wybucha sprzeczka. W końcu proszą informatyka o rozstrzygniecie. Ten stwierdza: - Wiecie co? A może zgaśmy go i odpalmy z powrotem... Przychodzi eskimos do sklepu AGD, bierze lodówkę i idzie do kasy. Zdziwiona ekspedientka pyta: - Po co panu lodówka na biegunie? - Widzi pani, na dworze jest -40, w iglo -30, w lodówce -15 to przynajmniej będę mógł się ogrzać! Czym się różni informatyczka w spodniach od informatyczki w mini? -Czasem dostępu. Idzie Jezus przez pole marchewek. Przewrócił się, a po chwili z marchwi wstał... |
|
|
|
|
#2111 | |
|
captain u-k
![]() |
Cytat:
|
|