![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
MAcGyver, a propos Głąbą (takiego tam tez masz w spisie) to u mnie na uczelni jest taki koles:
prof. dr hab. inż. Józef Głąb mysle, ze gosc mial kompleksy, i zeby na niego nie wolali "Ty Głąbie!" trzasnal sobie profesora (ogolnie to juz chyba zadnego tytulu przed nazwiskiem nie da sie zdobyc )
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
Cytat:
![]() tow. -arzysz?
|
|
|
#3 |
|
Formatowiec...
Data rejestracji: 03.08.2003
![]() |
Porównanie sposobu, w jaki mężczyzna i kobieta korzystają z bankomatu
On: Podjechać Włożyć kartę Wprowadzić PIN Wziać pieniądze, kartę i kwitek Oryginalny kwitek schować, a do saszetki włożyć uprzednio przygotowany do pokazania żonie Odjechać Kupić kwiaty kochance Kupić kwiaty żonie Ona: Podjechać Puścić sprzęgło Zakląć na szarpnięcie Wrzucić luz Ustawić lusteko wsteczne na swoją twarzyczkę Skrzywić się do lusterka Poprawić makijaż Uśmiechnąć się do lusterka Wysiąść otworem drzwiowym Zgasić silnik Włożyć kluczyki do torebki Wyjąć kluczyki z torebki i zamknąć drzwi Dogonić samochód i zaciągnąć ręczny Przejść dwie przecznice, bo koło bankomatu było miejsce tylko na dwie długości samochodu Znaleźć kartę w torebce Włożyć kartę do bankomatu Wyjąć z bankomatu kartę telefoniczną i włożyć właściwą Znaleźć w torebce karteczkę z zapisanym wcześniej PINem Wprowadzić PIN Postudiować instrukcję Wcisnąć Cancel Wprowadzić kod jeszcze raz, prawidłowo Wcisnąć Cancel Znaleąć w torebce kartkę z PIN'em do używanej właśnie karty Wprowadzić sumę do wypłacenia Zmniejszyć sumę do maksymalnego pułapu Zmniejszyć sumę do możliwości własnego konta Wziąć pieniądze Wrócić do samochodu Znaleźć kluczyki Poszarpać się z drzwiami Znaleźć kluczyki do samochodu Poprawić makijaż Uruchomić silnik Ruszyć Przeprosić w myślach właściciela pojazdu stojącego z tyłu za porysowany zderzak Przestawić wsteczne lusterko tak aby widać było samochód z tyłu Wrzucić bieg i puścić sprzęgło Uruchomić silnik i zmienić bieg z "3" na "1" Ruszyć Zatrzymać się Cofnąć Wyjść z samochodu Wrócić do bankomatu i zabrać kartę z kwitkiem Z powrotem do samochodu Włożyć kartę do portfela Włożyć kwitek do torebki Zanotować na karteczce ile się wzięło i ile zostało Zwolnić trochę miejsca w torebce aby włożyć portfel do torebki Poprawić makijaż Wrzucić wsteczny bieg Wrzucić jedynkę Ruszyć Przejechać 3km Zwolnić ręczny Domknąć drzwi Podjechać pod perfumerię Wydać wszystko Żyć nie umierać
|
|
#4 |
|
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
@MacGyver u mnie na roku był koleś który nazywał się Fiutowski.
![]() @Mily666 dobre to ztym bankomatem ^_^ Ijeszcze maleńki powrót do EURO 2004 Oto najgłupsze pytanie tego turnieju: - Czy sądzi pan, że srebrny gol był decydującym momentem tego spotkania? Zostało ono zadane trenerowi rezprezentacji Czech, Karelowi Brucknerowi, po półfinałowym meczu z Grecją, zakończonym wynikiem 1:0 dla Grecji po golu Dellasa w ostatniej minucie pierwszej części dogrywki. dla zadającego pytanie i szkoda że nie ma odpowiedzi.
Ostatnio zmieniany przez smolik : 08.07.2004 o godz. 15:29 |
|
|
|
|
#5 |
|
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
To ja dam coś nowego bo mamy mały zastój:
http://www.pasa.ch/ASA/Pages/PoPo/fun.htm ![]() http://www.freehostz.com/serferek/CDRinfo/buzi.PPS http://www.freehostz.com/serferek/CDRinfo/cytaty.pps http://www.freehostz.com/serferek/CDRinfo/MATEMATYKA PLCI.pps |
|
|
|
|
#6 | |
|
Formatowiec...
![]() |
Cytat:
Ja pierdziele to jest zaje....e ja niemoge z tego ale jaja ![]() A tak przy okazji kto śpiewa tą piosenke i jaki jest jej tytuł?? I jeszcze jedno: jak to zgrać na dysk żebym mógł na kompie który nie ma netu odpalić??
"Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. życie stanie się nagle bardziej podniecające i interesujące" Donna Watsonon Ostatnio zmieniany przez Mily666 : 09.07.2004 o godz. 13:01 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Samolot wystartował z lotniska. Po osiągnięciu wymaganego pułapu, kapitan odzywa się przez intercom:
- Panie i panowie, witam na pokładzie samolotu. Pogodę mamy dobrą, niebo czyste, więc zapowiada nam się przyjemny lot. Proszę usiąść, zrelaksować się i... o cholera... Po chwili nerwowej ciszy intercom odzywa się znowu: - Panie i panowie, najmocniej przepraszam, jeśli przed chwilą państwa wystraszyłem, ale w trakcie mojej wypowiedzi drugi pilot wylał na mnie filiżankę gorącej kawy. Powinniście państwo zobaczyć przód moich spodni. Na to odzywa się jeden z pasażerów: - To pewnie nic w porównaniu z tyłem moich... Aula. Wykłady prowadzi już starszy wiekiem profesor. W pewnym momencie zwraca się do studentów: - Za moich czasów nieobecność na zajęciach usprawiedliwiona była w dwóch przypadkach: po pierwsze - kiedy umarł ktoś bliski z rodziny, po drugie - choroba udokumentowana zwolnieniem lekarskim. Z końca sali dobiega komentarz: - Panie profesorze, a jeżeli ktoś jest skrajnie wyczerpany seksem? Cała sala wybucha śmiechem, a profesor po krótkim zastanowieniu odpowiada: - W twoim wypadku - możesz po prostu pisać drugą ręką. Z pamiętnika studenta: Poniedziałek: Jestem głodny! Wtorek: Jestem głodny!! Środa: Jestem głodny! Czwartek: Huuuuuraa! Dostałem stypendium! Piątek: Nic nie pamiętam. Sobota: Nic nie pamiętam. Niedziela: Jestem głodny!! |
|
|
|
|
#8 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dwa pierwsze są rewelacyjne
|
|
#9 |
|
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Jasio sklada zyczenia dziadkowi z okazji 70 urodzin.
- Mam dla ciebie dwie wiadomosci jedna dobra druga zla. - No to zacznij od dobrej. - Na twoje urodziny przyjda dwie striptizerki. - To swietnie, a ta zla? - Beda w twoim wieku! List matki (blondynki) do syna - jak dla mnie konkret http://www.per.ry.pl/texty/list_do_syna.txt
Ostatnio zmieniany przez Kasprzak : 09.07.2004 o godz. 12:13 |
|
|
|
|
#10 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
#11 |
|
gÓru
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Formatowiec...
![]() |
Cytat:
Jeszcze tylko tytuł jak ktoś zna
"Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. życie stanie się nagle bardziej podniecające i interesujące" Donna Watsonon Ostatnio zmieniany przez Mily666 : 09.07.2004 o godz. 13:31 |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Formatowiec...
![]() |
Cytat:
|
|
|
#14 | |
|
gÓru
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
...w podróży...
Data rejestracji: 20.06.2003
![]() |
The Tokens - "The lion sleeps tonight"
nie jestem pewien co do wykonawcy - tzn nie wiem kto wykonywal ta piosenka orginalnie. edit: Juz wiem! W orginale wykonywali ja wlasnie The Tokens
"I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people." - John Lennon "Nazywaja mnie Niezrownanym, a moze Niezrownowazonym - nigdy tego nie pamietam..." - M.K. Ostatnio zmieniany przez Joe_Doe : 10.07.2004 o godz. 23:52 |
|
|
![]() |
|
|