![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#2446 |
inżynier systemowy
Data rejestracji: 07.07.2004
![]() ![]() ![]() |
za te ceny co doszlo to ja dam 2 pary
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2447 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dzisiaj będę straszny
![]() na początek świetny filmik o papudze: http://www.funiaste.net/NN33MM33/200...r_einstein.htm Żona do męża w łóżku: - Weź mnie, weź! - Śpij, kochanie... My nigdzie nie jedziemy... a teraz garść obrazków: ![]() ![]() ![]() no i na koniec znana wszystkim wokalistka o niezłych... niezłym głosie: ![]() |
![]() |
![]() |
#2448 |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2449 | |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() @wojtas, niezła sygnaturka (Garfield ![]() ![]()
Ostatnio zmieniany przez MacGyver : 06.02.2005 o godz. 22:35 |
|
![]() |
![]() |
#2450 | |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Ostatnio zmieniany przez legion : 06.02.2005 o godz. 23:04 |
|
![]() |
![]() |
#2451 | |
Veni, Vidi, Vici.
Data rejestracji: 03.11.2003
![]() |
Cytat:
![]() Pozdro
![]() |
#2452 |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
smierdzi fakiem na odleglosc ale jak sie komus podoba
![]() |
![]() |
![]() |
#2453 |
Hitokiri Battousai
Data rejestracji: 14.09.2004
![]() |
Samochód. Jedzie facet z żoną. Dopuszczalna prędkość 100 km/h. Facet jedzie mniej więcej z tą prędkością.
Żona rozpoczyna monolog: - Już cię nie kocham. Po dwunastu latach po ślubie chcę rozwodu. Samochód przyspiesza do 110 km/h. - Kocham Kazia, twego najlepszego przyjaciela. 120 km/h. - Chcę rozwodu! 130 km/h. - Zabiorę dzieci! 140 km/h. - Chcę dom i samochód! 150 km/h. - Chcę, żeby wszystkie karty kredytowe i akcje były na moje nazwisko. A czego ty chcesz? Odezwij się wreszcie. - Ja już mam wszystko, czego potrzebuję! 200km/h. - Tak? A co ty takiego masz?! Mąż, zjeżdżając na przeciwny pas jezdni, cedzi przez zęby: - Poduszkę powietrzną... Czterech mężczyzn : inżynier, chemik, księgowy oraz pracownik administracji państwowej spierało się czyj pies jest najmądrzejszy... Inżynier zawołał do swojego psa: - Pi, pokaż co umiesz !!! Pies momentalnie wskoczył na biurko, wziął ołówek, papier i narysował idealne koło, kwadrat i trójkąt... Księgowy zawołał swojego: - Bilans ! Wiesz co masz robić !! Bilans pobiegł do kuchni, przyniósł 12 ciastek, po czym podzielił je na cztery równe kupki. Chemik tylko spojrzał i zawołał: - Probówka ! Do roboty !! Suczka podbiegła do lodówki, wyciągnęła karton z mlekiem, po czym nalała dokładnie 180 ml do szklanki bez rozlania kropelki... Wszyscy spojrzeli na pracownika administracji państwowej i spytali: - A co potrafi Twój pies ?? Mężczyzna spokojnie powiedział do swojego pieska: - Przerwa Śniadaniowa!! Do dzieła !! Pies natychmiast zjadł ciasteczka, wypił mleko, narobił na papier, przeleciał pozostałe trzy psy, po czym zaczął narzekać, że zwichnął sobie podczas tego kręgosłup, wypełnił wniosek o odszkodowanie za pracę w szkodliwych warunkach i poszedł na chorobowe... Jak na to wpadłeś Holmes'ie ? - krzyknął Watson, chwilę po tym jak Holmes wdepnął w gówno. Siostra przełożona do zakonnic: - Jutro na obiad będą ogórki. - Hurrraaa !!! - krzyknęły siostrzyczki - Się tak nie cieszcie! Bo każę zrobić mizerię. Jezus z Mojżeszem pałętali się po niebie i było im nudno. - A może byśmy trochę przeszli się po