![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Prison break
Data rejestracji: 27.11.2004
![]() |
^_^
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
stareee
![]() edit
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM Ostatnio zmieniany przez demek : 05.06.2005 o godz. 01:00 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zarejestrowany dla jaj
Data rejestracji: 25.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Może nie było:
Żona nigdy nie zaglądała do pudełka, które mąż od 20 lat trzymał pod łóżkiem. Pewnego dnia podczas sprzątania postanowiła rzucić okiem do środka. Okazało się, że w pudełku leżały 3 jajka i 10.000$. Żona poszła do męża i zapytała go: - Dlaczego w tym pudełku są 3 jajka? Mąż odpowiedział: - Za każdym razem, jak byłem na boku, wsadzałem do pudełka jedno jajko. Żonę zamurowało... ale po chwili namysłu stwierdziła, że 3 jajka przez dwadzieścia lat, to i tak o kilka razy mniej, niż ona musiałaby wrzucić do takiego pudełka. - A co robi tam 10.000$? - zapytała. A mąż na to: - Za każdym razem, jak zebrałem 10 szt., sprzedawałem je na targu... Rozmowa weteranów sieci: - Jak leci? - Super, tylko palce mnie strasznie bolą. - A, co się stało? - Wczoraj na czacie mieliśmy imprezę i całą noc śpiewaliśmy.
Pozdrawiam Marek Ostatnio zmieniany przez zene_k : 05.06.2005 o godz. 01:22 |
|
|
|
|
#5 | |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
CV pechowca Najpierw pracowałem w firmie Przetwory Warzywne i Owocowe, ale nie mogłem się odpowiednio skoncentrować. Zostałem drwalem - ścięli mi perspektywy. Zostałem krawcem - guzik zarobiłem i życie rodzinne mi się popruło. Pracowałem w fabryce tłumików - wyrzucili mnie, bo byłem za cichy. Zostałem szewcem - pracodawca mnie cisnął. Pracowałem w fabryce akumulatorów - codziennie byłem wyczerpany. Zatrudniłem się w księgarni historycznej - i nie widziałem przed sobą przyszłości. W Schronisku dla Zwierząt - psy na mnie wieszali. W Gabinecie Kosmetycznym - nadepnąłem szefowej na odcisk. Próbowałem jako murarz - nie byłem wystarczająco dobrze zbudowany. Układacz parkietów - w pracy ciągle coś mi nie pasowało. Jako malarz - miałem przechlapane. Dozorca stawow hodowlanych - znikały mi małe i wielkie sumy. Pracowałem jako tokarz - stoczyłem się w rozpustę. Akwizytor odkurzaczy - wyssało ze mnie resztki optymizmu. Elektromonter - miałem spięcia z szefem. Zostałem górnikiem - i dostałem zawału. I dlatego proszę o zatrudnienie na stanowisku Dyrektora Naczelnego Państwowych Sadów w Łomiankach - myślę, że będę najlepszy w zbieraniu owoców cudzej pracy! **************** Porównanie dnia studenta Akademii Medycznej (AM) i Politechniki (PL) mieszkających razem. 18:00 AM: Początek ostatnich zajęć tego dnia. PL: Początek pierwszej skrzynki piwa. 20:00 AM: Wracam tramwajem na stancję. PL: W stanie "naturalnym" jadę rowerem po kolejną skrzynkę piwa, mimo że pada śnieg i jest zimno. 21:00 AM: Piję pierwszą tego wieczoru kawę. PL: Pierwszy raz tego wieczoru jadę na izbę wytrzeźwień. 22:00 AM: Zaczynam pierwszą tej nocy 1000-stronicową książkę. PL: Zaczynam pierwszą tej nocy ucieczkę z izby wytrzeźwień. 23:30 AM: Nadal czytam. PL: Nadal uciekam. 24:00 AM: Wycieńczony książką sięgam po 800-stronicowy skrypt. PL: Wycieńczony bieganiem, wskakuję do rzeki i uciekam wpław. 02:00 AM: Czytam kumplom śmieszne zdania z książki. PL: Opowiadam kumplom, jakie to uczucie dostać paralizatorem. 03:00 AM: Z braku książek sięgam po Panoramę Firm i Książkę Telefoniczną. PL: Z braku napojów energetycznych, wzmagających wyobraźnię, udaję się w podróż rowerem do najbliższego nocnego. 