![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#3136 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Ziele
tak bylo kiedys teraz jest chyba inaczej ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3137 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rany.. że ludzie to idioci to ja już wiedziałem jakiś czas wcześniej, ale ten koleś mi o tym zdecydowanie przypomniał:
http://www.big-boys.com/articles/mousetrap2.html ---- EDIT Ludzie to idioci część druga: http://www.big-boys.com/articles/badcrook.html Krótki opis. Złodziej wbiega do sklepu, wyjmuje broń i... no coż, powiedzmy, że do końca nie udaje mu się jej utrzymać..
neverending path to perfection.. Ostatnio zmieniany przez andrzejj9 : 25.03.2005 o godz. 08:19 |
![]() |
![]() |
#3138 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
za wielkarzeczpospolita.net
"Wielce Szanowny Panie Naczelniku Uprzejmie proszę o zwolnienie mnie z dalszego pełnienia zaszczytnego obowiązku służby wojskowej w V Polskim Korpusie Inwazyjnym ze względu na trudną sytuację rodzinną, w jakiej się znalazłem. A mianowicie: Mam 24 lata i ożeniłem się z wdową w wieku lat 44. Moja żona ma córkę w wieku 25 lat. Tak się złożyło, że mój ojciec ożenił się z córka mojej żony. Tym samym, mój ojciec stał się moim zięciem, gdyż poślubił moją córkę. W związku z tym jest ona jednocześnie moją córką i macochą. Mojej żonie i mnie urodził się w styczniu syn. To dziecko jest bratem żony mojego ojca, czyli jego szwagrem. Jednocześnie, będąc bratem mojej macochy jest moim wujkiem. Czyli mój syn jest moim wujkiem. Żona mojego ojca, czyli moja córka, powiła na Boże Narodzenie chłopczyka, który jest jednocześnie moim bratem, gdyż jest synem mojego ojca i wnukiem, ponieważ jest synem córki mojej żony. Jestem, więc bratem mojego wnuka, a będąc mężem teściowej ojca tego dziecka, pełnię jakby funkcję ojca mojego ojca, pozostając bratem jego syna. Jestem wobec tego własnym dziadkiem. Dlatego też proszę uprzejmie Pana Naczelnika o zwolnienie mnie ze służby wojskowej, gdyż, o ile mi wiadomo, prawo nie zezwala powoływać do wojska jednocześnie dziadka, ojca i syna z jednej rodziny. Wierząc w zrozumienie mojej sytuacji przez Pana Naczelnika pozostaję z poważaniem Kapral Antoni Toni" |
![]() |
![]() |
#3139 |
the one
CDRinfo VIP
#3140 |
Prison break
Data rejestracji: 27.11.2004
![]() |
Za***iście tańczył
![]() |
![]() |
![]() |
#3141 |
the one
CDRinfo VIP
#3142 |
the one
CDRinfo VIP
No dobra, poprawię to, co napisałem wcześnie - ludzie to idioci, ale Amerykanie biją pozostałych na głowę...
#3143 |
the one
CDRinfo VIP
Ekhm... pies najlepszym przyjacielem człowieka?
![]()
#3144 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tu: http://members.lycos.co.uk/andrzejcz3/Upload/ jest filmik ktory robil kumpel mojego dobrego przyjaciela. Nazywa sie Szalony balwan.
#3145 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.07.2004
![]() |
Mówi SS-MAN do Żydów:
-Żydzi dziś dostaniecie po jajku! -Hurra! -Metalowym prętem! |
![]() |
![]() |
#3146 |
m3llO
Data rejestracji: 09.05.2004
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3147 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.06.2004
![]() |
Świątecznie i jajecznie...
Co mówi kastrat przy śniadaniu wielkanocnym? - Podzielcie się ze mną jajkiem. Jedzie facet lasem, a tu z krzakow wyskakuje wiewiórka cała w g... Facet kochał zwierzęta, więc wytarł wiewiórkę chusteczką. po chwili wyskoczyła kolejna brudna wiewiórka. Facet zaczął ją wycierac, a tu trzecia. Po chwili z krzaków dobiega glos: -Panie, masz pan jescze chusteczkę? bo mi sie wiewiórki skończyły ... Nowożeńcy po mocno zakrapianej nocy sącząc szampana... Ona: - Ja chcę chłopczyka. On: - A ja dziewczynkę! - No, to dzwonimy...! Chciałbym prosić o rękę Pana córki. - A z żoną już Pan rozmawiał? - Tak, też jest niezła, ale wolę córkę. Kolega dzwoni do kolegi: - Wpadaj do mnie, są dwie znajome, zabawimy się!! - Ładne ![]() - Wypijemy, będzie ok... Żona do męża w trakcie kłótni: - Ty ******ony ******rzu!!! - Ale, żebyś tak o sobie myślała, to się nie spodziewałem... Spotykają się dwaj sąsiedzi na ulicy. - Czy uprawiał sąsiad seks we troje? - pyta jeden. - Jeszcze nie - odpowiada zapytany. - A chce sąsiad? - Oczywiście! - To biegnij sąsiad do domu, a szybciutko... Żona do męża; -Mam dla ciebie dwie wiadomości dobrą i złą - ![]() -Odchodzę od ciebie! -A ta zła ![]() Blisko Wielkanoc, nadchodzą Święta, więc niechaj każdy o tym pamięta, by w tym okresie, starym zwyczajem zrobić porządek koło swych jajek, bo nabiał męski, mówiąc logicznie, musi raz w roku wyglądać ślicznie. Z tejże okazji każdy chłop wszędzie, czyści do glancu swoje narzędzie. Ale nie każdy - przyznacie sami - umie obchodzić się z jajeczkami, więc naszym członkom wpadł pomysł nowy, by powstał taki punkt usługowy. W nim panny Jola, Zuzia i Maja malować będą fachowo jaja: Takim, co mają jaja jak wory - malować będą w piękne kolory, a tym, co mają małe kuleczki - to pomalują w groszki, kropeczki. Kto chce mieć względy u swej kochanki, powinien stroić jaja w pisanki, a kto ma jaja niczym granaty - temu radzimy pisanki w kwiaty. Obsługę ręczną też polecamy, wszystko bezpłatnie - w ramach reklamy. Gdy do nas przyjdziesz, siądziesz wygodnie, dziewczyny same ściągną Ci spodnie, potem mistrz jaja wyperfumuje i elegancko je pomaluje. Zaś po obsłudze pożegna grzecznie, a Ty do domu wrócisz świątecznie. Będziesz z nabiału dumny jak basza, bo tak pracuje Spółdzielnia nasza. Więc popierajcie naszą Spółdzielnię, która maluje jaja rzetelnie. (W ramach promocji i tej reklamy, po jajach jeszcze lekko smyramy). Wesołych jaj wielkanocnych Życzy Zarząd Usługowej Spółdzielni. Dawno nie widziałam pani męża, co teraz porabia ? - Maluje jaja na Wielkanoc. - No wie pani nie wiedziałam że to taki elegant z niego! Kto w Wielkanoc se zarucha temu zajac da malucha kto nie ruchnie nic w te swieta zajac kur.a zapamieta i za rok gdzies o tej porze zajac ruchnie cie na dworze |
![]() |
![]() |
#3148 | |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3149 |
Veni, Vidi, Vici.
Data rejestracji: 03.11.2003
![]() |
Może nie było
![]() Pozdrawiam
#3150 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Cytat:
![]() EDIT:ZROBIONE Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 25.03.2005 o godz. 23:05 |
|
![]() |
![]() |
|
|