![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
dostalem meilem ostatnio:
Cytat:
Ostatnio zmieniany przez Andrzej_Lepper : dzisiaj o godz. 11:55. |
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.07.2004
![]() |
http://www.starterupsteve.com/swf/myhero.html - maj ja hi
http://www.starterupsteve.com/swf/org-calc.html kalkulator dla dorosłych ![]() http://www.starterupsteve.com/swf/celebxxx.html XXX http://www.starterupsteve.com/swf/antcity.html gierka spal wszytko lupa ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Prison break
Data rejestracji: 27.11.2004
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.killsometime.com/Video/vi...-Day-At-Office
Ostatnio mam chęć zrobić to co ten gość szczególnie wtedy jak stronka cdrinfo nie hula ![]() A świstak siedzi i zawija...
![]() |
#5 |
Prison break
Data rejestracji: 27.11.2004
![]() |
Fajna ta "Milka"
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
( o )( o )
Zlotowicz
Cytat:
Jestem niemal pewien, że nie było, jeśli się mylę, proszę nie bić. ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
coz za reklama
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
( o )( o )
Zlotowicz
Cytat:
Wygląda na to, że ktoś bawił się photoshopem ![]() Zbuduj rurociąg, niekoniecznie ze wszystkich elementów. Gra dla tych co nie lubią się spieszyć. Z tego co zauważyłem nie ma ograniczenia czasowego. Hydraulik.swf
![]() |
![]() |
#9 |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
@icemac bylo
![]() @joujoujou bylo ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#11 | |
( o )( o )
Zlotowicz
Cytat:
A tego na pewno nie było: Better than Jerry Springer ![]() Przychodzi facet do swojego kumpla, patrzy, a tam u niego na podwórku nowy kompleks sportowy, wielki kort tenisowy z trybunami na kilka tysięcy ludzi. Podchodzi bliżej, a tam na korcie Agassi z Samprasem sobie rozgrywają mecz. Idzie do kumpla i pyta: - Skąd ty miałeś tyle kasy żeby zafundować sobie to wszystko? - A wiesz, mam złotą rybkę która spełnia każdemu życzenie. - Pożycz mi ją! Jutro ci oddam! - Dobra, tylko uważaj, ona jest trochę przygłucha, musisz do niej wyraźnie mówić. Pożyczył rybkę i szczęśliwy wraca do domu. Postawił ją na stole i głośno, wyraźnie i powoli mówi do niej: - Złota rybko! Chcę mieć górę złota. Rybka na to: - O.K. Idź spać a rano życzenie będzie spełnione. Wstaje na drugi dzień a jego dom przygnieciony przez górę błota. Chwycił rybkę, leci do kumpla i mówi: - Coś ty mi dał! Chciałem od niej górę złota a ona mi dała górę błota! Kumpel na to: - Mówiłem ci, że jest trochę głucha. Czy ty myślałeś, że ja chciałem mieć WIELKI TENIS ![]() EDIT: Co jest ![]() ![]() ![]()
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane. ![]() Ostatnio zmieniany przez joujoujou : 23.02.2005 o godz. 16:34 |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Wymiatacz
![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 |
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
Mężczyzna około 40-tki pomykał szosą w swoim nowiutkim Porsche.
> Kiedy już dwukrotnie przekroczył dozwoloną prędkość, we wstecznym > lusterku zobaczył charakterystyczne czerwono-niebieskie migające światełka. Pewien mocy swojego samochodu ostro przyspieszył, ale wóz policyjny nie > dawał za wygraną. Po chwili zdał sobie jednak sprawę, że w ten > sposób może przysporzyć sobie wielu kłopotów i zjechał na pobocze. > Policjant podszedł do niego, bez słowa sprawdził prawo jazdy i powiedział: > - To był dla mnie długi dzień, zbliża się koniec mojej zmiany, na dodatek > jest piątek trzynastego. Mam dość papierkowej roboty, więc jeżeli znajdzie > pan jakież dobre wytłumaczenie na swoją ucieczkę, pozwolę panu odjechać > bez mandatu. Mężczyzna pomyślaż chwilkę i powiedział: > - W zeszłym tygodniu moja żona zostawiła mnie dla jakiegoś > policjanta. Balem się, że chciał mi ją pan oddać. > - życzę miłego weekendu - powiedział policjant |
![]() |
![]() |
#14 |
Wymiatacz
![]() |
Do pracy przy hodowli zwierząt zgłasza się pewien facet. Dyrektor hodowli pyta go co potrafi.
