![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Cytat:
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
conquer all
Data rejestracji: 10.01.2005
![]() |
!!!ZGROZA!!!!!!ZGROZA!!!!!!ZGROZA!!!!!!ZGROZA!!!!! !ZGROZA!!!!!!ZGROZA!!!!!!ZGROZA!!!!!!ZGROZA!!!!!!Z GROZA!!!!!!ZGROZA!!!!!!ZGROZA!!!!!!ZGROZA!!!!!!ZGR OZA!!!!!!ZGROZA!!!!!!ZGROZA!!!!!!ZGROZA!!!!!!ZGROZ A
ZGROZA!!!!!!ZGROZA!!!!!!ZGROZA!!!!!!ZGROZA!!!!!!ZG ROZA!!!
Ostatnio zmieniany przez kontestator : 23.06.2005 o godz. 14:57 |
|
|
|
|
#3 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a mamo alez tego szkoda ;/
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
#5 |
|
inżynier systemowy
Data rejestracji: 07.07.2004
![]() ![]() ![]() |
2 strony wczesniej @mello napisał
![]() to se q2 platałeś
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.07.2004
![]() |
Ruth, 16-letnia panienka z dobrego domu, leżąc z panami w łóżku prosi:
- Steve, bądź tak dobry, przypal papierosa i podaj mi go. Steve przypala papierosa, podaje go Johnowi, John podaje Martinowi, a ten daje papierosa Ruth. Dziewczyna wzdycha: - Gdyby moja mama wiedziała, że palę papierosy... ------------------------------------------------------------------------------------------ - Ty dziwko! - woła matka do córki. - Mamo, a obiecałaś, że nie będziesz mnie szpiegować! |
|
|
|
|
#8 |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@kontestator
bylo gdzies na poczatku, nie jestem pewien czy nawet sam tego nie dawalem, ale moge sie myli jesli czyjs zalacznik sobie przypisuje |
|
|
|
|
#9 |
|
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
Moze ktos rozpozna krewnego...
|
|
|
|
|
#10 | |
|
conquer all
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#11 | |
|
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
#13 |
|
Zarejestrowany dla jaj
Data rejestracji: 25.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przychodzi facet do lekarza i mówi:
- Panie doktorze, jak założę nogę na nogę to tu w krzyżu czuję taki ból, taki ból panie doktorze... Lekarz przeprowadził kompleksowe badania,ale nie mógł znaleźć przyczyny bólu. Zebrało się więc sympozjum lekarzy aby zaradzić. Postanowiono wykastrować faceta. Pół roku później ten sam facet udaje się do krawca i mówi: - Chciałbym, aby uszył mi pan spodnie do garnituru. Krawiec zmierzył klienta bardzo dokładnie i pyta: - A która nogawka ma być szersza? Lewa czy prawa? - Jak to szersza? A po co? - Jak to po co? Żeby tam interes trzymać. - A czy to jest konieczne? - No wie pan, nie jest to konieczne, ale jeśli nie będzie miał pan szerszej nogawki to jak pan założy nogę na nogę to w krzyżu poczuje pan taki ból...taki ból... Gdzie idziesz? - Na pogrzeb... - Teściowa? - Nie, żona... - Też pięknie! Facet wrócił z nocnego lokalu ze striptizem tak naładowany, że już w przedpokoju wyskoczył z ciuchów, wpadł do sypialni, szczupakiem do łóżka... Gdy skończył, naturalną koleją rzeczy pić mu się z wyczerpania zachciało, idzie do kuchni, a tam żona czyta gazetę... Facet z obłędem w oczach w tył zwrot, wpada do sypialni, zapala światło, a tam teściowa w łóżku... - To ja przed chwilą tu z mamusią?! - jąka się facet. - Owszem - odpowiada mamuśka z zadowoloną miną poprawiając fryzurę. - To dlaczego mama nic nie mówiła? - Przecież od roku ze sobą nie rozmawiamy. Tatuś tłumaczy synkowi zasady urozmaiconego pożycia seksualnego. Gestykuluje, miota się po podłodze, wygina niewidzialną partnerkę na wszystkie strony, obrazowo ze szczegółami przedstawia każdą możliwą i niemożliwą pozycję. Synek tymczasem siedzi skulony na fotelu, czerwony jak burak, uszy mu płoną, rumieńce wypełzły na buzię, głowę coraz bardziej wtula w ramiona, jeszcze trochę i zemdleje. W końcu udaje mu się przerwać oszalałemu rodzicowi i mówi: - Ale tatusiu, przestań już proszę! Mówiłem ci, że mam jutro w szkole historię, wiesz wojny, zabory i takie tam, a ty miałeś mi tylko wytłumaczyć co to jest NAJEŹDŹCA!
|
|
#14 |
|
conquer all
![]() |
a oto kawałek mojej rozmowy z kumplem na gg:
kumpel miał taki opis (:/ :/:;/;/;/) Ja (14:22) pochwa Ja (14:22) co jest Wilis (14:24) piatek Ja (14:24) w opisie masz piatek? Wilis (14:24) imieniny tesciowej Wilis (14:24) ****a mac az do domu nie chce sie jechac nie wiem jak Was. ale mnie to powaliło na ziemie
|
|
|
#15 | |
|
Guru
Data rejestracji: 05.06.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
nie rozumiem...gdzie radosc Twojego kumpla ze tesciowa sie starzeje ...a tak serio zal mi go.......:/ ja naszczecie nie mam tesciowej ![]() Czy wiesz że... Niemożliwe jest polizanie własnego łokcia? Gdy mocno kichasz możesz złamać sobie żebra? Gdy próbujesz powstrzymać kichnięcie naczynia krwionośne w mózgu lub szyimogą pęknąć a Ty umarłbyś/umarłabyś? Gdy kichasz z otwartymi oczyma gałki oczne mogą zostać wypchnięte?>>Budowa ciała świnii uniemożliwia jej spojrzenie w niebo? 50% ludności na świecie nigdy nie otrzymała ani nie wykonała telefonu?>>Szczury i konie nie mogą wymiotować? Założenie słuchawek tylko na jedną godzinę powoduje wzrost ilości bakteriiw Twoim uchu o 700%? Zapalniczkę wynaleziono wcześniej niż zapałki? Gdybyś krzyczał/a nieprzerwanie 8 lat, 7 miesięcy i 6 dniwyprodukowałbyś/wyprodukowałabyś energię potrzebną do zaparzenia filiżankikawy? Opłaca się? Kwakanie kaczki nie powoduje echa i nikt nie wie dlaczego? 23% wszystkich uszkodzeń kopiarek powodowanych jest przez ludzi, którzy nanie siadają aby skopiować swój tyłek? W swoim życiu, w czasie snu zjadasz około 70 insektów i 10 pająków?(Mmmmh!) Słonie są jedynymi zwierzętami, które nie potrafią skakać...... (I chybadobrze)>>Kocie siki fosforyzują w ciemności.(Kto dostaje kasę, żeby coś takiegobadać?) Dokładnie jak odciski palców, odcisk języka jest niepowtarzalny? Ponad 75% osób, które to czytają będą próbować polizać swój łokieć? To jest naprawdę niemożliwe!
Ostatnio zmieniany przez malaczarna : 24.06.2005 o godz. 21:02 |
|
|
|
![]() |
|
|