![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() W komputerze !!! ^_^
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.01.2004
![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#4 |
|
USER FRIENDLY?
Data rejestracji: 15.02.2004
![]() |
Już dawno się w tym pogubiłem, więc jak było to możecie spokojnie zignorować.
Kazik od zawsze robił to co lubił : całował żonę, wślizgiwał się do wyrka i od razu zasypiał. Pewnego dnia obudził się obok podstarzałego faceta ubranego w biały szlafrok. "Co ty do ****y nędzy robisz w moim łóżku?...I kim do cholery jesteś?" zapytał facet. "To nie jest twoja sypialnia. Jestem Św. Piotr i jesteś w niebie" dodał. "Że co ?? !! Twierdzisz, że jestem martwy?? Nie chcę umierać, jestem na to jeszcze za młody! Chcę natychmiast wrócić na Ziemię!" "To nie takie proste" odpowiedział święty. "Możesz wrócić jako kura albo jako pies. Wybór należy do ciebie" Kazio pomyślał przez chwile i doszedł do wniosku, że bycie psem jest stanowczo za bardzo męczące a życie kury wydaje się być miłe i relaksujące. Biegnie po zagrodzie z kogutem nie może być złe. "Chcę powrócić jako kura" odpowiedział. W kilka sekund później znalazł się w skórze całkiem przyzwoicie upierzonej kury. Nagle jednak poczuł, że jego kuper zaraz eksploduje Wtedy podszedł do niego kogut. "Hey! To pewnie ty jesteś tą nową kurą, o której mówił mi Św. Piotr" powiedział kogut "Jak ci się podoba bycie kurą?" "No jest ok ale mam to dziwne uczucie, że mi kuper zaraz eksploduje" "Ooo, no tak. To znaczy, że musisz znieść jajko" powiedział kogut "Jak mam to zrobić?" "Gdaknij dwa razy i zaprzyj się jak najmocniej potrafisz" Kazio zagdakał i zaparł się jak najmocniej potrafił. Nagle "chluś" i jajko było już na ziemi. "Łoł to było za***iste" powiedział Kazik. Zagdakał jeszcze raz, zaparł się i wypadło z niego kolejne jajo. Za trzecim razem, gdy zagdakał usłyszał krzyk swojej żony : "Kazik co ty ****a robisz! Obudź się! Zasrałeś całe łóżko!!!!" klasyfikator wódki w świecie komputerowców IT: 0.1 l - demo 0.25 l - trial version 0.5 l - personal edition 0.7 l - professional edition 1.0 l - network edition 1.75 l - enterprise 3 l - for small business 5 l - corporate edition wiadro - home edition "klin" - Service pack rosół - Recovery tool zakąska - plugins pozdr. |
|
|
|
|
#5 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
..: DVD-VIDEO :..
Data rejestracji: 20.08.2003
![]() |
- Jak brzmi najmilszy zwrot w jezyku polskim?
- Zwrot podatku! |
|
|
|
|
#7 | |
|
conquer all
Data rejestracji: 10.01.2005
![]() |
Cytat:
Spoko Spoko Spoko
|
|
|
|
#8 | ||
|
inżynier systemowy
Data rejestracji: 07.07.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
w polsce mamy mnostwo najkrótszych zwrotów i dowcipów np. najkrotszy dowcip pedałach: Cytat:
|
||
|
|
|
|
#9 |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
moze juz bylo ale kapitalne spadlem az ze stolka
: http://rapidshare.de/files/2330656/z..._best.wmv.html |
|
|
|
|
#11 |
|
conquer all
Data rejestracji: 10.01.2005
![]() |
![]() ![]() ![]() jak ktoś widział filmik z tym kolesiem bedzie kumał o co chodzi fajne rozmówki ulica asfaltowa Jakie są rodzaje kobiet? 1. Rusałki - ten mnie rusał, tamten rusał. 2. Damy - temu damy, tamtemu damy. 3. Kotki - ten mnie miał, tamten miał. 4. Złote rybki - rypią się jak złoto. 5. Słomiane - rżną się, jak sieczka. 6. Pobożne - najchętniej leżą krzyżem. 7. Dziecinne - co do rączki, to do buzi. 8. Chemiczne - rozkładają się w temperaturze pokojowej. 9. Partyjne - przyjmują wszystkich członków. 10. Domatorki - byle komu, aby w domu.
Ostatnio zmieniany przez kontestator : 12.06.2005 o godz. 12:22 |
|
|
|
|
#12 |
|
USER FRIENDLY?
Data rejestracji: 15.02.2004
![]() |
Roman co ty pierd...sz?
|