![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
Typy kobiety
Jakim typem kobity jest Twoja dziwczyna:
kobieta INTERNET: kobieta z utudnionym dostepem kobieta SERWER: zawsze zajeta kiedy jej potrzebujesz kobieta WINDOWS: wszyscy wiedza , nie jest w stanie nic dobrze zrobic ,ale nikt niemoze sie bez niej obejsc kobieta EXCEL: powiadaja ,ze potrafi zrobic wiele rzeczy ,ale ty uzywasz jej tylko do podstawowych potrzeb kobieta DOS: kazdy ja mial przynajmniej raz w zyciu ,ale nikt nie chce jej juz wiecej kobieta VIRUS: znana rowniez jako "zona" ,kiedy jej nie oczekujesz ,pojawia sie ,instaluje samodzielnie i uzywa wszystkich twoich zasobow; jesli sprobujesz sie jej pozbyc stracisz wiele ,lecz jesli nie bedziesz probowac ,stracisz wszystko kobieta SCREENSAVER: jest niewiele warta ale przynajmniej zabawna kobieta RAM: kiedy ja zostawisz zapomina wszystko co mowiles kobieta HARD-DISC: wszystko pamieta kobieta CD-ROM: jest coraz szybsza i szybsza... kobieta E-MAIL: na kazde 10 rzeczy ,ktore powie 8 jest bzdura Zrodlo: moj kubeczek
Ostatnio zmieniany przez IceManSpy : 05.07.2005 o godz. 11:49 |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Madafaker
Data rejestracji: 08.08.2004
![]() |
Ekhhmm
|
|
#3 |
|
^_^ czekam na bana ;)
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
omg ^_^
Dziwne że z płaskiego żaden nie dostal
|
|
|
#4 | |
|
:}
Data rejestracji: 18.04.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
#5 |
|
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Za szybcy byli
![]() nastepnym razem wrzucaj do przklejonego tematu |
|
|
|
|
#6 |
|
PWr
Data rejestracji: 20.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jaś odmienia rzeczownik "kot" przez przypadki:
- Mianownik : kot. - Dopełniacz: kota. - Celownik: kotu. - Wołacz: kici, kici. Pani pyta Jasia w szkole: - Ile jest pięć plus pięć? Jasio przebiera rękami w kieszeniach i mówi: - Jedenaście! Tata zabrał Jasia do zoo. Zbliżają się do klatki z tygrysami, tata mówi: - Jasiu nie zbliżaj się bardziej do tych tygrysów. - Tato ja im nic nie zrobię. Przychodzi Jasio do sklepu i kładzie na blacie wsze i mówi: - Poproszę Coca-Cole. A ekspedientka na to: - Za co? - Za wsze Coca Cola! Stoją dwie blondynki na przystanku i jedna pyta się drugiej: - Jakim tramwajem jedziesz? - Jedynką. A ty? - Ósemką. Przyjechała osiemnaska i weszły obie. Do miasta sprowadzono wykrywacz kłamstw. Gdy się skłamało to owa maszyna zabijała. Przyszła ruda i mówi: - Myślę, że jestem ładna... Zabiło ją. Przychodzi brunetka: - Myśle, że jestem zgrabna... Zabiło ją. Przychodzi blondynka: - Myślę... Zabiło ją. Pewien facet wygrał w totolotka furę pieniędzy. Wraca do domu zadowolony i mówi do żony: - Kochanie! Wygrałem w totka i funduję ci wycieczkę na drugi koniec świata. Pakuj się i wypier.....! Jakie są trzy największe kłamstwa studenta? - Od jutra nie piję; - Od jutra się uczę; - Dziękuję, nie jestem głodny... ![]() ![]() ![]() W akademiku w pokoju studenckim trwa impreza. Biesiadnicy raz po raz wznoszą toast: - Za Edka, żeby zdał! W pewnej chwili otwierają się drzwi i wchodzi Edek. - I co Edek, zdałeś? - Zdałem, tylko jednej nie przyjęli, bo miała obitą szyjkę. |
|
|
|
|
#7 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.06.2004
![]() |
Kierowca TIR-a wraca do domu po długiej trasie i mówi do żony:
- No, Wieśka przywitaj starego ładnie w domu, na kolanka i laseczkę proszę... Ona na kolanka cyk i jedzie laseczkę.... Koleś dochodzi i mówi: - Uffff, no wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej! Do domu wraca po pracy bardzo zmęczony grabarz. Żona zapytuje go o przyczynę: - Co ci się Heniu? ..dużo pogrzebów? ...że taki padnięty jesteś?? - Nie miałem tylko jeden. - No to nie przesadzaj... - No, ale chowalismy kierownika skarbówki... i jak go zakopaliśmy to były takie brawa, że musieliśmy bisować siedem razy!!! Na stacji benzynowej Nowy Ruski usiłuje zatankować. Znalazł instrukcję od samochodu, nawet jakoś otworzył wlew i czyta dalej: "Wyjąć pistolet" No dobra, wyjął. "Włożyć do baku" OK, włożył. "Nacisnąć spust". Pogrzeb w czwartek. Do agencji towarzyskiej przyszedł facet. Zamówił panienkę i spędził z nią fantastyczną noc. Rano idzie do szefowej uregulować należność. - Ile się należy? - pyta. - Nic... Był pan świetny! - Co? Cała noc seksu z rewelacyjną dziewczyną i nic nie płacę? - Nic. Proszę, to jeszcze dla pana - szefowa podaje mu 200 złotych. Faceta zamurowało. Nie dość, że poużywał w najlepsze, to jeszcze dostał dwie stówy. Tego samego dnia opowiedział o wszystkim koledze, więc on też postanowił odwiedzić agencję. On też spędził fantastyczną noc z panienką, rano idzie do szefowej i pyta: - Ile się należy? - Nic, był pan świetny - mówi szefowa i wręcza mu 50 złotych. - Dziękuję - mówi facet. - Nie dość, że było fajnie, to jeszcze dostaję kasę. Wie pani co? Mam pytanie. Dlaczego dostałem 50 złotych, a mój kolega wczoraj dostał za to samo 200? - Wczoraj wszystko szło na satelitę, a dziś tylko na kablówkę. W akademiku: - Dziewczęta, chłopcy do nas idą, ściągnijcie szybko majtki! Słychać szum - NIE TE, TE ZE SZNURKA! |
|
|
|
|
#8 | |
|
Guru
Data rejestracji: 05.06.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#9 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.07.2005
![]() |
nakoksowany murzyn
ciekawe jakie specysiki piepszony murzyn w siebie wpakował.
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Guru
Data rejestracji: 05.06.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|