![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
Hitokiri Battousai
Data rejestracji: 14.09.2004
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
>Nowy proboszcz był spięty jak prowadził swoją pierwszą mszę w parafii więc
>poprosił wikarego, żeby mu dał trochę wódki, żeby się rozluźnić. I tak się >stało. Czuł sie dobrze w trakcie swojej mszy, ale jak wrócił do pokoju >znalazł list od wikarego: >Drogi księże proboszczu: >-Następnym razem napij się symbolicznie a nie opróżniaj całą butelkę. >-Krzyż trzeba nazywać po imieniu a nie to "duże T". >-Nie wolno do organisty mowić "ty s****ysynu". >-Jezusa ukrzyżowali Żydzi a nie Indianie. >-Kain zabił Abla a nie ciągnął mu kabla. >-Jest 10 przykazań a nie 12. >-Jest 12 apostołów a nie 10. >-Ci co zgrzeszyli idą do piekła, a nie w pizdu. >-Inicjatywa aby ludze klaskali była imponująca ale tańczyc makarenę i >robić "pociąg" to przesada. >-Opłatki są dla wiernych, a nie deser do wina. >-Pamiętaj że msza trwa godzinę a nie dwie połówki po 45 minut. >-Ten obok w "czerwonej sukni" nie był transwestytą, to byłem ja.
|
|
#4 |
|
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
http://bunnyherolabs.com/dhtml/monst...rum.cdrinfo.pl
![]() link tylko dla: mozilla 1.0 and higher netscape 7 and higher firefox camino microsoft internet explorer 5.5 or higher
|
|
#5 | |
|
Prison break
Data rejestracji: 27.11.2004
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
czyżby teraz twórcy mozilli zaczęli stosować praktyki m$, czy to opera jest niekompatybilna...
|
|
|
|
|
#7 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
>Opowiesc rodem z Radia Maryja
![]() >> >>> > Któregoś dnia poszłam do miejscowej księgarni katolickiej i ujrzałam >>> > naklejkę na zderzak z napisem: " ZATRAB, JESLI KOCHASZ JEZUSA". >>Akurat >>> > byłam w szczególnym nastroju, ponieważ właśnie wróciłam ze >>> > wstrząsającego >>> > występu chóru, po którym odbyły sie gromkie, wspólne modlitwy - >>wiec >>> > kupiłam >>> > naklejkę i założyłam na zderzak. Jak dobrze, ze to zrobiłam!!! >>> > >>> > Co za podniosłe doświadczenie nastąpiło później? Zatrzymałam sie na >>> > czerwonych światłach na zatłoczonym skrzyżowaniu i pogrążyłam sie w >>> > myślach o Bogu i o tym, jaki jest dobry... Nie zauważyłam, ze >>światła sie >>> > zmieniły. Jak to dobrze, ze ktoś również kocha Jezusa, bo gdyby >>nie >>> > zatrąbił, nie >>> > zauważyłabym... a tak odkryłam, ze MNÓSTWO ludzi kocha Jezusa! >>Wiec, gdy >>> > tam siedziałam, gość za mną zaczął trąbić, jak oszalały, potem >>otworzył >>> > okno i krzyknął: " Na miłość boska! Naprzód! Naprzód! Jezu Chryste, >>> > naprzód!" >>> > Jakimże oddanym chwalca Jezusa był ten człowiek! Potem każdy zaczął >>> > trąbić! Wychyliłam sie przez okno i zaczęłam machać i uśmiechać >>się sie >>> > do tych >>> > wszystkich, pełnych miłości ludzi. Sama tez kilkakrotnie >>nacisnęłam >>> > klakson, by >>> > dzielnic z nimi te milosc!Gdzies z tylu musiał być ktoś z >>Florydy, bo >>> > usłyszałam, jak >>> > krzyczał cos o "sunny beach". Ujrzałam innego człowieka, który w >>zabawny >>> > sposób >>> > wymachiwał dłonią, ze środkowym palcem uniesionym do góry. Gdy >>zapytałam >>> > nastoletniego >>> > wnuka, siedzącego z, tylu, co to może znaczyć, odpowiedział, ze >>to chyba >>> > jest >>> > jakiś hawajski znak na szczęście, czy cos takiego. No cóż, >>nigdy nie >>> > spotkałam >>> > nikogo z Hawajów, wiec wychyliłam