- Może zainteresuje pana fakt - odpowiada interesant - że rozumiem mowę zwierząt. - Taa? - pyta zdziwiony dyrektor - to chodzmy do krowek, zobaczymy co pan potrafi. Wchodza do krowek a tu krasula "Muuuu!" - Co ona powiedziała? - Że daje 10 litrów mleka a wy wpisujecie tylko 4. - O kurde! Ale chodźmy do świnek. Wchodzą do świnek a tu "Chron, chron!" - A ta co powiedziała? - Ze daje 5 prosiąt a wy wpisujecie 3. - O ja pier... Chodźmy jeszcze do baranów. W drodze przez podwórko mijają kozę a ta "Meeeee!" - Pan jej nie słucha - szybko mówi dyrektor - to było dawno i byłem wtedy pijany... Humor ze studenckich kolokwiów (informa): 1. Proszę napisać, czym jest system operacyjny. Systemem operacyjnym jest Windows. Jest trzeci w hierarchii. Jest jądrem komputera. Graficzny system opiera się na fraktalach. 2.Proszę napisać, jakie są funkcje systemu operacyjnego. Ułatwienie pracy użytkownikowi komputera przez ukrywanie wad sprzętowych. 3.Proszę napisać, jakie są funkcje systemu operacyjnego. System operacyjny ukrywa przed użytkownikiem wady sprzętowe. 4.Proszę napisać, jakie są funkcje systemu operacyjnego. Przyjmuje zalecenia komputera (użytkownika) i wykonuje je, potem informuje o rezultatach, zwłaszcza o błędach wykonania. 5. Proszę napisać, czym jest system operacyjny. System operacyjny jest to połączenie wszystkich urządzeń w komputerze w celu dobrym zarządzaniem ich. 6. Proszę opisać różnice między stało- i zmnienno-przecinkową postacią zmiennych. Integer - 16 bitowa liczba całkowita ( 2 rzędy pamięci ). 7. Proszę opisać różnice między stało- i zmnienno-przecinkową postacią zmiennych. Double procesing - 64 bitowa informacja składająca się z 8 bajtów, w tym jeden bajt pamięci. Procesing - 32 bitowa informacja która składa się z 4 bajtów w tym 1 bajt pamięci, 8 wychodzących i 23 przychodzące. 8. Proszę opisać różnice między stało- i zmnienno-przecinkową postacią zmiennych. Integer - 16 bitowa liczba rzeczywista http://www.animaturk.com/films/ada.htm |
![]() |
![]() |
#15 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() ![]() Wiesz, dostałem wczoraj od swojej starej zdrowo w pysk! - Ale dlaczego? - Bo powiedziałem do niej TY. - I co tak za to ci przyłożyła? - No tak, bo ona mówi: "Nie kochaliśmy się już dwa miesiące" - A ja jej na to: " TY " ---------------------------------------------------------- Spotyka sie Polak, Rusek i Amerykanin. Amerykanin opowiada: - Wyobrazcie sobie panowie, ze w NY metro ucielo facetowi nogi, natychmiast mu je przyszyli i dzisiaj jest mistrzem w sprincie na 60 jardów! - To jeszcze nic - powiada Rosjanin - u nas maszyna w fabryce uciela obie rece kobiecie, natychmiast jej przyszyli i dzisiaj jest wirtuozem fortepianu. Na to zmartwiony Polak tylko podrapal sie po glowie i powiedzial: - To wszystko betka. Wyobrazcie sobie chlopaki, ze u nas facet wlazl na mine. Roz******ylo go na wszystkie strony swiata, zostal tylko ch... - i wyobrazcie sobie tak go spreparowali, ze dzisiaj jest moim szefem.
![]() |
|
|