![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#2116 | |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Cytat:
![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2117 |
Darkly dreaming...
Data rejestracji: 10.08.2004
![]() |
Na probe wklailem do IE i dziala jak ma dzialac
![]() Fajne zdjecie ![]() |
![]() |
![]() |
#2118 | |
captain u-k
Data rejestracji: 20.12.2004
![]() |
Cytat:
Ciemnosc widze ciemnosc ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2119 |
captain u-k
![]() |
Tydzien na działce
|
![]() |
![]() |
#2120 |
samotność
Data rejestracji: 08.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kliknij na obrazek, Ctrl+A, w IE działa
![]() ale jazda ![]() suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper |
![]() |
![]() |
#2121 | |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Cytat:
![]() pozdro ![]()
![]() |
#2122 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Ale ten inny obrazek, który kiedyś miałem, był lepszy ![]()
![]() |
#2123 |
captain u-k
![]() |
A to historia z irca, poniewaz sledze temat od parunastu dni wybaczcie jak sie powtarzam
|
![]() |
![]() |
#2124 | |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() BTW: TU jest cos podobnego ![]()
Ostatnio zmieniany przez MacGyver : 10.01.2005 o godz. 22:35 |
|
![]() |
![]() |
#2125 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2126 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
W IE działa bo u niego zaznaczenie jest granatową siateczką a nie jednolitym kolorem.
#2127 |
inżynier systemowy
Data rejestracji: 07.07.2004
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2128 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moze bylo, moze nie
![]() Do domu przyszedl ksiadz z koleda. Po modlitwie i poświęceniu domu zwrócił się do małej dziewczynki: - Umiesz sie żegnać, dziecko? - Umiem. Do widzenia. Amerykańscy astronauci imprezuja na księżycu. - Zobacz Armstrong... niby wszystko się zgadza... mamy steki, mamy browara, ale jakoś atmosfery nie ma... Miedzynarodowa wycieczka przyjeżdża pod najwiekszy wodospad na świecie: - ....ooo God, it's wonderfuuuuul..... - ....ooo main Gott, das ist wuuuuunderbar.... - ....gospodin, eto priekrasnoooojeee... - ....o qrwa, ja pierdoooooleeee |
![]() |
![]() |
#2129 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Kilka autentykow zebranych z forum dyskusyjnego dla kobiet, gdzie
> > > > tematem przewodnim byl mezczyzna: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > 1.Facet zaprosil mnie do kina i w > > > > polowie drogi pyta mnie: "A stac cie na bilet..." ? > > > > > > > > 2.- Nie umylem zebów po kebabie z sosem > > > > czosnkowym, bo sie strasznie spieszylem do ciebie... > > > > > > > > 3.- W skrócie: "Kocham Cie, ale moge Ci > > > > ofiarowac tylko siebie, bo mam zone i dziecko. > > > > > > > > 4.- Mój maz: "Nie moge cie podwiezc do > > > > pracy, bo obiecalem kolezance z pracy, ze ja podrzuce..." > > > > > > > > 5.- Od chlopaka, z którym spotykalam sie: > > > > Próbujac mu kiedys powiedziec, ze mi na > > > > nim zalezy uslyszalam : > > > > No, ale o co Ci chodzi ?" > > > > > > > > 6.- Siedzimy sobie w pubie i pytam sie > > > > chlopaka, co tak ogólnie o mnie mysli- > > > > jaka jestem osoba i w ogóle... > > > > A on: Wiesz nie jestes taka za***ista, > > > > ze wymiekam przy tobie, ale jestes moja > > > > najlepsza przyjaciólka, o wszystkim ci > > > > mozna powiedziec. Kocham Cie! > > > > > > > > 7.- O stosunku : Jak bedziesz chciala > > > > znowu przeczyscic komin- zadzwon. > > > > > > > > 8.- Mój, to juz rekord pobil... Po pól > > > > roku chodzenia okazalo sie, ze nawet nie > > > > wie jak mam na nazwisko!!! > > > > Na zaproszeniu na wesele brata podal inne, które > > > > podobno kiedys tam uslyszal od kumpla > > > > > > > > 9.- Na moje pytanie (powazne, do > > > > dyskusji), dlaczego ciagle wgapia > > > > sie w Pamele, mój facet odpowiedzial: > > > > " Wiesz, to jest tak, jak sie ma malucha a > > > > chcialoby sie miec mercedesa. Jak sie > > > > nie ma, co sie lubi, to sie lubi co sie ma".... > > > > > > > > 10.- Po tym jak nakrylam go na zdradzie, > > > > i gdy minelo 3 miesiace od zerwania , > > > > napisal mi smsa z tekstem: "Misiaczku, co > > > > z nami?" Kolejny sms od tego samego > > > > palanta: "Tamta panna byla szmata, ona > > > > tylko leciala na samochód". > > > > (Dodam, ze on jezdzil wówczas rozklekotanym > > > > maluchem!) > > > > > > > > 11.- Na pytanie: Co robimy w Walentynki? - > > > > Bedziemy sie walic!!!! > > > > > > > > 12.- A mój na widok przechodzacej obok nas > > > > na ulicy super laski (kosmicznie pieknej - sama musze > > > > przyznac), powiedzial : "Wiesz w sumie to sie ciesze, ze > > > > nie mam ladnej dziewczyny". ![]() |
![]() |
![]() |
#2130 | |
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
Cytat:
hyhy ^_^ ![]()
Ostatnio zmieniany przez Andrzej_Lepper : dzisiaj o godz. 11:55. |
|
![]() |
![]() |