![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#2821 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kilka godzin przeszukiwałem forum bo mam problem z laptopem. I co m.in. znalazłem na hasło "laptop"?:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...ight=laptop%2A
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2822 | |
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Nie widziałem tej ankiety ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2824 |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
dobre
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2825 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 19.11.2003
![]() |
Do zabitej dechami wiochy przyjechał zimową porą młody lekarz. Już na następny dzień trafił do niego jeden ze starszych mieszkańców, który poślizgnął się i stłukł sobie kolano. Lekarz kazał mu zdjąć spodnie aby mógł zbadać bolące miejsce i ze zdziwieniem stwierdził, że chłopina nie ma majtek.
- Czego nie nosi pan kalesonów? - zapytał. - Nigdym nie nosił - odpowiedział rolnik - po co mi to? - Panie przecież to i bardziej czysto i bardziej ciepło, radziłbym panu spróbować. Po wizycie u lekarza chłop pojechał do miasteczka po leki i wstąpił też do sklepu aby zakupić kalesony. Gdy wrócił do domu założył je na tyłek, trochę pokręcił się jeszcze po gospodarce, "zadał" świniom i poszedł spać. Rano jak miał to w zwyczaju szybko poleciał za stodołę walnąć porannego stolca. Jako, że był mróz, szybko zdjął spodnie kucnął nadął się, postawił klocka i podnosząc się zerknął za siebie. Na śniegu nie było nic. Wtedy przypomniał sobie o kalesonach: - Miał konował rację - mruknął - faktycznie czyściej. Zaczął zapinać spodnie i znowu z podziwem dla wiedzy doktora powiedział: - I faktycznie bardziej ciepło. Przychodzi ksiądz po kolędzie do rodziny Jasia i oczywiście zadaje Jasiowi standardowy zestaw pytań : - A ile masz lat ? - Siedem ... - A do kościółka chodzisz ? - Chodzę ... - Co niedziela ? - Co niedziela .. - Z całą rodziną ? - Z całą ... - A do którego ? - Do Carrefoura .... W pewnym mieście obok siebie znajdowała się synagoga żydowska i kościół. W sobotę idzie rabin do synagogi patrzy a ksiądz myje mu samochód, no to się rabin ucieszył, ale i zastanowił... Następnego dnia czyli w niedziele idzie ksiądz na msze, patrzy a rabin odcina rurę wydechowa w jego samochodzie. - Rabin, co ty robisz z moim samochodem ? - krzyczy ksiądz. Na to rabin odpowiada: - Ty mi wczoraj ochrzciłeś samochód to ja Ci dzisiaj twój obrzezam. Do lekarza przychodzi gej: - Panie doktorze zaraziłem się AIDS. Prosze mi pomóc. - Proszę jechać do Meksyku, pić tamtejszą wodę, dużo tequilli, jeść tortillas, chilli, burittos, dużo papryki i pomidorów. - I to mnie wyleczy ? - Nie, ale przypomni pan sobie, do czego sluży dupa.
LUDZIE NIE POWINNI SIE WYPOWIADAC NA TEMAT NA KTORY NIE MAJA POJECIA Pomyśl dobrze, zanim ocenisz kogoś i wydasz wyrok. I pamiętaj, amatorzy zbudowali Arkę Noego, a profesjonaliści zbudowali Titanica ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2826 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.07.2004
![]() |
Z teleturniejów z Anglii i Stanów
![]() - Jak brzmi słowo "droga" po włosku? - Expresso. - W jakim europejskim kraju leży Etna? - W Japonii. - Powidziałem: w europejskim kraju. Proszę spróbować jeszcze raz. - Yyyy... w Meksyku? - Jakiej narodowości jest papież? - Jest Żydem. - Jak długo trwała wojna 6-dniowa między Egiptem i Izraelem? - (po długim namyśle) 14 dni. - W którą stronę obracają się wskazówki zegara? - W stronę przeciwną do ruchu wskazówek zegara. - Jaka jest waluta Indii? - Ramadan. - Który z prezydentów wygłosił Orędzie Gettysburgskie? - Nie wiem, to było zanim się urodziłem. - Jakie owady występują powszechnie nad brzegami jezior? - Aligatory. Prowadzący: - Stolicą którego europejskiego kraju jest Lizbona? I uczestnik: - Austrii. Prowadzący: - Niestety nie. Zwracam się do następnego gracza. II uczestnik: - Też tak myślałem... No to może Gibraltaru? - Proszę dokończyć powiedzenie: "Zemsta to danie, które najlepiej smakuje..." - na zimno czy na grzance? - Na grzance. - Równik dzieli Ziemię na ile półkul? - Na trzy. - Jaki jest największy gryzoń Ameryki Północnej? - Wieloryb. |
![]() |
![]() |
#2827 |
( o )( o )
Zlotowicz
@Lukash wszystkie swietne
![]() ![]()
![]() |
#2828 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Świetny znak
![]() Najwazniejsza informacja jest prawie nie dostrzegalna ![]() |
![]() |
![]() |
#2829 |
( o )( o )
Zlotowicz
Oto Ameryka: czlowiek nie moze sobie zrobic krzywdy bo w sadzie wygra proces!!
Edit: takim tortem sie nie udlawisz ![]() ![]()
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane. ![]() Ostatnio zmieniany przez joujoujou : 28.02.2005 o godz. 21:38 |
![]() |
![]() |
#2830 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 06.06.2004
![]() |
http://www.snabbstart.com/film.asp?download=371
http://www.blennus.com/index.php?opt...sk=view&id=238 ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez Piotr4s : 28.02.2005 o godz. 22:05 |
![]() |
![]() |
#2831 |
...w podróży...
Data rejestracji: 20.06.2003
![]() |
http://allegro.pl/show_item.php?item=42948691
BTW. W tym topicu (chyba) byl kiedys taki filmik...dwoch kolesi siedzi w pokoju najpierw jest taka spokojna muzyczka na gitarze, potem muzyka jest ostrzejsza i goscie zejefajnie potrzasaja glowami i robia niezle miny...Macie moze link do tego filmu...znalazlem to gdzies w sieci, ale wydaje mi sie za tamta wersja byla dluzsza.
"I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people." - John Lennon "Nazywaja mnie Niezrownanym, a moze Niezrownowazonym - nigdy tego nie pamietam..." - M.K. |
![]() |
![]() |
#2832 |
( o )( o )
Zlotowicz
@pppnet dooooooooooobre!!!
![]() ![]() @Joe_Doe filmik z linku na forum trwa 1'27" mam go na dysku. (adik_z_kumplem.wmv) Dopasowane ma:
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane. ![]() Ostatnio zmieniany przez joujoujou : 28.02.2005 o godz. 22:40 |
![]() |
![]() |
#2834 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
@Joe_Doe chodzi o ten filmik?
http://www.humorek.com/save.php?film..._z_kumplem.wmv
#2835 |
( o )( o )
Zlotowicz
Coming up!!
Mieliśmy z bratem taki humor w sylwestrowe przedpołudnie, że... zresztą sami zobaczcie co takie głupki jak my potrafią wymyśleć (a jaki fajny efekt).Jakość filmu jest taka sobie-kręcony moim noname aparatem cyfrowym ale widać i słychać co trzeba! @Edwardo THX za instrukcje, bez ciebie tego filmu by tu nie było ![]()
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane. ![]() Ostatnio zmieniany przez joujoujou : 01.03.2005 o godz. 00:21 |
![]() |
![]() |
|
|