ziemi? - zaproponował Mojżesz. Tak też zrobili. Zeszli nad brzeg Morza Czerwonego, zobaczyli łódkę. - Popływamy? - zapytał Mojżesz. Tak też zrobili. W pewnym momencie Jezus mówi: - A ja teraz przejdę się trochę po wodzie. Ech, tak mi tego brakuje, żeby było jak dawniej... Zszedł z łódki na wodę, ale natychmiast po pierwszym kroku zaczął się topić. Mojżesz, widząc to, wyskoczył za burtę, podpłynął crawlem do Jezusa i wciągnął go z powrotem do łódki. - Kurcze, nic już nie będzie jak dawniej... - zmartwił się Jezus. - Zapomniałem, że mam przebite stopy... Pani kazała na lekcję przygotować dzieciom historyjki z morałem. Historyjki mieli dzieciom rodzice opowiedzieć. Następnego dnia dzieci po kolei opowiadają, pierwsza jest Małgosia. - Moja mamusia i tatuś hodują kury - na mięso. Kiedyś kupiliśmy dużo piskląt, rodzice już liczyli ile zarobią, ale większość umarła. - Dobrze Małgosiu a jaki z tego morał? - Nie licz pieniędzy z kurczaków zanim nie dorosną - tak powiedzieli rodzice - Bardzo ładnie. Następny Mareczek: - Moi rodzice mają wylęgarnie kurcząt. Kiedyś kury zniosły dużo jaj, rodzice już liczyli ile zarobią, ale z większości wykluły się koguty. - Dobrze Mareczku a jaki z tego morał? - Nie z każdego jajka wylęga się kura - tak powiedzieli rodzice. - Bardzo ładnie. No i wreszcie grande finale czyli prymas Jasio (pani łyka valium): - Łociec to mnie tak pedział: Kiedyś dziadek Staszek w czasie wojny był cicho ciemnym. No i zrzucali go na spadochronie nad Polską. Miał przy sobie tylko mundur, giwere, sto naboi, nóż i butelkę szkockiej whisky. 50 metrów nad ziemią zauważył, że leci w środek niemieckiego garnizonu. Niemcy już go wypatrzyli, więc dziadek Staszek wychlał całą whisky naraz, żeby się nie stłukła, odpiął spadochron i spadł z 20 metrów w sam środek niemieckiego garnizonu. I tu dawajta ! Pandemonium ! Dziadek Staszek pruje z giwerki ! Niemcy walą się na ziemię jak afgańskie domki! Juchy więcej niż na filnach z gubernatorem Arnoldem. Z 80 ubił i jak skończyły mu się pestki wyjął nóż i kosi niemrów jak Boryna zborze. Na 30 klinga poszłaaaa, pozostałych dziadek za***ał z buta i uciekł... W klasie konsternacja. Pani, mimo valium - w spazmach, pyta się : - Śliczna historyjka dziecko, ale jaki morał ? - Też się taty pytałem a on na to: "Nie w****iaj dziadka Staszka jak se popije" Ostatnio zmieniany przez tengu : 07.02.2005 o godz. 11:53 |
![]() |
![]() |
#2454 |
m3llO
Data rejestracji: 09.05.2004
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2455 | |
niezwykły
Data rejestracji: 07.02.2003
![]() |
Cytat:
super gra a muza jezscze lepiej niż w dechę ![]()
![]() |
#2456 |
Hitokiri Battousai
Data rejestracji: 14.09.2004
![]() |
Ta grupa to właśnie ci kolesie których walisz "drop kick'iem" -THE FAINT
|
![]() |
![]() |
#2457 |
Guru
Data rejestracji: 01.10.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zima zaskoczyła drogowców
![]()
![]() |
#2458 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Arepo - niezłe
![]()
#2459 |
Guru
Data rejestracji: 01.10.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Motto NA Rok 2005
Nie wolno wstrzymywać gazów! Niewypuszczone unoszą się do mózgu i stąd się właśnie biorą posrane pomysły. ![]()
![]() |
#2460 | |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
Cytat:
dobre ^_^ to motto powinno wisieć na drzwiach naszego sejmu ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|