![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Choose your destiny
Data rejestracji: 13.07.2004
![]() |
Młody hipis wsiada do autobusu i zauwaza mloda i bardzo ładna zakonnice.
Siada wiec kolo niej i pyta czy nie chciala by z nim uprawiać seksu. - Nie! - odpowiada zakonnica. - Jestem poslubiona Bogu. - Wstaje i zmieszana wysiada na nastepnym przystanku. Kierowca autobusu, który slyszal cale zamieszanie odwraca się i mówi: - Jeśli naprawdę chcesz się z nią przespać to mogę ci powiedzieć jak. - Nawijaj! - odpowiada hipis. - Ona codziennie chodzi o pólnocy na cmentarz na nocne modlitwy. Wystarczy, że ubierzesz się w białą szatę z kapturem, obsypiesz brodę świecącym (fluorescencyjnym) proszkiem, wyskoczysz znienacka i powiesz, że jesteś Bogiem!. Tak tez hipis zrobil. Przebral sie, wyskoczyl zza nagrobka i powiedział, że jest Bogiem i chce sie przespac z zakonnica. Zakonnica zgodziła się bez gadania ale poprosila zeby byl to stosunek analny bo musi ona pozostac dziewica. Hipis zgodził sie, a gdy skonczyl zrzucil kaptur i krzyknął: - Ha, ha, jestem hipisem! - Ha ha! Krzyknęła zakonnica. Jestem kierowca autobusu! |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jedzie facet samochodem i zachciało mu się sikać. Zatrzymał samochód na poboczu i lejąc mówi do fiutka:
- Widzisz? Jak tobie sie chce to ja zawsze staję... |
![]() |
![]() |
#3 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
autentyk - list do "Kubusia" (sok)
![]() > > Drogi Kubusiu ! > > >Chciałem Ci w tym liście serdecznie podziękować za te > > wspaniałe > > >promocje,dzięki którym dzieci mogą się bawić wysyłając do > > Ciebie etykietki > > >z soków, w zamian za co otrzymują drobne upominki. I tak > kilka > > miesięcy > > >temu moja córka skusiła się na Kubusiowy Plecaczek. > > >Wszystkie pieniążki, które dostawała wydawała na te Twoje > > zagęszczane > > >soczko- > > >smrodki licząc na to, że kiedy wyśle założoną ilość etykiet > > otrzyma > > >obiecany > > >Plecaczek z Twoją sympatyczną mordką. Trzeba było zobaczyć > jej > > zawiedzioną > > >dziesięcioletnią minkę kiedy zamiast plecaczka otrzymała w > > >liście Przygodową Bandankę z rozbrajającym wyjaśnieniem, że > > >Plecaczki się skończyły. > > >Tak więc puchaty s****ysynu chciałem Ci napisać, że ***aną > > >Przygodową Bandankę możesz sobie z całym tym twoim posranym > > działem > > >marketingu wsadzić w dupę, bo nie mam szacunku dla kogoś kto > > oszukuje > > >dzieci. > > >Mam nadzieję, że spotkają cię wszelkie możliwe przykrości a > > najlepiej, żeby > > >przez tysiąc i jedną noc ciebie i tego ***** co wymyślił tę > > promocję > > >rżnął Alibaba i czterdziestu nieogolonych rozbójników. Choć > > znając branżę > > >reklamową obawiam się, że mogłoby to wam się > > spodobać.Powinieneś też > > >zmienić > > >imię - zamiast Kubuś - Kuba rozpruwacz (dziecięcych > > portfeli ). > > >Moja córka jest zbyt młoda żeby cię pożegnać w jedyny > > >dopuszczalny w tej sytuacji sposób... > > >******* się Kubusiu...idziemy do Pysia > > > > > >Z poważaniem > > >Były Klient >
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guru
Data rejestracji: 26.09.2002
![]() ![]() |
TEN FLASH dotyczy daty 11.09.01 i tego co się wtedy stało, a dokładniej "awarii pentagonu". Czy "ta awaria" miała przebieg znany nam z tv czy trochę inny... Flaszka IMHO baaardzo ciekawa - bije x-files czy fahrenheit9/11 klimatem na głowę. Jak dla mnie MAJSTERSZTYK!! no i polecam
![]() Ostatnio zmieniany przez Pierwszy : 07.09.2004 o godz. 00:31 |
![]() |
![]() |
#5 |
Veni, Vidi, Vici.
Data rejestracji: 03.11.2003
![]() |
Za***isty filmik. Coś w tym jest.
Pozdro
#6 | |
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
#7 | |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Formatowiec...
Data rejestracji: 03.08.2003
![]() |
filmik fajny, fajnie zrobiony, fajna muza... i co najważniejsze może być w tym prawda... bo skąd ta równa dziura przy samym środku??
#9 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Wypas filmik
![]() Na kompie mam film dokumentalny - 'Painful Deceptions - an Analysis of the 9/11 attack', ktory podobnie jak ten flash probuje ukazac jak to naprawde bylo tamtego dnia. Polecam, lezy na emulu z duzo iloscia zrodelek ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Choose your destiny
![]() |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Choose your destiny
![]() |
Film ja, robot jest fajny czy nie bo nie wiem czy warto isc na to do kina
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() pozdro ![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 | |
m3llO
Data rejestracji: 09.05.2004
![]() |
Cytat:
film do obejrzenia nie przepadam za fantastyka ale dla will"a mozna skoczyc do kina |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Choose your destiny
![]() |
no pojutrze nie bylo najgorsze to napisz mi jutro jak mozesz na priv czy filmik jest ok
![]() |
![]() |
![]() |
|
|