![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Veni, Vidi, Vici.
Data rejestracji: 03.11.2003
![]() |
Przychodzi do Bacy ekipa teleranka i prosi Bacę o jakąś histroyjkę o górach, na to Baca:
-To było ze dwa latka temu jak nam sie koza zagubiła w górach, to my we 100 chłopa kupili sto flaszek, -wypili i poszli jej szukać a jak my ją se znaleźli to my ją we stu chłopa wydupczyli.. ale Baco to nie bardzo jak dla dzieci ta historyjka, może coś o owcach bo to u was w górach popularne zwierze, na to Baca podrapał sie w głowę i zaczą opowiadać: -To było jaki roczek temu jak nam sie owiecka zagubiła w górach, to my we 100 chłopa kupili sto -flaszek, wypili i poszli jej szukać a jak my ją se znaleźli to my ją we stu chłopa wydupcyli.. Ale Baco to też nie za bardzo, to może jakaś historyjka z dreszczykiem?? Na to Baca: -to było z miesiąc temu jak jo sie zgubił w górach... Pozdro
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
he he ja sie na takie coś nie nabieram, szkoda że pierwsze karty są inne od tych następnych
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Co do tych kart to z początku myslałem, że tam gdzie pisze, żeby patrzec mu głeboko w oczy to wyskoczy jakiś strasznyyyyyyyyyyy obrazek
![]() ![]() Złudzenie ![]() Róznica miedzy zdjeciami Wzór matematyczny - uproszczenie Jasio rysuje na tablicy Japonskie wynalazki Co mysla ludzie o tej lasce
![]() |
#5 | |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
Cytat:
![]() Edit: I jeszcze coś od Mleczko.
Miłość to czekanie na szelesty, listy, na pukanie do drzwi... ![]() Reputkowym skrytożercom mówimy nie!!! ![]() Ostatnio zmieniany przez smolik : 29.06.2004 o godz. 00:48 |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 06.06.2004
![]() |
suuuuuuuuper !!!
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
![]() Akcja dzieje sie w zakładzie dla umysłowo chorych,no więc jeden z pacjentów siedział na parapecie i obserwował pracującego nieopodal rolnika nawożącego truskawki.Po chwili obserwacji pacjent pyta sie rolnika -co robisz? -nawoże truskawki -no ale powiedz,co robisz? -nawoże truskawki! -prosze cie powiedz co robisz bo jestem ciekawy -sypie truskawki gównem -hm....ja sypie cukrem,ale ja po***dolony jestem! ****************************************** Przychodzi student na egzamin z historii transportu, u jakiegoś upierdliwego profesora i ten zadaje mu na dzień dobry pytanko: - Proszę podać ile wynosiła długość linni kolejowych w Polsce? Student początkowo zdębiał, ale pyta: - A w którym roku? W odpowiedzi słyszy: - Wie Pan co, jest mi to obojętne. Odpowiedz studenta: - Rok 1493 - kilometrów: 0 ************************************* Studentka zdaje egzamin, profesor zadaje jej pytanie: - Proszę wymienić wicemarszałków sejmu. Cisza... Profesor zdziwiony pyta: - Nie słyszała pani o Lepperze? Cisza... Profesor zdenerwowany pyta: - To proszę powiedzieć jak się nazywa prezydent Polski. Cisza... - Proszę pani a skąd pani jest? - pyta profesor - Z Kościerzyny - odpowiada dziewczę. Profesor zamyślił się... podszedł do okna i myśli: "A może tak rzucić to wszystko w cholerę i wyjechać do Kościerzyny...?" ******************************************** Kostka Rubika |
![]() |
![]() |
#9 |
Formatowiec...
Data rejestracji: 03.08.2003
![]() |
A przed chwilą słyszałem kawał z którego lałem się przez ponad 10 min:
Wiecie dlaczego kobiet nie przyjeli do Unii Europejskiej?? Bo mają sracz obok placu zabaw. Dla wyjaśnienia PLAC ZABAW to jest to z przodu ![]() Jednocześnie przepraszam wszystkie kobiety na tym forum.
#10 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
#11 | |
Formatowiec...
![]() |
Cytat:
Aj to przpraszam. Zresztą tyle tu tego jest, że nie wszystko się da przeczytać.
![]() |
#12 | ||||
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
#14 |
Hit me if you can!
Data rejestracji: 27.05.2002
![]() |
Może trochę spóźniona animacja (w końcu rok szkolny sięskończył), ale nadal warta obejrzenia
![]() http://www.lecia.neostrada.pl/granda.html ******************************* Żona wraca do domu i widzi na drzwiach kartke. Czyta: "Na sprzedaz - zona. Ostatnio niewiele uzywana. Cena 360 zł. Informacja - w tym domu." Malzonka robi swojemu mężowi awanture. - Wcale nie o to chodzi, ze chcesz mnie sprzedac, ale ze tak tanio. Skad wziales te cene? - Juz Ci mówie - 80 kg miesa po 2 to daje 160 plus zlota obraczka - 200. Razem 360 zł. Gra? Nastepnego dnia maz wraca z pracy i widzi na drzwiach kartke napisana przez zone: "Na sprzedaz - maz. Ostatnio niewiele uzywany. Cena 0,67 zł. Informacja - w tym domu." Tym razem awanture robi maz. - To ja Cie wycenilem na 360 zł, a ty mnie za jakies grosze chcesz opchnac? - Juz Ci mówie - Dwa jajka po 0.32 to daje 0,64 plus 10 cm rurki za 0,03. Razem 0,67 zł. Gra?
![]() Ostatnio zmieniany przez _Neoo_ : 29.06.2004 o godz. 11:08 |
![]() |
![]() |
#15 | |
Formatowiec...
![]() |
Cytat:
![]() |
|
|