Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Rozrywka > Humor

Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :)

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 22.02.2005, 19:11   #1
Edwardo
..::Blue Machine::..

Data rejestracji: 12.11.2003
Edwardo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
dostalem meilem ostatnio:
Cytat:
Wiesiek umiera.

Jego życie kończy się w straszliwych męczarniach, których nawet on sam nie
jest w stanie opisać. Wiesiek choruje na ostrą odmianę egzotycznej choroby
zwanej przez specjalistów KAC (Kurewska Abrakadabra Czachy). Znajomi
oraz pani Halinka, sprzątaczka z bloku Wieśka i jednoczenie przyjaciółka
rodziny twierdzą, że w obecnej sytuacji niewiele już można zrobić - Wiesiek
jest skazany na śmierć. Pomyśl, jak straszne musi być życie z wyrokiem.
Awszystko zaczęło się tak niewinnie na imieninach u szwagra Wieśka,
niejakiego Czesława Dż. ...

Ale jest jeszcze szansa! Możemy pomóc Wieśkowi! Firma WDUPEX s.a. z
Rozworowa Podlaskiego, producent czopków przeciwgrzybicznych "Solaris",
zgodziła się sponsorować kampanię ratowania Wieśka. Za każde przesłanie
tej wiadomości nowej osobie, firma WDUPEX wpłaca na konto Wieśka 2 ruble
białoruskie. Uzbieraliśmy już 374764687098176523,5 rubli, co jest
równowartością około 26 groszy. Jeżeli uzbieramy 1,50 zł mama Wieśka
będziemogła kupić mu mineralkę w osiedlowym sklepie spożywczym i jej syn
będzie
uratowany (być może wystarczy nawet na regeneracyjną zupkę chińską).

Tak więc nie czekaj! Los Wieśka leży w twoich rękach! W tak łatwy sposób
możemy mu pomóc... (O właśnie znowu rzyga ...)
Ostatnio zmieniany przez Andrzej_Lepper : dzisiaj o godz. 11:55.
Edwardo jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 23.02.2005, 10:44   #2
Lukash
Wymiatacz

Data rejestracji: 27.07.2004
Lukash zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
http://www.starterupsteve.com/swf/myhero.html - maj ja hi
http://www.starterupsteve.com/swf/org-calc.html kalkulator dla dorosłych
http://www.starterupsteve.com/swf/celebxxx.html XXX
http://www.starterupsteve.com/swf/antcity.html gierka spal wszytko lupa
Stary 23.02.2005, 17:17   #3
Matievoo
Prison break

Data rejestracji: 27.11.2004
Matievoo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Fajne
Matievoo jest offline  
Stary 24.02.2005, 11:22   #4
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
http://www.killsometime.com/Video/vi...-Day-At-Office
Ostatnio mam chęć zrobić to co ten gość szczególnie wtedy jak stronka cdrinfo nie hula

A świstak siedzi i zawija...
Dołączone obrazki
Funny fotos, kawaly... itp. - jeszcze sie tak nie usmialem :)-milka.jpg 
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline  
Stary 24.02.2005, 15:28   #5
Matievoo
Prison break

Data rejestracji: 27.11.2004
Matievoo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Fajna ta "Milka"
Matievoo jest offline  
Stary 24.02.2005, 15:59   #6
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Mati.p
Fajna ta "Milka"
To pozostanę w temacie.
Jestem niemal pewien, że nie było, jeśli się mylę, proszę nie bić.
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
Funny fotos, kawaly... itp. - jeszcze sie tak nie usmialem :)-czekolada_wg_wedla-1.jpg  
joujoujou jest offline  
Stary 23.02.2005, 11:13   #7
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
coz za reklama
Funny fotos, kawaly... itp. - jeszcze sie tak nie usmialem :)-nysa-cuh.jpg  
Stary 23.02.2005, 13:52   #8
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Cytat:
Napisany przez icemac
coz za reklama
Taaaaaa...
Wygląda na to, że ktoś bawił się photoshopem

Zbuduj rurociąg, niekoniecznie ze wszystkich elementów. Gra dla tych co nie lubią się spieszyć. Z tego co zauważyłem nie ma ograniczenia czasowego.

