![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
bylo z dfa razy ![]() i jeszcze jedno ![]() link do aukcji merca ponizej screen ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez icemac : 03.03.2005 o godz. 13:57 |
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
net został :)
Data rejestracji: 29.07.2003
![]() |
tu cos dla kompcholików(zał2)
i coś dla troszke innych "cholików" ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
nie wiem czy bylo ale... http://www.blennus.com/index.php?opt...d=52&Itemid=29
#4 |
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
#5 |
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() ![]() |
Mam nadziej ze nie było
- Puk, puk. - Kto tam? - Hydraulik. - Na pewno? - No jasne, policjant nigdy nie kłamie. Do pewnej rodziny przyjechali goście. Wszyscy siedzą przy stole, a tu wchodzi synek gospodarzy i na cały głos mówi: - Mamo, a mi się chce sikać! - To idź się wysikaj, ale na drugi raz mów, że ci się chce gwizdać. Przychodzi później: - Mamo, mi się chce gwizdać! - To idź sobie pogwizdać. W nocy synek śpi z dziadkiem, który o niczym nie wie. Dziecko budzi się w środku nocy i mówi: - Dziadku, mi się chce gwizdać! - Nie wolno teraz gwizdać, bo jest noc. - Ale mi się naprawdę chce gwizdać! - Nie wolno, bo wszystkich pobudzisz. - Ale ja już nie mogę! - To zagwizdaj mi tak po cichutku i do ucha. Któraś z kolei impreza w tym samym gronie. Na kanapie siedzi dwóch kolesi, którzy na każdej imprezie gadają o tym samym...o komputerach!!!! Uważają się za specjalistów w tej dziedzinie. Ich kolega nie mógł już tego nerwowo wytrzymać, podszedł do nich i powiedział: - czy wy nie macie innych tematów jak komputery ![]() Zapadła cisza. Komputerowcy wymienili się spojrzeniami i nagle jeden do drugiego rzekł: - A bo ja mam do dupy karte graficzną!!!!! Przychodzi Jezus na ostatnią wieczerzę a tu pełen wypas - wino, żarcie, kobitki biegają... Jezus "zapytuje": - Ależ drodzy Apostołowie - miało być skromnie. Skąd mieliście na to wszystko...? - Judasz podobno coś sprzedał.... Troje dzieci nie zdało do drugiej klasy. Stoją przed ostanią szansą żeby zdać: nauczycielka pyta się Oli: Przeliteruj Mama Ola: M - A - M - A Nauczycielka: dolskonale zdałaś przychodzi drugie dziecko - Jaś nauczycielka: przliteruj Tata Jaś: T - A - T - A nauczycielka: doskonale zdałeś przychodzi trzecie dziecko - Achmed nauczycielka: Teraz ty Achmed ... przeliteruj "dyskriminacja praw obcokrajowców w świetle polskiej konstytucji Kanar: Dzień dobry, prosze bilecik Ty: trąbka k: Jaką trąbka? t: jaki blilecik? |
![]() |
![]() |
#6 | |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Cytat:
"Puk puk" -Kto tam? -Do d_py z takim jasnowidzeniem!
![]() |
![]() |
#7 |
Calibra is the best!!!
Data rejestracji: 06.07.2004
![]() |
tera ja.....
Oto 10 oznak, że powinnaś/powinieneś już przerwać odchudzanie: 1. Podczas wdechu tracisz kontakt z podłożem. 2. Podczas odkurzania musisz zapinać pasy bezpieczeństwa. 3. Twoja twarz jest już tak szczupła, że możesz obojgiem oczu podglądać przez jedną dziurkę od klucza. 4. Po imprezie myjesz słomki do drinków. Ręką. Od środka. 5. Podczas jedzenia ciągle spadasz z krzesła, bo łyżka cię przeważa. 6. W pracowni rentgenowskiej lekarz po prostu stawia cię przed żarówką. Rozmawia dwoch kumpli. -co zrobisz po otworzeniu granic na Zachod? -wejde na drzewo. - ![]() -no rzeby mnie nie stratowali i jeden straszny ![]() Przychodzi pani w słusznym wieku (lat koło 60) do ginekologa: - Panie doktorze, dostałam okresu. - W pani wieku to niemożliwe... - Ale panie doktorze, naprawdę! - Dobra, proszę się rozebrać, zbadam... Pani się rozbiera, doktor bada... no i diagnoza: - E tam, żaden okres... Spiralka rdzę puściła... |
![]() |
![]() |
#8 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.07.2004
![]() |
joujoujou wypas zdjecie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Calibra is the best!!!
Data rejestracji: 06.07.2004
![]() |
Gościu co jechał tym wózkiem to chyba narobił w gacie ze strachu.
|
![]() |
![]() |
#11 | |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
#12 |
( o )( o )