Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Rozrywka > Humor

Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :)

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 12.02.2005, 22:24   #2596
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Uffffffffffffffffffff!!!!!! Przeczytałem wszystkie posty z tego topicu.Zajęło mi to (z przerwami) ponad 2 tygodnie ale było warto. ^_^ ^_^ ^_^

Tego na pewno nie było:

Jest rok 1943. Niezwyciężona armia niemiecka prowadzi pacyfikacje rosyjskich wsi. Z czasem zaczęło to ich nudzić, wiec wpadli na pomysł aby urozmaicić sobie zadanie. Weszli do kolejnej wsi, kazali wszystkim stanąć w jednym miejscu i rzekli:
- Chłopy - my was wszystkich zaraz zabijemy, ale jest szansa aby się uratować. Jeżeli baba rozpozna swojego chłopa po przyrodzeniu, to my puszczamy te parę wolno.
Chłopy po namyśle zgodzili się. Niemcy kazali się im rozebrać do naga i założyć na głowę worki po ziemniakach.
Idzie pierwsza baba:
- Nie mój, nie mój, nie mój, nie mój, mój! - i trafiła.
Idzie druga:
- Nie mój, nie mój, nie mój, mój! - i tez trafiła.
Niemcy drapią się po głowie, zastanawiają, co jest? - ale nic. Idzie trzecia:
- Nie mój, nie mój, mój! - i znowu jest!
W tej sytuacji dowódca Niemców zagadnął do swoich żołnierzy:
- Cos tu jest jakiś szwindel, wróg nas przechytrzył, ale my nie jesteśmy głupi, wiec ty Hans rozbieraj się, wkładaj wór na głowę i stawaj miedzy chłopy - pokrzyżujemy im plany.
Hans rozebrał się, założył wór i puszczają kolejna babę:
- Nie mój, nie mój, nie mój, nie z naszej dierjewni, nie mój, mój.
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.

Ostatnio zmieniany przez joujoujou : 13.02.2005 o godz. 13:52
joujoujou jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 13.02.2005, 00:52   #2597
Lukash
Wymiatacz

Data rejestracji: 27.07.2004
Lukash zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
to ktos dzisaj napisal na onecie o rasiaku fajne wiec zamieszczam

Tak naprawdę to jest DWOCH RASAKÓW!

Tak naprawdę to działacze Derby County nie są zbyt zadowoleni, kiedy ich najlepszemu zawodnikowi G.Rasiakowi wysyła się powołanie na kadrę. Dlatego pod groźbą cięć finansowych i posadzenia na lawce rezerwowych, zabraniają Rasiakowi jechać na mecz. Zamiast niego wysylają na zgrupowania DREWNIANEGO ROBOTA, sobowtór p.Grzegorza, zasilanego dziewięciowoltowymi bateriami, wyposarzonego w nadajnik radiowy, odbierający fale dochodzące nawet z 2000km. Robota obsluguje pan Craig Pecker, który na codzień w klubie jest od prania getrów w drużynach juniorskich. Siedzi on przed telewizorem i steruje robotem niczym w FIFIE albo PESie. A że robot jest w 90% złożony z drewna(pozostałe 10 to podzespoły elektroniczne) i że do pana Craiga obraz w telewizji dociera jak wiadomo z opóźnieniem, co przekłada się na sterowanie robotem - efekt widzimy sami.
Stary 13.02.2005, 01:15   #2598
REi
ClassicGOD

Data rejestracji: 24.02.2004
REi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>

God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience"
REi jest offline  
Stary 13.02.2005, 01:20   #2599
Linux3003
Bywalec

Data rejestracji: 17.11.2004
Linux3003 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Arepo
Czasem trzeba coś wypalić

Płytka DVD+R x8 palona x4 zapalniczką no name - red label, jakość zapisu wyśmienita, potwierdzona testem kprobe
E super, poszukam na allegro

e-mail Im więcej się uczę, tym więcej wiem, im więcej wiem, tym więcej zapomnę
Linux3003 jest offline  
Stary 13.02.2005, 01:22   #2600
Linux3003
Bywalec

Data rejestracji: 17.11.2004
Linux3003 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez REi

Morał z pierwszego foto: Nie parkuj obok hydrantów

e-mail Im więcej się uczę, tym więcej wiem, im więcej wiem, tym więcej zapomnę
Linux3003 jest offline  
Stary 13.02.2005, 01:22   #2601
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Jeszcze takie znalazłem:

Bandyta dostał się do piekła. W sumie nie jest tam tak źle, dobre żarcie, pełno alkoholu, wszyscy się świetnie bawią, chodzi pełno lasek. Bandzior chciał sobie jedna taka podebrać, wiec pyta się Lucyfer, czy może (nie chciał się na starcie narażać najwyższej instancji). Lucyfer nie ma nic przeciwko temu.
Facet wiec bierze jedna laskę i za krzaki. Po minucie wyskakuje spanikowany i bierze druga. Po następnej minucie wraca do Lucyfera mocno zdenerwowany i mówi:
- Lucyferze, ale one nie maja dziur!
- I na tym właśnie polega piekło!!!!!!!!

Ostatnio zmieniany przez joujoujou : 13.02.2005 o godz. 01:27
joujoujou jest offline  
Stary 13.02.2005, 01:24   #2602
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Sony PlayStation 3 - czyzby premiera jescze w tym roku?

http://www.joemonster.org/article.ph...&mode=&order=0

;P;P;P

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:
M@X jest offline  
Stary 13.02.2005, 01:53   #2603
Joe_Doe
...w podróży...

