![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ostatnio kazdy peka ze smiechu gdy opowiadam to:
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
buuuuuuhhhhhaaaaaahahahahahaaaaaaaa
![]() oczywiście dotyczy się posta napisanego przez M@X'a.666 |
|
|
|
|
#3 | |
|
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
Cytat:
ale zawsze jak chce opowiedziec, to zapominm jak szly po kolei te ***filie
|
|
|
#4 |
|
Guru
Data rejestracji: 01.10.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a ja proponuję nieco inną rozrywkę :
http://www.virtualbartender.beer.com/beer_usa.htm Stronka trochę zrypana, ale najważniejsze okno działa Na początek proponuję komendę kiss a tu inne : spread, beer, tits, shoes, hair, lips, stomach, lay, love you, kiss, banana, show your bosom, shake, jump, hot dog, tongue, hello, love me, sing, show me, sleep, read, rock, write, ass, kiss me, lick, joke, gun, say, pussy, push up, samba,macarena,party,dick,lick,kick,fuck,naked, get wet, call me, airguitar, angry, banana, beer, blow, bottle, bow, box, can, cap, cowboy, grab, gun, gymnastics, hair, handstand, headbang, hoolahoop, hummer, jedi, jump, karate, kiss, knee, lap dance, laugh, leimek, lick, light, lollipop, macarena, magazine, magic, math, message, muscle, number, orgasm, pat head, pillow, pitcher, pour beer, pour beer on self, pushup, rap, remoce clothes, riverdance, robot, shake, show breast, sleep, spin, splits, switch, sunshine, supermodel, tap dance, tattoo, tickle, toes, tongue, wave, yoga, beer.com ... pewnie są i inne I co Wy na to ?
|
|
|
#5 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
#6 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.12.2004
![]() |
za***iste foty zwłaszcza ta z laptopem!!
|
|
|
|
|
#7 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.01.2005
![]() |
Teleturnieje :)))
teleturniej "Jeden z dziesięciu":
Tadeusz Sznuk: Ile nóg ma salamandra ? Zawodniczka: Trzy T.Sz.: To chyba kulawa... - Proszę podać wzór na pole prostokąta... - a kwadrat + b kwadrat. - O Boże powiedziałam wzór na obwód - Niestety Pani wzór na obwód również jest nieprawidłowy... - Jaką część ciała odciął sobie Vincent van Gogh? - yyy...yyy... włosy?! Pytanie: - Głowni bohaterowie "Nocy i dni" Odpowiedź: - Jan i Bogumił Sznuk: - To byłoby takie nowoczesne małżeństwo... Pytanie: - Jak się nazywa szpital wojskowy? Odpowiedź: - Latryna. Pytanie (kategoria powiedzenia i przysłowia): Proszę dokończyć. - Goły jak święty...? Odpowiedź: - Mikołaj... - Jak nazywa się mężczyzna którego żona wyjechała na wakacje? [odp: słomiany wdowiec] Odpowiedź jednego z graczy: - Rogacz - Jaki narząd umożliwia rybom oddychanie pod wodą? - Syfon. - Ile par oczu ma mucha? - 100 milionów - Jak się nazywał chłopiec z bajki o królowej śniegu - yyy... będę strzelał... Pinokio - Ile w języku polskim rozróżniamy przypadków w liczbie pojedynczej, a ile w liczbie mnogiej? - Tyle samo Sznuk: Znajduję się w spodniach i na świadectwie? Zawodniczka: PAŁA! Sznuk: Hmm...to też, ale chodziło nam o pasek Familiada Podaj rodzaj farby. - Czerwona! Wobec braku takowej odpowiedzi na tablicy Strasburger pyta kolejnego zawodnika: - Podaj rodzaj farby. - Zielona! Pyt. - Sport, w którym biorą udział zwierzęta. Odp. - Walka jeleni na rykowisku... - Podaj rodzaj potwora. - Kangur! - Więcej niż jedno zwierze, to...? - Owca. - Źle. Pytanie przechodzi na druga rodzinę. Więcej niż jedno zwierze, to...? - Lama? - Co robią koty? - Skakają Pytanie: Dokąd rodzice nie zabierają ze sobą dzieci? Odp.: Do agencji towarzyskiej. Pytanie: Jaka może byc bańka? Odp. 1: Mydlana (braaaaawo) Odp. 2: Bańka na mleko (braaaaawo) Odp. 3: Bańka wstańka, taka zabawka. - Nazwa przylądka? - Przylądek Zdrój. - Rodzaj kiełbasy? - Szynka! Pytanie: - Wymień zwierzę w paski... Odpowiedź: - Biedronka!
|
|
|
#8 | |
|
Guru
Data rejestracji: 31.08.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
Cytat:
spadlem z fotela, a raczej wypadlem ^_^
Ostatnio zmieniany przez Andrzej_Lepper : dzisiaj o godz. 11:55. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guru
Data rejestracji: 05.06.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
podobaja mi sie te dowcipy
, jestem tu nowym uzytkownikiem
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Prison break
Data rejestracji: 27.11.2004
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Guru
Cytat:
moze cos jeszcze mi powiesz po za tym to zauwazylam bo blondi nie jestem
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Masz spore zaległości, temat ma już 256 stron, warto jednak się przez nie przekopać
|
|
|
|
#14 | |
|
Guru
Cytat:
moze mi strscisz??
Ostatnio zmieniany przez malaczarna : 05.06.2005 o godz. 14:50 |