![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#2 | ||
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Cytat:
A jak juz takie dajesz to zasugeruj co one zawieraja. ![]() Cytat:
![]() Gdzie takie panie sie bawia?
Ostatnio zmieniany przez czero : 03.09.2004 o godz. 23:14 |
||
|
|
|
|
#3 | |
|
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
szafran udało Ci się mnie przestraszyć. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
dzien sadu juz blisko
Data rejestracji: 05.11.2002
![]() |
.
Ostatnio zmieniany przez siwy_mw : 04.09.2004 o godz. 09:55 |
|
|
|
|
#5 | |
|
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Cytat:
Skasuj ten link!! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Choose your destiny
Data rejestracji: 13.07.2004
![]() |
znam ja ze strony www.kupa.pl
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
www.wieprzowinki.dvs.pl - tu to sa dopiero pupcie
Nie wiem czy bylo ale: Malzenstwo gralo w golfa. Zona byla poczatkujaca i trafila pileczka do pobliskiego domku wybijajac szybe. Oboje postanowili isc tam, przeproic wlasciciela i zaplacic za szkody. Weszli do domku, ujrzeli rozbita waze porcelanowa i wyluzowanego mezczyzne siedzacego na kanapie i najwyrazniej oczekujacego ich przybycia. - Dzien dobry! Przyszlismy zaplacic za wyrzadzone przez zone szkody. - Dzien dobry! Jestem dzzinem z tej wazy. Rozbijajac ja uwolniliscie mnie. Spelnie za to wasze trzy zyczenia. Mam jednak prosbe, abyscie mi jedno z nich oddali. Malzenstwo zgodzilo sie. Jako pierwsza prosila zona: - Chcialabym byc do konca zycia mloda i miec piekny dom na Karaibach - Mowisz i masz, jutro gdy sie obudzisz bedzie wszystko zalatwione Pozniej maz - Chcialbym miec wlasna firme, ktora do konca mojego zycia bedzie przynosic niewyobrazalne zyski - Mowisz i masz, jutro gdy sie obudzisz bedzie wszystko zalatwione Pozniej dzin poprosil o sex z zona mezczyzny. Zgodzili sie bo w koncu spelnil ich zyczenia. Poszli na gore. Dzin po skonczonym numerku rozmawia z zona - Ile at jestescie malzenstwiem - 10 - To po ile macie lat - Ja 33 a maz 35 - I wy ****a w dziny wierzycie ??!!
|
|
#9 |
|
Choose your destiny
![]() |
wlasnie a im dalej w las tym wiecej powtorek bo takie zeczy kiedys sie koncza
|
|
|
|
|
#10 |
|
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 20.12.2002
![]() |
Koniec imprezy...
http://www.mp3s.pl/shoutdown/
|
|
#11 |
|
Choose your destiny
![]() |
ok sorry wszystkich za link bojsieboga.prv.pl juz usówam link
|
|
|
|
|
#12 |
|
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Wisza na drzewie trzy leniwce i kloca sie ktory jest bardziej leniwy. Pierwszy mowi:
- Wiecie chlopaki, ide sobie ulica, patrze sobie, a tu worek zlota na ulicy lezy, ale nie chcialo mi sie go podniesc. Na to drugi: - No widzicie, a ja ide sobie plaza i patrze jak Claudia Schiffer lezy sobie naga i chce zeby ja przeleciec. No ale nie chialo mi sie. Trzeci: - A wiecie chlopaki, ja ostatnio bylem w kinie, na strasznie smiesznej komedii, ale przez caly film plakalem. - No co ty na komedii i plakales? - Bo siadlem sobie na jajka i nie chcialo mi sie wstac poprawic... Wchodzi kowboj do baru i patrzy - siedzi tam cud kobieta. Kowboj: Czesc. Kim jestes? Kobieta: Lesbijka... - Eeeeee... To znaczy? - Jak sie budze mysle o seksie z kobieta, jak jem sniadanie to mysle o seksie z kobieta, jak ide do pracy to mysle o seksie z kobieta, jak jem obiad, to mysle o seksie z kobieta, jak wracam do domu, to mysle o seksie z kobieta, jak zasypiam, to mysle o seksie z kobieta... A Ty, kim jestes? - Jak tu przyszedlem to myslalem, ze jestem kowbojem, ale teraz wiem, ze jestem lesbijka. - Co by sie stalo, gdyby wszystkich polskich policjantow wyslac do Ameryki? - Podnieslby sie sredni poziom inteligencji i tu, i tam. Studentki zglosily zepsute umywalki. Pan wozny tego akademika przez radiowezel: - Panie ktore maja zatkane, niech zejda na dol. Ten facet juz czeka.
|
|
#13 |
|
Banned
Data rejestracji: 29.03.2004
![]() |
No to ja cos dorzuce od siebie....Tyle że te kawały lepiej brzmią z gestami...
Śpi trzech kolesi w namiocie...budzi się ten po lewej i mówi... Hej, wiecie co mi się śniło? Nieee...Śniło mi się że ktoś mi walił konia, ... ten po prawej mówi... wiecie co... mi też się śniło że ktoś mi konia walił...A ten po środku... No mi się śniło że zasypała nas lawina to ja wzięłem kijki (te co się na nartach rozpędza) i w droge! Koleś stracił ręke... idzie do lekarza i chce jakąś proteze... Lekarz mówi że ma taką tańszą i droższą. A koleś pyta czym sie róźnią... A lekarz na to. Ta tańsza za 300zł to tylko drewno nic nie umie, po prostu jest. A ta droższa kosztuje 3000zł i umie dosłownie wszystko... To wziął tą za 3000zł.... Idzie do domu i ... siada w fotelu. -Ręka weź pilot...(dźźź) - wzięła pilot -Ręka włącz 1 (dź) - włączyła -Ręka włącz 2 (dź) - włączyła -Ręka wyłącz TV (dź) - wyłączyła -Ręka odłuź pilot (dźźźźźłłłźź) - odłożyła Koleś tak myśli ... jak umie wszystko to niech mi zwali konia... -Ręka zwal mi konia.... -Ręka zwal mi konia... - i nic ![]() Poszedł do lekarza z reklamacją...A lekarz na to.... Prosze się nie martwić wgramy nowy firmware i będzie ok ...wgrali koleś wraca do domu... i... -Ręka weź pilot...(dźźź) - wzięła pilot -Ręka włącz 1 (dź) - włączyła -Ręka włącz 2 (dź) - włączyła -Ręka wyłącz TV (dź) - wyłączyła -Ręka odłuź pilot (dźźźźźłłłźź) - odłożyła -Ręka zwal mi konia - iiiii (dźźźźźźźźźźźźźźźźźźźźźźźźźźźźźźźźźźźźźźźźźźźźźźźź źźźź...puk puk puk...) - waliła do rano... Koleś czerwony, hooj czerwony... Ręka już przestała to robić... a koleś na to... Kurde... lód by się przydał... a ręka.... łąpie go za głowe i robi mu loda..... No niestety to trzeba pokazywać... bo tak troche nie wychodzi... Może już było ale nie mam zamiaru czytać długich ponad 50stron żeby to znaleźć ;P A szukaj mi sie nie chce ;P
|
|
|
|
|
#14 |
|
Choose your destiny
![]() |
|
|