Hydraulik.swf
Dołączone obrazki
Funny fotos, kawaly... itp. - jeszcze sie tak nie usmialem :)-wrony.gif 
joujoujou jest offline  
Stary 23.02.2005, 14:37   #9
Predi
Niezarejestrowany

Data rejestracji: 16.04.2002
Predi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
@icemac bylo
@joujoujou bylo
Predi jest offline  
Stary 23.02.2005, 14:41   #10
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Predi
@icemac bylo
@joujoujou bylo

Stary 23.02.2005, 15:02   #11
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Cytat:
Napisany przez Predi
@icemac bylo
@joujoujou bylo
Dobrą masz pamięć.
A tego na pewno nie było:

Better than Jerry Springer

Przychodzi facet do swojego kumpla, patrzy, a tam u niego na podwórku nowy kompleks sportowy, wielki kort tenisowy z trybunami na kilka tysięcy ludzi. Podchodzi bliżej, a tam na korcie Agassi z Samprasem sobie rozgrywają mecz. Idzie do kumpla i pyta:
- Skąd ty miałeś tyle kasy żeby zafundować sobie to wszystko?
- A wiesz, mam złotą rybkę która spełnia każdemu życzenie.
- Pożycz mi ją! Jutro ci oddam!
- Dobra, tylko uważaj, ona jest trochę przygłucha, musisz do niej wyraźnie mówić.
Pożyczył rybkę i szczęśliwy wraca do domu. Postawił ją na stole i głośno, wyraźnie i powoli mówi do niej:
- Złota rybko! Chcę mieć górę złota.
Rybka na to:
- O.K. Idź spać a rano życzenie będzie spełnione.
Wstaje na drugi dzień a jego dom przygnieciony przez górę błota. Chwycił rybkę, leci do kumpla i mówi:
- Coś ty mi dał! Chciałem od niej górę złota a ona mi dała górę błota!
Kumpel na to:
- Mówiłem ci, że jest trochę głucha. Czy ty myślałeś, że ja chciałem mieć WIELKI TENIS

EDIT: Co jest raz jest stronka, raz jej nie ma
Funny fotos, kawaly... itp. - jeszcze sie tak nie usmialem :)-kalasznikow.jpg  

Ostatnio zmieniany przez joujoujou : 23.02.2005 o godz. 16:34
joujoujou jest offline  
Stary 24.02.2005, 17:07   #12
Lukash
Wymiatacz

http://www.ondmis.dk/snepabil.htm
http://www.joemonster.org/article.ph...thread&order=0
Stary 24.02.2005, 17:18   #13
smolik
8 Samuraj

Data rejestracji: 23.03.2004
smolik zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Mężczyzna około 40-tki pomykał szosą w swoim nowiutkim Porsche.
> Kiedy już dwukrotnie przekroczył dozwoloną prędkość, we wstecznym
> lusterku zobaczył charakterystyczne czerwono-niebieskie migające światełka.
Pewien mocy swojego samochodu ostro przyspieszył, ale wóz policyjny nie
> dawał za wygraną. Po chwili zdał sobie jednak sprawę, że w ten
> sposób może przysporzyć sobie wielu kłopotów i zjechał na pobocze.
> Policjant podszedł do niego, bez słowa sprawdził prawo jazdy i powiedział:
> - To był dla mnie długi dzień, zbliża się koniec mojej zmiany, na dodatek
> jest piątek trzynastego. Mam dość papierkowej roboty, więc jeżeli znajdzie
> pan jakież dobre wytłumaczenie na swoją ucieczkę, pozwolę panu odjechać
> bez mandatu. Mężczyzna pomyślaż chwilkę i powiedział:
> - W zeszłym tygodniu moja żona zostawiła mnie dla jakiegoś
> policjanta. Balem się, że chciał mi ją pan oddać.
> - życzę miłego weekendu - powiedział policjant

Reputkowym skrytożercom mówimy nie!!!
smolik jest offline  
Stary 25.02.2005, 02:13   #14
Lukash
Wymiatacz

Do pracy przy hodowli zwierząt zgłasza się pewien facet. Dyrektor hodowli pyta go co potrafi.
- Może zainteresuje pana fakt - odpowiada interesant - że rozumiem mowę zwierząt.
- Taa? - pyta zdziwiony dyrektor - to chodzmy do krowek, zobaczymy co pan potrafi.
Wchodza do krowek a tu krasula "Muuuu!"
- Co ona powiedziała?
- Że daje 10 litrów mleka a wy wpisujecie tylko 4.
- O kurde! Ale chodźmy do świnek.
Wchodzą do świnek a tu "Chron, chron!"
- A ta co powiedziała?
- Ze daje 5 prosiąt a wy wpisujecie 3.
- O ja pier... Chodźmy jeszcze do baranów.
W drodze przez podwórko mijają kozę a ta "Meeeee!"
- Pan jej nie słucha - szybko mówi dyrektor - to było dawno i byłem wtedy pijany...

Humor ze studenckich kolokwiów (informa):

1. Proszę napisać, czym jest system operacyjny.

Systemem operacyjnym jest Windows. Jest trzeci w hierarchii. Jest jądrem komputera. Graficzny system opiera się na fraktalach.

2.Proszę napisać, jakie są funkcje systemu operacyjnego.

Ułatwienie pracy użytkownikowi komputera przez ukrywanie wad sprzętowych.

3.Proszę napisać, jakie są funkcje systemu operacyjnego.

System operacyjny ukrywa przed użytkownikiem wady sprzętowe.

4.Proszę napisać, jakie są funkcje systemu operacyjnego.

Przyjmuje zalecenia komputera (użytkownika) i wykonuje je, potem informuje o rezultatach, zwłaszcza o błędach wykonania.

5. Proszę napisać, czym jest system operacyjny.

System operacyjny jest to połączenie wszystkich urządzeń w komputerze w celu dobrym zarządzaniem ich.

6. Proszę opisać różnice między stało- i zmnienno-przecinkową postacią zmiennych.

Integer - 16 bitowa liczba całkowita ( 2 rzędy pamięci ).

7. Proszę opisać różnice między stało- i zmnienno-przecinkową postacią zmiennych.

Double procesing - 64 bitowa informacja składająca się z 8 bajtów, w tym jeden bajt pamięci.
Procesing - 32 bitowa informacja która składa się z 4 bajtów w tym 1 bajt pamięci, 8 wychodzących i 23 przychodzące.

8. Proszę opisać różnice między stało- i zmnienno-przecinkową postacią zmiennych.

Integer - 16 bitowa liczba rzeczywista

http://www.animaturk.com/films/ada.htm
Stary 25.02.2005, 03:50   #15
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Wiesz, dostałem wczoraj od swojej starej zdrowo w pysk!
- Ale dlaczego?
- Bo powiedziałem do niej TY.
- I co tak za to ci przyłożyła?
- No tak, bo ona mówi: "Nie kochaliśmy się już dwa miesiące"
- A ja jej na to: " TY "

----------------------------------------------------------

Spotyka sie Polak, Rusek i Amerykanin.

Amerykanin opowiada:
- Wyobrazcie sobie panowie, ze w NY metro ucielo facetowi nogi,
natychmiast mu je przyszyli i dzisiaj jest mistrzem w sprincie na 60
jardów!

- To jeszcze nic - powiada Rosjanin - u nas maszyna w fabryce uciela obie
rece kobiecie, natychmiast jej przyszyli i dzisiaj jest wirtuozem
fortepianu.

Na to zmartwiony Polak tylko podrapal sie po glowie i powiedzial:
- To wszystko betka. Wyobrazcie sobie chlopaki, ze u nas facet wlazl na
mine. Roz******ylo go na wszystkie strony swiata, zostal tylko ch... - i
wyobrazcie sobie tak go spreparowali, ze dzisiaj jest moim szefem.
joujoujou jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: