![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
volleyball
Data rejestracji: 14.11.2002
![]() |
Polska policja podczas rozganiania drobnych handlarzy pod Dw.Wilenskim w Wawie..................hhheeehhee oj sie chłopaki zapedzili w tych dowcipach
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przeczytaj pytanie i się dobrze zastanów...
PYTANIE Z TESTU NA PRAWO JAZDY:
Jadą Panowie samochodem z tyłu za rowerem (zobacz zdjęcie). Czy wolno Panom go wyprzedzić? - TAK - NIE - Nie widzę żadnego roweru... . . . . . Ostatnio zmieniany przez Kris : 02.09.2004 o godz. 14:41 |
|
|
|
|
#3 |
|
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
KristofS aż zaniemówiłem! Smakowity kąsek
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Ja bym chyba jednak po jakims czasie wyprzedzil, bo dalsza jazda za taka pupcia moglaby sie skonczyc na drzewie .
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Veni, Vidi, Vici.
Data rejestracji: 03.11.2003
![]() |
Odpoiwiedz nr 3, nie widze zadnego roweru
Pozdro
|
|
#7 |
|
Choose your destiny
Data rejestracji: 13.07.2004
![]() |
odpowiedz pierwsza wyprzedzasz i lapiesz za buleczke
|
|
|
|
|
#8 | |
|
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Cytat:
Poniżej kolejny ciekawy link tym razem po polsku http://www.ziemni.risp.pl |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Choose your destiny
![]() |
hehe jakie teksty
bez skojazen buleczke ze sklepu oczywiscie
|
|
|
|
|
#10 |
|
Choose your destiny
![]() |
I znowu nastepna gierka http://82.150.134.187/index.php?ref=adboxgames
|
|
|
|
|
#11 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.08.2004
![]() |
Szafran skad ty bierzesz tyle gier
|
|
|
#12 |
|
Choose your destiny
![]() |
Z rekawa
|
|
|
|
|
#13 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.08.2004
![]() |
Hej niech ktos powie czemu nie moge nic napisac na temacie nabijanie postow
|
|
|
#14 |
|
m3llO
Data rejestracji: 09.05.2004
![]() |
Drogi Andrzeju!
> >Odkad zmusilem swoja corke, aby zerwala Wasze zareczyny, nie przespalem >spokojnie ani jednej nocy. Czy zdolasz mi wybaczyc i zapomniec o tym? >Zdecydowanie za bardzo czepialem sie o Twojego irokeza, o tatuaze i o >kolczyk w nosie. > >Zdalem tez sobie sprawe, ze motocykle wcale nie sa az tak >niebezpieczne, a moja reakcja na wiadomosc, ze nigdy dotad nie >pracowales, byla znacznie przesadzona. Jestem tez przekonany, ze >mnostwo innych milych i sympatycznych ludzi mieszka pod mostem. > >Jak Ci wiadomo, moja corka ma siedemnascie lat i chce wyjsc za Ciebie >zamiast skorzystac ze stypendium, ktore proponuje jej Harvard. > >Ale przeciez nie cala wiedze o zyciu czerpiemy z ksiazek! > >Czasem zapominam, jak bardzo jestem staroswiecki. > >Pomylilem sie. Postapilem bardzo glupio. Ale wrocil mi zdrowy rozsadek >i w pelni blogoslawie Twoj zwiazek z moja corka. > > >Serdecznie pozdrawiam, Twoj przyszly tesc. > > >P.S. Gratuluje szostki w Lotto. Jedzie facet samochodem. Obok siedzi żona. Dopuszczalna prędkość 40 km/h. > Facet jedzie mniej więcej z tą prędkością. Nagle żona rozpoczyna monolog: - > Już cię nie kocham. Po 12 latach po ślubie chcę rozwodu. Mąż nic nie mówi > tylko przyspiesza do 50 km/h. Żona mówi dalej: - Pokochałam twego > najlepszego przyjaciela - Kazia. Mąż nic nie mówi, tylko dalej przyspiesza > do 60 km/h. Żona przystępuje do rozważania warunków rozwodu: - Chcę dzieci! > Na liczniku widać 70 km/h. - Chcę dom i samochód! Mąż nadal nic nie mówi, > ale przyspiesza do 80 km/h. - Chcę, aby wszystkie karty kredytowe i akcje > były na moje nazwisko. Mąż dalej nic nie mówi, ale przyspiesza do 90 > km/h. - A czego ty chcesz? > - Ja już mam wszystko, czego mi potrzeba! > Przyspiesza do 100km/h. - A co masz?! - pyta zaciekawiona żona. > Mąż skręca na przeciwny pas jezdni, odwraca się do swojej ukochanej i z > uśmiechem mówi: > - Poduszkę powietrzną - kochanie... > > ************** > Niedaleko małej parafii zbudowanej przy drodze stoją rabin i ksiądz. > Piszą na tablicy wielkimi literami: "KONIEC JEST BLISKI! ZAWRÓĆ, NIM BĘDZIE > ZA PÓŹNO!''. Gdy piszą ostatnią literę, zatrzymuje się samochód. > Wychodzi kierowca i mówi: > - Zostawcie nas w spokoju, wy religijni fanatycy! > Wsiada z powrotem do samochodu, odjeżdża, po czym słychać wielki huk... > BUMBUMBUM! Duchowni patrzą na siebie i ksiądz mówi: > - Eeee... może po prostu napisać "Most jest zniszczony'', co?... > > ****************** > Byla sobie zakochana para. Juz sie mieli pobierac, ale w przeddzien slubu > zgineli w wypadku. Trafili do nieba i po kilku tygodniach Stwierdzili, ze > nie sa do konca szczesliwi.Narzeczony poszedl wiec do Sw Piotra. > - Piotrze - mowi - fajnie nam sie tu u was mieszka, ale przykro nam,ze przed > smiercia nie zdazylismy wziac slubu. Mozemy pobrac sie w niebie? > Piotr na to: > - Sorry, ale nie wiem - nikt tu sie nie zenil. Idz z tym do Boga, umowie > cie. > Stanal wiec narzeczony przed Bogiem i pyta o slub, > a Bog na to:- Przyjdz za piec lat, zobaczymy.Minelo piec lat. Chlopak znowu > prosi Boga, a Najwyzszy rzecze:- Jeszcze raz dokladnie przemysl cala sprawe. > Masz na to piec dodatkowych lat. Biedak zmartwil sie, ale z Bogiem nie ma > dyskusji.Przychodzi po pieciu latach. Bog od razu go poznal:- Tak, mozecie > wziac slub: sobota, godzina 14, w kaplicy glownej.Minely dwa tygodnie i pan > mlody znow puka do Boga: > - Boze, chcemy rozwodu, nie mozemy ze soba juz wytrzymac.Kiedy Bog to > uslyszal, zlapal sie za glowe i mowi:- Sluchaj, bracie! Dziesiec lat zajelo > nam znalezienie w niebie ksiedza. Czy ty wiesz, ile bedziemy szukac > prawnika? |
|
|
|
|
#15 |
|
Choose your destiny
![]() |
nikt nie moze pisac bo moderator zamknal temat ale akcja reputek wciasz trwa
|
|