sie z okna i tez pokazałam mu >>hawajski >>> > znak na szczęście. Wnuk wybuchnął śmiechem... Nawet jemu >>podobało się >>> > sie to religijne doświadczenie! Paru ludzi było tak ujętych >>radością tej >>> > chwili, ze wysiedli z >>> > samochodów i zaczęli iść w moim kierunku. Z pewnością chcieli >>sie wspólnie >>> > pomodlić, >>> > lub może zapytać, do jakiego Kościoła należę, ale właśnie >>zobaczyłam, ze >>> > mam >>> > zielone światła. Pomachałam wiec do wszystkich sióstr i braci z >>miłym >>> > uśmiechem, po czym przejechałam przez skrzyżowanie. Zauważyłam, >>ze tylko >>> > mój samochód zdążył to zrobić, bo znowu zmieniły sie światła - i >>> > poczułam >>> > smutek, ze musze już opuścić tych ludzi, po okazaniu sobie >>nawzajem tak >>> > pięknej miłości; otworzyłam wiec okno i po raz ostatni pokazałam im >>> > wszystkim hawajski znak na szczęście, a potem odjechałam. >>> > Niech Bogu będzie chwała za tych cudownych ludzi!!! > |
|
|
|
|
#8 |
|
Hitokiri Battousai
Data rejestracji: 14.09.2004
![]() |
no to teraz ja:
|
|
|
|
|
#9 |
|
captain u-k
Data rejestracji: 20.12.2004
![]() |
Sotp
|
|
|
|
|
#10 |
|
captain u-k
![]() |
Czy ktos moze powiedziec jak sie udostepnia poloczenie lokalne, bop chyba cos mi sie poplatalo?
|
|
|
|
|
#11 |
|
captain u-k
![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Robiłem porządek w programie pocztowym i znalazłem stary screen ze swojego komputera. Pamiętam, że bardzo interesujące były dla mnie opcje wyboru zaproponowane przez komputer
|
|
#13 |
|
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
A co do Apolitycznego rogu 2 maja to to jest autentyczne! i powiem wiecej
U MNIE W MIEJSCIE ![]() pozdro
|
|
#14 |
|
captain u-k
![]() |
List motywacyjny do jednej z f-m:
Kochana firmo! Z duza radoscia przeczytalem Wasze ogloszenie w gazecie. Ucieszylem sie dlatego, ze wiem, iz Wasza firma jest duza i dobra i daje ludziom duzo pieniedzy. Ja tez chce zarabiac duzo pieniedzy. Moge w zamian za to pracowac, nawet duzo pracowac, bo jak sie duzo pracuje to sie ma duzo pieniedzy. Chce miec duzo pieniedzy bo mam malo rzeczy i koledzy sie ze mnie smieja. A tak bede mogl kupic duzo rzeczy (nie od razu, ale na raty). Poza tym licze, ze dacie mi samochod sluzbowy, tylko zeby nie byl zapackany Wasza nazwa, bo wtedy beda sie ze mnie panny na dyskotece smialy, ze nie moj. Ja ze swej strony jak juz pisalem bede duzo pracowal i bede zawsze wierny Waszej firmie, jesli tylko dostane to co chce dostac. Poza tym Wasza firma jest duza i miedzynarodowa, wiec nie chodzi mi tylko o pieniadze, bo przeciez wazne jest, zeby powiedziec kolegom gdzie pracuje i wtedy oni powiedza: O! Umiem troche, ale o wiele wiecej sie moge nauczyc i rozwinac, bo napisaliscie, ze dajecie mozliwosc rozwoju. Ja bardzo lubie sie rozwijac, bo wtedy ma sie duzo pieniedzy, a jak ma sie duzo pieniedzy, to ma sie coraz wiecej rzeczy, a jak ma sie coraz wiecej rzeczy to trzeba miec dom, a jak ma sie dom to przyda sie tez zona i dzieciaki (ale bez przesady). I wtedy mozna zaprosic kolegow, a Wy juz wiecie, co oni zrobia. Poza tym chce dodac, ze zawsze chcialem pracowac w Waszej firmie (wiecie dlaczego), ale jakos nie bylo okazji. Z wyrazami unizenia i pozdrowieniami (podpis nieczytelny) PS. Jezeli chodzi o wizytowke to potrzebuje jej bardzo, zeby dawac ludziom, zeby wiedzieli z kim maja do czynienia! |
|
|
|
|
#15 |
|
captain u-k
![]() |
Idzie mulat i mulata.
|
|