![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#331 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 06.06.2004
![]() |
Zajączek skarży się mamie:
- Nie uwierzysz, ale ostatnio mam bombowe pierdnięcie. Dzisiaj rano jak robiłem kopę, to tak pierdnąłem, że przechodzący obok mnie niedźwiedź wylądował na sośnie. - Przecież mówiłam ci synku, żebyś nie jadł tej świecącej główki kapusty, którą kupiłeś od Ruskich na bazarze. Jakie słowa ludzie najczęściej wypowiadają przed śmiercią? * Patrz, ten krokodyl wygląda jak żywy! * Patrz jak długo wytrzymam pod wodą! * Patrz, jestem torreadorem! O'le! * Raz... Dwa... Trzy... Bungeeeeeeeee! * Mówiłaś, że twój mąż jest na delegacji! * Nie bój się, nie spadnę. * To tylko draśnięcie. * Siostro, ale ja mam RH minus! * Jedź, prawa wolna. * Do wesela się zagoi. * To tylko kot hałasuje w ogródku. Dowcip dla chłopaków - Dlaczego lepiej jest umawiać się z bezdomną? - Bo nie trzeba jej odprowadzać do domu. Leżą sobie dwa koty: jeden stary, drugi młody. Stary lubi sobie od czasu do czasu na kotki pochodzić. Młody też by chciał, ale stary mówi, że jest za mały i musi jeszcze dorosnąć. Młody tak go prosił, że stary w końcu zgodził się go wziąć go ze sobą. Idą sobie po dachu i nagle widzą, że niedaleko na balkonie wygrzewa się seksowna kotka. Stary mówi do młodego : - Rob to co ja, to sobie poruchamy ! Bierze rozbieg i skacze. Niestety rozbieg był za krótki i stary kot zawisł łapkami na krawędzi balkonu. Młody stwierdził, że widocznie tak trzeba i też skoczył... i zawisl obok starego. Wiszą, wiszą, wiszą... W końcu stary mówi : - Ja już dłużej nie mogę, spadam !!! A młody na to : - A ja jeszcze sobie trochę porucham ! Idzie sobie zajączek przez las podskakuje, podśpiewuje... Uslyszał go krecik. - Z czego tak się cieszysz, zajączku? - Bo idę na dziewczynki... - Weź mnie ze sobą, sam nie trafię, bo jak wiesz słabo widzę. Idą dalej razem, nagle zajączek potknął się o korzeń. - O ****a ! Na to krecik. - Dzien dobry pani. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#332 |
Na emeryturze
Data rejestracji: 27.02.2004
![]() |
Jasio mowido taty:
-Tato slyszalem ze twoj ojciec jest glupi Na to tata: -chyba twoj Pewien rolnik mial wielka kurza ferme i zeby kurom sie nie nudzilo kupil im koguta. Pierwszego dnia kogut zaliczyl wszystkie kury. -Oj bracie przesadzasz - ostrzegal gospodarz Nastepnego dnia kogut przeskoczyl do sasiada, ktory mial ferme kaczek i zaliczyl wszystkie kaczki. Na to rolnik: -Bo to sie zle skonczy Trzeciego dnia rolnik wychodzi ze swej chaty i widzi ze kogut lezy jak niezywy. -A nie mowilem, nie ostrzegalem. Na to kogut otwiera jedno oko. -Pssst, zjezdzaj stad bo mi wrony ploszysz. |
![]() |
![]() |
#333 |
Choose your destiny
Data rejestracji: 13.07.2004
![]() |
![]()
- Jasiu, znów spóźniłeś się na lekcję!
- Na naukę nigdy nie jest za późno, proszę pani! ================================================== ======== Akcja rozgrywa się w Nowym Yorku Pali się budynek w którym są ludzie cala akcja odbywa sie w nocy strazacy nie wiedza co zrobic az wreszcie przylatuje super bochater i krzyczy do ludzi zeby skakali a on ich zlapie. Skacze pierwszy bochater go zlapal i odstawil skacze drugi znowu zlapal pieknie odlozyl zostal tylko cvzarny czarny skacze i leci leci leci a bochater tylko patrzy i wkoncu pizd czarny walną o glebe a bochater krzyczy ej ale spalonych nie zrzucajcie. ![]() ================================================== ======== Przychodzi facet do apteki, pokazuje dłoń i mówi: - Pięć. - Co pięć? - pyta aptekarz - Pięć tabletek viagry. Zaprosiłem pięć fajnych lasek na wieczór. Następnego dnia ten sam facet przychodzi znowu i pokazuje dwie dłonie. - Co? Dziesięć? - pyta aptekarz - Nie, krem do rąk. Nie przyszły... ================================================== ======== Chlopczyk jedzie rowerem po chodniku. - Jedz plosto, lowelku. Dojezdza do przejscia dla pieszych. - Lowelku, stój. - Taki duzy chlopiec, a nie umie wymawiac "r" - mówi idaca chodnikiem pani. - Spierd*laj, stara kur*o! A ty lowelku jedz ================================================== ======== ^_^ |
![]() |
![]() |
#334 |
m3llO
Data rejestracji: 09.05.2004
![]() |
|
![]() |
![]() |
#335 |
m3llO
Data rejestracji: 09.05.2004
![]() |
|
![]() |
![]() |
#336 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Ale to już mi się podoba ![]()
![]() |
#337 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wiesz mello - z tym malcem fajne bylo dla mnie pierwsze zdjatko, poki nie skapnolem sie co sie stalo, sam mialem szczura,moj na szczescie wiedzialze do kompa nie wolno wchodzic
za to bombelki super ![]() |
![]() |
![]() |
#338 | |
Choose your destiny
![]() |
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#339 |
Na emeryturze
![]() |
No bombelki sa naprawde fajne
![]() A moj rekord to 719 i co daje ten kolorowy bombel?? |
![]() |
![]() |
#340 |
Na emeryturze
![]() |
Ciagle ide dalej 815 i nie zamierzam przestac
![]() |
![]() |
![]() |
#341 | |
Choose your destiny
![]() |
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#342 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
fajne te babelki
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Choose your destiny
![]() |
hahahahahha moj nowy rekord 1087
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Choose your destiny
![]() |
Z drogi sledzie Szafran jedzie hehe 1353 :p kto mnie pokona ten jest nieoficjalnym mistrzem bombelkow
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
719 - kolorowy bombel daje efekt dyskoteki i wuchte punktow
![]() szfran - gratuluje ![]() |
![]() |
![]() |