Data rejestracji: 20.06.2003
Joe_Doe niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Dla milosnikow reklamy simplusa dwa pliczki (na dole pod notatka):http://www.sensors.netpr.pl/notatka_30247.html
"I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people." - John Lennon
"Nazywaja mnie Niezrownanym, a moze Niezrownowazonym - nigdy tego nie pamietam..." - M.K.
Joe_Doe jest offline  
Stary 13.02.2005, 03:18   #2604
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Cytat:
Napisany przez M@X.666
Sony PlayStation 3 - czyzby premiera jescze w tym roku?

http://www.joemonster.org/article.ph...&mode=&order=0

;P;P;P

Qrczę chyba kupię jak najprędzej

A co wy na TO
joujoujou jest offline  
Stary 13.02.2005, 07:40   #2605
baca
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 26.06.2004
baca w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Nie ma jak reklama...
http://www.talenty.pl/humor/file.php?sid=3126&type=20
baca jest offline  
Stary 13.02.2005, 09:36   #2606
woitas
αρχή

Data rejestracji: 16.06.2001
woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez baca
^_^ dobre

Egzamin z Sieci Komputerowych ( Politechnika Śląska )
Zadanie (AUTENTYCZNE!):
- Pies bernardyn biegnie z prędkością 10 km/h i niesie pudełko 10 płytek DVD o pojemności 4,7 GB każda. Czy będzie on przesyłał dane szybciej niż sieć Fast Ethernet (100 Mb/s) na odcinku 8 km? Dlaczego nie stosuje się psów w sieciach komputerowych?

odp: pies jest szybszy.
w ciągu 48min pies przeniesie 47GB danych, a sieć prześle jedynie ok 35GB

test konsoli:
http://nintendotown.free.fr/testconsolas.wmv
gamecube wygrało, z kolei ps2 odpadło już na początku...

Ostatnio zmieniany przez woitas : 13.02.2005 o godz. 09:44
woitas jest offline  
Stary 13.02.2005, 10:47   #2607
baca
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 26.06.2004
baca w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>

Jest tam też kilka fajnych zdjęć i trzy super filmiki!!!
http://www.funiaste.net/2005/luty/11/
baca jest offline  
Stary 13.02.2005, 11:40   #2608
mello
m3llO

Data rejestracji: 09.05.2004
mello w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
http://www.jmtb02.com/flash/metaphysik/metaphysik.htm swietna gierka polecam!!!
Stary 13.02.2005, 12:05   #2609
o0MorGotH0o
Bywalec

Data rejestracji: 05.01.2005
o0MorGotH0o w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
LEKTURA WASZYCH POSTÓW SPRAWIŁA, ŻE MOJE WIELBŁĄDY POROSŁY MAKARONEM, A BEZCENNE ZŁOŻA JOGURTU PADŁY ŁUPEM KOLEKCJONERÓW CHIŃSKICH BUMERANGÓW Z AUTOGRAFEM ANDRZEJA LEPPERA.

a teraz dowcip:

Jan Paweł II umarł, poszedł do nieba i przyjmuje go św. Piotr:
- Ty, Janie Pawle II, za twoje zasługi dla ludzkości i Kościoła dostaniesz Ferrari i najlepsza chatę w niebiosach!
J.P.II zadowolony jedzie sobie po Niebieskiej Autostradzie, wyprzedza wszystkich zadowolony z siebie, a tu nagle
wyprzedza go jadące wiele szybciej piękne, czerwone Lamborghini, w którym siedział za kierownicą młody,
straszliwie zapuszczony facet z długimi włosami. J.P.II zawraca z piskiem opon, wraca do św. Piotra i mowi:
- Ja tu św. Piotrze poczyniłem takie zasługi dla ludzkości i naszej matki Kościoła, a tu mnie jakiś punk w cholernym
Lamborghini na Niebieskiej Autostradzie wyprzedza!!! Zrób z tym coś!!!
św. Piotr z zadumą w głosie:
- Ciężka sprawa, syn Szefa.
Stary 13.02.2005, 13:12   #2610
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Cytat:
Napisany przez woitas
^_^ dobre

Egzamin z Sieci Komputerowych ( Politechnika Śląska )
Zadanie (AUTENTYCZNE!):
- Pies bernardyn biegnie z prędkością 10 km/h i niesie pudełko 10 płytek DVD o pojemności 4,7 GB każda. Czy będzie on przesyłał dane szybciej niż sieć Fast Ethernet (100 Mb/s) na odcinku 8 km? Dlaczego nie stosuje się psów w sieciach komputerowych?

odp: pies jest szybszy.
w ciągu 48min pies przeniesie 47GB danych, a sieć prześle jedynie ok 35GB

test konsoli:
http://nintendotown.free.fr/testconsolas.wmv
gamecube wygrało, z kolei ps2 odpadło już na początku...

Pies super ale link u mnie sie nie otwiera

Gwiezne Wojny:

http://www.kontraband.com/show/show....&NSFW=&page=10

http://www.kontraband.com/show/show....&NSFW=&page=11

Have fun

Ostatnio zmieniany przez joujoujou : 13.02.2005 o godz. 21:54
joujoujou jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: