![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#946 |
Choose your destiny
Data rejestracji: 13.07.2004
![]() |
Film ja, robot jest fajny czy nie bo nie wiem czy warto isc na to do kina
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#947 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() pozdro ![]() |
|
![]() |
![]() |
#948 |
Choose your destiny
Data rejestracji: 13.07.2004
![]() |
no pojutrze nie bylo najgorsze to napisz mi jutro jak mozesz na priv czy filmik jest ok
![]() |
![]() |
![]() |
#949 | |
m3llO
Data rejestracji: 09.05.2004
![]() |
Cytat:
film do obejrzenia nie przepadam za fantastyka ale dla will"a mozna skoczyc do kina |
|
![]() |
![]() |
#950 | |
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#951 |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
z tym samolotem to mozliwe ze go trafili czyms [rakieta z f-16] przed pentagonem ze tylko chmura spalonej benzyny [+ druga rakieta] wbily sie w pentagon
![]()
#952 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
to jest świetne:
Zawarty w Windows XP Service Pack 2 Pop-up Blocker może blokować dostęp do witryny Windows Update. Dokument na ten temat przygotował Micorosft http://support.microsoft.com/default...b;EN-US;884841 |
![]() |
![]() |
#953 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przychodzi facet do księdza:
- Księże proboszczu, ja mam takš nietypowš prośbę. Chciałbym ochrzcić swojego kotka. - Nie ma mowy! Bezrozumne i bezduszne stworzenie nie ma prawa do świętych sakramentów! Nie mogę dopuścić do takiej profanacji! - Ale ja bardzo kocham swojego kotka i chciałbym, by dostšpił on zbawienia. Ja dobrze zapłacę. Jestem bardzo bogaty. - Nie ma takich pieniędzy! - Tak? Ale ja jestem gotów zapłacić... (i tu wymienił sumę). Ksišdz zaniemówił. Pomilczał chwilę, jakby coś rozważajšc, wreszcie zrezygnowanym głosem powiedział: - Oczekuję Pana wraz z pańskim kotkiem i rodzicami chrzestnymi w niedzielę o piętnastej. W wyznaczonej porze wszystko odbyło się zgodnie z regułami. Kotek został ochrzczony, a czek zainkasowany. Po kilku tygodniach jednak wieść dotarła do biskupa. Ten, wściekły jak osa, wsiadł do mercedesa i sam, bez kierowcy, pognał do parafii owego księdza. Wpada na plebanię i już od progu wrzeszczy: - Co ty, na Boga, wyrabiasz?! Koty chrzcisz? Przecież to grzech śmiertelny, nie mówišc już o ośmieszeniu Kościoła! - Ekscelencjo! Ja rozumiem. Tak, to jest grzech i ja biorę go na swoje sumienie. No ale... Business is business! Proszę za mnš. Oprowadził biskupa po kościele, pokazujšc świeżo wyzłocony ołtarz, odnowione organy, marmurowe posadzki i boazerie z cennego drewna. Na plebanii z dumš pochwalił się najnowocześniejszym sprzętem audio-video, luksusowym mercedesem w garażu, świetnej jakości (i ceny) meblami. - Widzi ekscelencja? A pamięta ekscelencja może, ile przesłałem ostatnio do kurii? - Pewnie! Sam kupiłem mercedesa za te pienišdze. Myślałem, że z rok je odkładałeś. - A czy ekscelencja wie, że pogrzeby i śluby u mnie za darmo? Mam tyle kasy, że nie muszę brać od ludzi. - Skšd? - WŁAŚNIE ZA TEGO KOTKA! - No to ile, do cholery, ten facet ci dał? - Dał... (i tu ksišdz wymienił sumę). Biskup zaniemówił. Milczał przez chwilę, jakby coś rozważajšc, wreszcie zrezygnowanym głosem powiedział: - Przygotuj kotka do komunii i bierzmowania. |
![]() |
![]() |
#954 |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Nimal doskonały kawał
![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30789146 - zobaczcie to
![]()
#956 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Piekny dysk
![]() |
![]() |
![]() |
#957 | |
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#958 |
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
Ja też bym sobie kupił ale nie mam obudowy big-tower, a do takiego dysku to trzeba mieć wypaśną obudowe żeby dysk nie zdechł ^_^
![]()
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
przeczytajcie opis tej aukcji - ostatnie zdanie zwlaszcza
![]() http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30430818 ja ze swoim fonem nie jezdzilem jeszcze nigdzie, az sie boje ![]()
#960 |
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
...i prawdopodobnie ma zasięg tylko na Warszawę.
Heh, no szkoda, bo jakby zasięg był na Kraków to bym kupił ^_^ ![]()
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|