![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Cytat:
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
#4 |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Swietny pomysl z tym przyklejonym tematem
.To jeszcze dorzuce cos od siebie 8) Chlopak odprowadza swoja dziewczyne do domu po imprezie. Kiedy dochodza do klatki, facet czuje sie na wygranej pozycji, podpiera sie dlonia o sciane i mowi do dziewczyny: -kochanie, a gdybys mi tak zrobila laseczke.. . -tutaj? jestes nienormalny . -noooo, tak szybciuko, nic sie nie stanie.. . -nie! a jak wyjdzie ktos z rodziny wyrzucic smieci, albojakis sasiad i mnie rozpozna.. . -ale to tylko "laska", nic wiecej... kobieto.. . -nie, a jak ktos bedzie wychodzil.. . -no dawaj nie badz taka... -powiedzialam ci ze nie i koniec! -no wez, tu sie schylisz i nikt cie nie zobaczy, glupia . -nie! W tym momencie pojawia sie siostra dziewczyny. w koszuli nocnej, rozczochrana i mowi: -Tata mowi ze juz wyrzucilismy smieci i masz mu zrobic ta laske do cholery, a jak nie to ja mu zrobie. a jak nie, to tata mowi ze zejdzie i mu zrobi, tylko niech zdejmie reke z tego kurewskiego domofonu bo jest 3 w nocy do cholery! ************************************ Królem lasu został lew. Zwołał wszystkie zwierzaki i mówi 'Na jutro każdy ma mi przynieść kawałek mięsa, albo będę tłukł go moją wielką pałą' - i pokazał imponujące przyrodzenie o długości 1.5 metra. Zwierzęta zaszemrały i rozbiegły się w poszukiwaniu żarcia. Następnego dnia rano wszystkie stawiły się przed lwem i dają mu mięso. Wyłamał się jeden królik, który drżącymi łapkami podał lwu marchewkę. -Królik, co to jest? -Marchewka, jestem taki malutki, nic nie mogę upolować... -Królik, na jutro ma być mięso, albo cię stłukę moim *****em Królik całą noc nie mógł zasnąć, martwił się, wiercił, przewracał z boku na bok... staje przed lwem następnego dnia i znowu nie ma mięsa. Lew wyciąga pałę i zaczyna królika napier**lać, z całych sił. A królik nic. Lew się jeszcze bardziej przykłada, wtem patrzy, a królik zaczyna się śmiać! -Co się śmiejesz, królik! -A nic, bo jeż ci jabłko niesie ************************************ Po pracowitej nocy zmęczona Komarzyca wracała do domu. Marzyła tylko o jednym: Przysiąść w spokoju i przetrawić krwistą kolację za którą musiała się tyle nalatać. Pracowity Kornik rył kolejne tunele i drążył przez cały dzień. Zlecen napływało mnóstwo, nie miał nawet chwili wytchnienia. Postanowił zrobić sobie przerwę na papierosa i wyszedł na zewnątrz. I wtedy się spotkali. Kornik patrzył na ponętne ciało Komarzycy, a ta, obrzucała zaciekawionym spojrzeniem jego muskularne ciało. - Bzzz bzzz... -Szepnęła Komarzyca - Bezy bezy -odparł Kornik To była miłość od pierwszego bzyknięcia. Kochali się jak szaleni, nie przejmując się niczym. Plotka z szybkością błyskawicy rozeszła się po łące.I wtedy zaczęły sie trudności. Świat stanął im naprzeciw. Postanowili zalegalizować związek. Rodziny odwróciły się od nich a znajomi nie chcieli już ich znać. Zostali wyklęci i odrzuceni od reszty społeczenstwa. Niedługo później urodziło się dziecko... Potwór zrodzony z krwiopijcy Komarzycy i niestrudzonego drążyciela Kornika. Poczwara przed którą wszyscy będą uciekać. Dziecko, które tylko rodzice będą kochać....Z kołyski swymi złośliwymi oczkami spoglądał na rodziców..... KOMORNIK |
|
|
|
|
#5 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
#6 |
|
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
@ Ziele twój tato to ma gadane, takiego poematu na temat poloneza to niewidziałem GRATULACJE!!! dla niego
, a rozmówki tez super PS. Zapodam coś i ja: Tylko w Polsce[1] Tylko w Polsce[2] edit: KOZO z jakieś reklamy na niemieckiej VIVIE ![]() A i jesze link który podał kiedyś Edwardo MPO edit2: niezbyt przyjemne widoki - TUTAJ i kurs dla rozdiców - TUTAJ Ostatnio zmieniany przez gallus_anonim : 27.06.2004 o godz. 10:26 |
|
|
|
|
#8 |
|
Formatowiec...
Data rejestracji: 03.08.2003
![]() |
o kur..
Ja nie moge czy jest na sali lekarz Lekarza!!!!!!!!!
|
|
#9 |
|
-=| GodFather |=-
![]() ![]() |
Swietne pps'y, szczegolnie te 'ostatnie zdjecia'
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#11 |
|
Veni, Vidi, Vici.
Data rejestracji: 03.11.2003
![]() |
a to do euro ![]() pozdro
|
|
#12 |
|
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
no to daje jeszcze dwa obrazki, jedem musi byc spakowany bo rozdzielczośc za duża a nie chcę zmniejszac....
|
|
|
|
|
#13 |
|
-=| GodFather |=-
![]() ![]() |
Matka pyta córkę:
- Jaki jest ten twój nowy chłopak? Porządny on chociaż? - Ależ oczywiście, mamo! Jest oszczędny, nie pije, nie pali, ma bardzo miłą żonę i trójkę grzecznych dzieci. **************************************** Jaka jest najgorsza rzecz jaką możesz powiedzieć kumplowi, gdy ten zapyta cię "czy jego żona jest oziębła" -"Wcale nie" ******************************************* Poznali sie na przyjeciu i pokochali od pierwszego wejrzenia. On zaproponowal malzenstwo, ona obawiala sie, ze zbyt malo wiedza o sobie. -Poznamy sie, kiedy dluzej pobedziemy razem - przekonywal ja. Po hucznym weselu przyszedl miesiac miodowy. Nowozency wypoczywaja nad brzegiem hotelowego basenu. W pewnym momencie maz wstaje, wchodzi na wieze i skacze - wykonuje trzy salta, raz obraca sie wokol wlasnej osi i wchodzi w wode niczym pocisk, w ogole jej nie rozpryskujac. - Wspaniale! - krzyczy zachwycona zona. - Gdzie sie tego nauczyles? - Bylem mistrzem olimpijskim w skokach do wody. Mowilem ci, ze z czasem poznamy sie lepiej - odpowiedzial malzonek. Po kilkunastu minutach zona wstala z lezaka, wskoczyla do wody i w rekordowym tempie przeplynela 12 dlugosci basenu. - Cudownie! - zachwycil sie maz. - Bylas mistrzynia olimpijska w plywaniu? - Nie. Bylam ****** w Wenecji i pracowalam po obu stronach kanalu. ********************************************* Tlumaczenie (do obrazka) - najpierw przeczytac!! Kibice Partizanu Belgrad postanowili podziękować Tomaszwi Rząsie za to, że jako jedyny podbiegł po meczu podziękować im za doping ... Na nastepny mecz sie postarali i zrobili transparent w jezyku polskim. Rząsa zapytany po meczu przez miejscowych dzinnikarzy co znaczył napis utworzony przez kibiców, odpowiedział: "Tomek, jesteś najlepszy". |
|
|
|
|
#15 |
|
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Znane i smieszne fotki
|
![]() |