04:00 AM: Kumple też czytają PF i KT (nie mogę nic z nich zrozumieć). PL: Kumple nadal piją i coś gadają, ja tylko piję... 04:30 AM: Piję, nie wiem którą kawę. PL: Nie wiem, gdzie jadę. 04:45 AM: Urządzamy z kolegami konkurs "1 z 10-ciu" z wiedzy o Panoramie Firm. PL: Urządzamy konkurs "kto szybciej wózkiem dookoła supermarketu". 05:15 AM: Znów wygrałem! Bochenek i Stryer się nie odzywali... PL: Znów wygrałem! Piast i Żywiec utknęli w zaspie! 06:00 AM: Jestem wykończony, nigdy już nie będę tak długo się uczył. PL: Jestem wykończony, tłumaczę znakowi "STOP", że już nigdy nie będę pił. 06:15-07:30 AM: Śpię w ubraniach - szkoda ściągać na tak krótko. PL: Śpię z dwoma kumplami w wannie, która dryfuje po wodach parku. 07:30 AM: O, już 7:30? ZASPAŁEM! PL: O! Chłopaki, to jest Bałtyk? Który mamy rok? 07:45 AM: Idę się umyć... Gdzie jest wanna? I ten jełop z Polibudy? PL: Kurcze, dzisiaj czwartek. Dzień kąpieli dla Medyka.. 07:50 AM: ...znowu wypił Domestosa... PL: ...ale zgaga... to po tym likierze pewnie... 08:00 AM: Biegnąc na uczelnię, widzę trzech kloszardów w wannie. Myślę -"co to za życie..." PL: Wczoraj widziałem białe myszki, a dziś duchy w białych fartuchach. Czas wracać do domu... 09:00 AM: Chce mi się spać, idę po kawę. PL: Chce mi się spać, idę spać. 12:00 AM: Przewracam się ze zmęczenia. PL: Przewracam się na drugi boczek. 13:00 AM: Za twarde siedzenia na tych salach. PL: Mama kupiła mi za miękką poduszkę... 15:00 AM: Znowu zapomniałem zjeść... PL: Znowu zapomniałem pójść na zajęcia. 15:05 AM: Trudno, napiję się kawy. PL: Trudno, zrobię ksero. 16:00-17:30 AM: Oglądam preparaty i notuję wykłady. PL: Oglądam telewizję i gram w Tekkena. 18:00 AM: Ledwo żyję, chcę do domu! PL: Ale mam kaca! Chcę do mamy! 20:15 AM: Cześć Głąbie! Ale miałem ciężki dzień... PL: Cześć Medyk! Ty chyba nie wiesz, co znaczy ciężki dzień... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
Poszła jajka poświęcic......
|
|
|
|
|
#7 | |
|
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#8 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Do ciezko rannego w wypadku podchodzi ksiadz:
- Czy wierzysz w Boga? - Chlopie, ja umieram, a tobie sie na zagadki zbiera?! Pewnego razu chlopak zapytal dziewczyne: - Wyjdziesz za mnie? Ona odpowiedziala: - Nie. I odtad chlopak zyl dlugo i szczesliwie.. W samolocie nad pasazerem pochyla sie stewardesa. Duuuuuze niebieskie oczy o malo nie wyskocza z dekoltu w mundurku. - Kawe czy herbate? - A w ktorym jest kawa...? Lekarz do lekarza: - Mam dziwny przypadek. Pacjent, ktorego lecze, powinien juz dawno zejsc, a on zdrowieje. - No coz, drogi kolego, czasami medycyna jest bezsilna. Ksiadz poucza gosposie: - Dzis wieczorem, jak przyjda goscie, podaj tylko drinki, bez niczego. - Alez prosze ksiedza! Moze chociaz fartuszek zaloze? Wnusio wysyla babci paczke z wojska. Babcia otwiera paczke - patrzy - granat a obok list... "Kochana babciu, jak pociagniesz za koleczko, dostane 3 dni przepustki"
|
|
|
#9 |
|
Guru
Data rejestracji: 05.06.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jakos tu cicho
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Darkly dreaming...
Data rejestracji: 10.08.2004
![]() |
Cytat:
I postaraj sie nie pisac posta pod postem ![]() EDIT: Byles szybszy Pit
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
Cytat:
Ewentualnie zwalić można na porę obiadową ![]() Btw, witamy na forum
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Guru
Data rejestracji: 05.06.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
ja tam w pracy jestem i sie nuuudze troszenke ![]() dlatego widze ze cisza i nuuudy |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
Cytat: