![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Humor O wszystkim, co bawi i ¶mieszy :) |
![]() |
|
|
Opcje zwi±zane z dyskusj± | Tryby wy¶wietlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
Guru
Data rejestracji: 31.08.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Guru
Data rejestracji: 05.06.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
no nie tylko dotrzymuje ci towarzystwa
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Bo to nie jest chat w javie tylko forum w php
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
#4 |
|
Guru
http://img184.echo.cx/img184/2831/lody150we.jpg - takie lody to ja lubie
Ostatnio zmieniany przez malaczarna : 05.06.2005 o godz. 17:31 |
|
|
|
|
#5 |
|
Guru
Czym się różni mężczyzna od choinki?
- Choinkę jak się rozbierze to zostaje tylko badyl, a jak mężczyznę to i dwie bombki wiagra niema nic do rzeczy kiedy ku*as ledwo skrzeczy zatem życzę ci ode mnie by¶ poruchał se przyjemnie przez niedzieli okres cały tak by jaja cię bolały
Ostatnio zmieniany przez malaczarna : 05.06.2005 o godz. 17:33 |
|
|
|
|
#6 |
|
Guru
przychodzi facet do burdelu,i mówi że,
chcialby młod± 18-sto letni± brunetke z ogolona ci**±. Facet prowadzi klienta do pokoju otwiera drzwi,a tam na łóżku leży 18-sto letnia brunetka tylko że z nieogolon± cpi*±.Klient sie pyta: -przecież miała być ogolona? na to prostytuka: -sio muchy!!!! Noc± idzie dziewczynka ok.8 lat przez park. Chce zapalić papierosa, napotyka grupę mężczyzn i pyta: -macie fajka? -mamy ale ,musisz nam wszystkim obci±gn±ć laske (jest ciemno więc n iewidzi ich twarzy) Obci±gnęła laskę więc dostaje papierosa. Ale nie ma zapalniczki. -a macie ogień? -mamy , ogień dostaniesz za darmo. Mężczyznaa odpala zapałkę i o¶wietla twarz dziewczyny. -ola!!! -tata!!! -ty palisz!!!! Ostatnio zmieniany przez malaczarna : 05.06.2005 o godz. 17:29 |
|
|
|
|
#7 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@smolik
^_^
|
|
|
#8 |
|
Guru
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guru
|
|
|
|
|
#10 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@malaczarna
uzyj opcji edit!
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWO¦Ć I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
#11 | |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#12 | |
|
Guru
Cytat:
Ostatnio zmieniany przez malaczarna : 06.06.2005 o godz. 23:01 |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Guru
Ostatnio zmieniany przez malaczarna : 05.06.2005 o godz. 17:28 |
|
|
|
|
#14 |
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
#15 |
|
net został :)
Data rejestracji: 29.07.2003
![]() |
Hehe za***isty leci reputa
PS ###### Sytuacja bez wyj***339;cia? Nie wiem, czy bylo, ale jak bylo, to i tak warto powtorzyc ![]() Potrafisz wyj***339;ć z takiej sytuacji ? Siedzisz za kierownicą samochodu i utrzymujesz stałą prędko***339;ć. Po Twojej lewej stronie jest przepa***339;ć. Po Twojej prawej stronie jedzie samochód straży pożarnej, z taką samą prędko***339;cią jak Ty. Przed Tobą biegnie ***339;winia, która jest większa niż Twój samochód. Za Tobą, tuż nad ziemią leci helikopter. Zarówno helikopter, jak i ***339;winia utrzymują dokładnie tą samą prędko***339;c co Ty. Co powiniene***339; zrobić aby się zatrzymać ? (odpowied***376; poniżej) . . . . . . . . . . . . . . Wysiąd***376; z samochodu, zejd***376; z karuzeli i ustąp miejsca komu***339; młodszemu. ############# Przez kilka juz lat nie spie i jestem zbyt obciazony praca. Ostatnio odkrylm dlaczego: Jestem PRZEPRACOWANY. Ludnosc Polski to 38,793,513. 