![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
TheCrims to jest taka gra, systemem Ogame... z tym ze jest sie gosciem, napada sie na poczatku na staruszki zeby pozniej na banki biedronki, kupuje sie co raz lepsze bronie, wynajmuje wlasne za przeporszeniem dziwki, forib sie fabryki narkotykow a zeby na to wszystko miec energie sie cpa
ew czeka az sama sie uzupelni... oczywiscie po jakims czasei potrzebny jest d-tox mnie sie gierka nie spobala, ale moj kolega juz sie calkiem dobrze w niej rozwinal... torche wciaga pozdro
|
|
#3 |
|
m3llO
Data rejestracji: 09.05.2004
![]() |
a co tam ciężka sesja !!!
![]() http://www.funpic.hu/files/pics/00021/00021971.jpg -edit- i jeszcze swietny filmik ze skoczkami polecam !!! http://www.big-boys.com/articles/amazingjumper.html -edit2- paintshop wymiata http://fcmx.net/vec/v.php?i=003702 Ostatnio zmieniany przez mello : 16.02.2005 o godz. 17:02 |
|
|
|
|
#4 |
|
Guru
Data rejestracji: 01.10.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hehe ...
|
|
|
#5 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.07.2004
![]() |
Akademik.
Impreza. 11 pietro. Duuuzo alkoholu. Ubawione towarzystwo, wlasciwie to byla typowo samcza impreza, gdyz o zadnych niewiastach mowy nie bylo. Zreszta to ma akurat najmniejsze znaczenie. Tak wiec ubawione i rozluznione alkoholem towarzystwo postanowilo zrobia cos totalnie odjechanego. Znalezli wiec ochotnika (który sam sie zglosil!) i postanowili wyslac go na Marsa. I nie byloby w tym nic smiesznego, gdyby nie to, iz imprezowicze wpakowali delikwenta do pudla, podpisali je tekstem "MISJA NA MARSA" i ... wyrzucili przez okno. Z tego wlasnie, wyzej wspomnianego, 11 pietra. Historia z poczatku zabawna, zamienila sie w koszmar. Chlopak oczywiscie zginal na miejscu. Zaniepokojeni ludzie, widzac szczatki ciala w kaluzy krwi, zadzwonili na policje. Ta, powiazujac fakty i idac za glosami nadal odbywajacej sie imprezy, skierowala sie do odpowiedniego pokoju. I co zastali? Otoz drugie pudelko. Na którym widnial napis "MISJA RATUNKOWA". Gdy policjanci otworzyli pudelko i zapytali, co tu sie dzieje, uslyszeli: wlasnie mielismy zamiar wyslac misje ratunkowa. Bo stracilismy kontakt radiowy z poprzednikiem". A z pudelka wyszedl kolejny student.. |
|
|
|
|
#6 |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Studenci...
|
|
|
|
|
#7 |
|
...w podróży...
Data rejestracji: 20.06.2003
![]() |
"I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people." - John Lennon "Nazywaja mnie Niezrownanym, a moze Niezrownowazonym - nigdy tego nie pamietam..." - M.K. |
|
|
|
|
#8 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
#9 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.06.2004
![]() |
Jedzie facet samochodem. Obok siedzi żona. Dopuszczalna prędkość 100km/h. Facet jedzie mniej więcej z tą prędkością. Nagle żona rozpoczyna monolog:
- Już Cię nie kocham... Po dwunastu latach po ślubie chcę rozwodu. Mąż nic nie mówi tylko przyspiesza do 110 km/h. Żona mówi dalej: - Pokochałam twego najlepszego przyjaciela - Kazia. Mąż nic nie mówi tylko dalej przyspiesza do 120 km/h. Żona przystępuje do rozważania warunków rozwodu: - Chcę dzieci! Mąż nic nie mówi tylko przyspiesza do 130 km/h. - Chcę dom i samochód! Mąż dalej nic nie mówi ale przyspiesza do 140 km/h. - Chcę aby wszystkie karty kredytowe i akcje był na moje nazwisko. Mąż dalej nic nie mówi ale przyspiesza do 150 km/h. - A czego ty chcesz? - Ja już mam wszystko co potrzeba! Mąż przyspiesza do 200km/h. - A co masz?! Mąż skręca na przeciwny pas jezdni i cedzi przez zęby: - Poduszkę powietrzną!!! Srebrne usta 2004 - wyniki 1. Donald Tusk Panie premierze - i mówię to w pana interesie - jeśli jest pan człowiekiem dobrze wychowanym i przyzwoitym, a na chwilę załóżmy że ta ryzykowna hipoteza ma jakiekolwiek uzasadnienie, to proszę tu przyjść i przeprosić kobietę, którą pan obraził. 2. Marek Borowski Natomiast panie pośle - jeśli chodzi o pana i o pański program, to mogę tylko zacytować odpowiedź jakiej pan udzielił "Super Expressowi". Na pytanie o program odpowiedział pan - " Wy ze mnie tu alfy i omegi nie róbcie. Ja znam tylko konkrety ogólne". I tak panie pośle z panem jest od wielu lat. Pan zna tylko konkrety ogólne. Będę głosował za tym, żeby przyznano panu Srebrne Usta. 3. Tomasz Nałęcz Taki jest los osób, które mając do czynienia z żabą, postanawiają tę żabę hodować do wymiarów giga To mają giga gada w postaci krokodyla. Będą musieli to zeżreć. Ogon będzie wyglądał z ust jak nic. Andrzej Lepper Zmieniamy taktykę jako Samoobrona - Balcerowicz musi zostać teraz. Kazimierz Marcinkiewicz To jest chwytanie się przez tonącego brzytwy. Na początku nie boli, a potem leci krew. Zygmunt Kapusta Proszę państwa - czy mamy do czynienia z prywatna prokuraturą, żebyśmy sobie rad udzielali? Panie ministrze - nie telefonowalibyście do prokuratury apelacyjnej tylko pod jednym warunkiem - w drażliwych sprawach - jakby wam telefony z biurek pozabierać. Józef Oleksy Stwierdzam, ze Sejm odrzucił wniosek o wyrażenie ( głosy z sali "....wyraził votum zaufania, przyjął, wyraził votum zaufania....." ) ,aaaaaaa oczywiście - Stwierdzam ,ze Sejm wyraził votum zaufania Radzie Ministrów. Gratuluję panie premierze i Szczęść Boże na dalszą drogę rządzenia ( brawa z sali ). Aleksander Kwaśniewski Nie mam nic do dodania, no naprawdę...Oczywiście pan przewodniczący Giertych może jeszcze zaproponować tortury, wyrywanie paznokci, parę jeszcze innych ,ze tak powiem działań ,które zapewne jako wybitny adwokat uważa za dozwolone, no ale to nie ma sensu, no to po prostu nie ma sensu. Konstanty Miodowicz Pan Kulczyk zareagował jak struś - jego głowa zanurzyła się w piachu. Najwyższy czas ,żeby ją stamtąd wydobyć, otrzepać i spowodować jego uprzytomnienie. Marek Dyduch Idźmy do niego i powiedzmy mu co chcemy dla niego zrobić. Poprośmy go jeszcze raz o zaufanie, Rozstańmy się z salonami. Lakierki zamieńmy na sandały misjonarzy lewicy. całość w mp3 tutaj: http://www.radio.com.pl/trojka/usta/ |
|
|
|
|
#10 |
|
the one
CDRinfo VIP
|
|
#11 |
|
the one
CDRinfo VIP
No cóż, cierpliwość podobno się opłaca
|
|
#12 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.06.2004
![]() |
Jeszcze fajne linki...
http://www.prawdziwy-mezczyzna.prv.pl http://www.crazyrussian.com/?itemid=...071ca12bcbee9b Film wymiata! |
|
|
|
|
#13 | |
|
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
Cytat:
a filmik zaraz zlookamy
Ostatnio zmieniany przez Andrzej_Lepper : dzisiaj o godz. 11:55. |