12,654,329 jest na emeryturze a 2,596,325 na rencie. To zostawia 23,542,859 do pracy. 10,632,205 jest w szkole, co daje 12,910,654 milionow pracujacych. Z nich 9,938,732 milionow jest zatrudnionych w budzetowce, czyli 1,971,922 pracuje. 279,568 jest w wojsku, co zostawia 1,692,354 do pracy. Niestety 1,000,251 jest bezrobotnych co zostawia 692,103 pracujacych. W kazdym momencie 600,000 ludzi jest w szpitalach, zostawia to 92,103 pracujace osoby. W wiezieniach siedzi 92,101 osob.. To zostaja dwie osoby aby pracowac. Ty i Ja. A Ty siedzisz z i czytasz dowcipy... ###O Psychologach######## Psycholog do klienta: - Musze pana zmartwić. Pan nie ma kompleksów, pan naprawdę jest głupi. Spotyka się dwóch psychologów. - Witaj, u Ciebie wszystko w porządku, a u mnie? Dwaj starzy przyjaciele spotykają się po długim czasie. - Co słychać? - pyta pierwszy. - A, nic dobrego - odpowiada drugi - Cierpię na moczenie nocne i nie wiem, co z tym zrobić. - Wiesz co, tu niedaleko mieszka dobry psychoterapeuta. Spróbuj, może on znajdzie sposób. Spotykają sie po kilku miesiącach. - No i co, byłe***339; u tego psychoterapeuty? - Byłem i jestem Ci bardzo wdzięczny. - Już się nie moczysz? - Moczę się, ale teraz jestem z tego dumny Sąsiad mówi rano na klatce schodowej do psychologa: Dzień dobry. Psycholog my***339;li: co on chciał przez to powiedzieć? W Nowym Jorku pacjent wchodzi do znanego psychoanalityka. Otwiera drzwi i widzi dwie strzalki: "Mężczy***376;ni", "Kobiety". Idzie w kierunku wskazanym przez pierwsza z nich i dochodzi do następujących strzałek: "Miło***339;ć do matki" i "Nienawi***339;ć do matki". Znów podąża za wskazaniem pierwszej. Na kolejnych strzałkach widzi napisy: "Miło***339;ć do ojca" i "Nienawi***339;ć do ojca". Wybiera kierunek wskazany przez pierwsza z nich. Po chwili staje przed para drzwi. Na jednych wisi tabliczka: "Ponad 20 tys. dolarów dochodu", na drugich - "Poniżej 20 tys. dolarów dochodu". Otwiera te drugie i... wychodzi na ulice. Znana malarkę Marie Corelli zapytano kiedy***339;, dlaczego nie wyszła za mąż. - Nie widziałam potrzeby. Niczego mi w domu nie brakuje. Rano pies szczeka, w południe papuga klnie, a wieczorem kot zawsze wraca pó***376;no do domu. Mężczyzna odwiedza przyjaciela. Na stoliku widzi mnóstwo listów z biur matrymonialnych. - Co, szukasz żony? Ile już ofert dostałe***339;? - Setki. - I co piszą? - We***376; pan moją. - Ilu psychologów potrzeba, by zmienić żarówkę? - Żadnego. Żarówka sama się zmieni, je***339;li będzie na to gotowa. Albo wystarczy jeden, ale pod warunkiem, że będzie co najmniej dziesięć wizyt. Pacjentowi zdawało się, że pod jego łóżkiem siedzą potwory. Po wielu seansach niezadowolony z braku poprawy zrezygnował ze swojego terapeuty. Po pewnym czasie spotykają się na ulicy: - Nawet pan nie wie, jak ***339;wietnie się czuje. Poszedłem do innego lekarza i on mnie wyleczył w ciągu jednej sesji. - A jak on to zrobił? - Kazał mi obciąć nogi od lóżka. Szpital psychiatryczny. Do gabinetu lekarskiego wbiega pielęgniarka: - Panie doktorze, ten symulant z pokoju 123 przed chwila umarł... - No, to tym razem przesadził! Doktorant, doktor i profesor psychologii złapali złota rybkę, która obiecała spełnić po jednym ich życzeniu w zamian za wolno***339;ć. Doktorant: - Chce byc na Bahama i je***376;dzić superszybka łodzią z fantastyczna dziewczyna bez stanika. Puff! Zniknął. Doktor: - Chce byc na Hawajach otoczony tancerkami hula. Puff! Zniknął. Profesor: - Ci dwaj mają być w laboratorium przed lunchem. Wieczór. Sypialnia. Mąż sięga do szafki, wyjmuje buteleczkę viagry, z niej jedna pastylkę i zaczyna ja dzielić. - Co Ty robisz? - pyta żona. - Nie możesz wziąć od razu całej? - Ależ kochanie, ja chciałem Cię tylko pocałować. Pewien mężczyzna oskarżony jest o ciężkie przestępstwo. Sędzia skazuje go na 10 lat. Nagle pyta: - Zaraz, zaraz. Czy my***339;my się gdzie***339; nie spotkali? - Byłem pana psychoterapeuta, Wysoki Sadzie. - Aha, pamiętam! Całe 20 lat! Psycholog do swojego klienta: - Ja rozumiem w tramwaju dla kawału kogo***339; podpalić, ale w teatrze?!? ***338;LUB - ***338;lepy Lezie Urzeczony Babą... *************************************** *************************************** Podróż polskim autobusem Jazda polskim autokarem trochę przypomina życie: wszyscy wiedzą, że skończy się ***339;miercią, ale udają, że to nigdy nie nastąpi. Z resztą, można się przecież łudzić, że dopiero na polskiej ziemi, a tam chyba łatwiej umierać? Na początku wszystko wygląda dobrze: drobne opó***376;nienie rzędu 2-3 godzin, jeden kierowca zamykający pokrywę silnika u***339;miecha się upewniająco, a drugi w końcu przybywa na miejsce. Gdy po 15 minutach udaje się wreszcie odpalić silnik, to zapowiada się wyjątkowa podróż. Na tym etapie jeszcze nikt nie zwraca uwagi na ciche rozmowy kierowców w stylu: - Zenek, ja ci mówiłem, że z tej wczorajszej imprezy trzeba było wyj***339;ć o 3. Ale ty: Nieeee... bo przecież został jeszcze jeden litr do obalenia... Albo: - Kaziu, ale ty jeste***339; pewien, że nikt mnie nie będzie pytał o prawo jazdy? - Eee... a to kółko przy tym przezroczystym, to do czego służy? I takie tam... Pasażerowie w tym czasie przyzwyczajają się do autobusu. sprawdzają na ile da się maksymalnie odchylić siedzenie, zanim sąsiad z tyłu zacznie się dusić, kradną plastikowe kubki, cukier, kawę (je***339;li co***339; takiego znajduje się na pokładzie...), a co bardziej zdesperowani odcinają nawet firanki. To wszystko oczywi***339;cie nie może zapewnić rozrywki na długo... No ale zostają jeszcze współpasażerowie. Najpierw należy doinformować co niektórych jakie jest prawdopodobieństwo wypadku i co może się stać. Należy być szczerym, więc bardzo ***376;le byłoby pominąć połamane ko***339;ci, poodrywane kończyny no i oczywi***339;cie nejmniejsze zło: natychmiastową ***339;mierć. Jak już to się zaczyna nudzić można dokładnie przeszukać bagaże sąsiadów. Nie, żeby pieniądze miały się jeszcze komu***339; przydać, ale można kra***339;ć dla samej sztuki, prawda? Najczę***339;ciej w tym momencie słychać krzyk: - Waldek! Ile razy mam ci mówić, że masz omijać rowerzystów z LEWEJ strony? Co? Aaa, skoro mówisz, że to był Niemiec to spoko. Pó***376;niej robi się gorzej: - Eee, Romek? Czy ta czerwona lampka, przy napisie "hamulce", powinna się ***339;wiecić? Dla uspokojenia, można często wtedy obejrzeć filmy takie jak: "Speed: niebezpieczna szybko***339;ć", "***338;mierć na drodze", "Autostrada do nieba" itp. Niektórzy naiwni pasażerowie mogą zaptyać: - Przepraszam bardzo, czy ten autobus zatrzymuje się w Poznaniu? - Panie, wy to wszyscy tylko czy się zatrzymuje... A może by***339;cie się tak najpierw zapytali czy dojedzie, co? Wreszcie nadchodzi moment, najczę***339;ciej koło północy, gdy na cały autobus rozlega się gło***339;ne chrapanie... i to najczę***339;ciej ostatnia rzecz którą słyszą pasażerowie... bo to chrapią obaj kierowcy. PS2 Jak było to sory ale dawno nie zagl±dałem Cztery dobre chińskie dowcipy Ostatnio zmieniany przez Tribunal : 05.06.2005 o godz. 21:26 |
|
|
![]() |
|
|