![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1036 |
Hitokiri Battousai
Data rejestracji: 14.09.2004
![]() |
A te właśnie dostałem: (sorrki za niecenzuralne słowa ale nie chciało mi się gwiazdkować):
Przychodzi blondynka do lekarza z podbitym okiem.Lekarz pyta : -Co się stało ![]() - Mąż mnie pobił.--Jak to myślałem , że jest w delegacji ![]() Notatki blondynki z podróży statkiem przez ocean: Poniedziałek: Przedstawiono mi kapitana statku. Wtorek: Kapitan jest dla mnie bardzo miły. Środa: Kapitan zaprosił mnie na spacer po pokładzie. Czwartek: Kapitan zaprosił mnie na kolację do swojej kajuty. Piątek: Kapitan zagroził, że zatopi statek, jeśli mu się nie oddam. Sobota: Ufff! Uratowałam sześciuset pasażerów! Pani zadała żeby dzieci przyniosły przyrządy chirurgiczne. Małgosia przyniosła strzkawkę dostała 4+. Tomek przyniósł bandaże dostał 5. Pani pyta sie Jasia co przyniósł. - aparat tlenowy - a skąd go masz? - od dziadka - a co on na to? - eeehhh hhhyyy Siedzi pirat (P) w portowej tawernie. Marynarze (M) go pytają, on odpowiada. M: Czemu masz kij zamiast nogi? P: A bo mi ****a rekin u*******ił. M: A czemu masz hak zamiast dloni? P: A bo się napierdalałem z jednym chujem i mi zdążył u***ać szablą, jak go ****a za***ałem już nie miałem dłoni. M: A czemu masz opaskę zamiast oka? P: A bo mi ****a mewa nasrała. M: Od tego się nie traci oka!? P: To był pierwszy dzień z hakiem. Praczłowiek do syna, który wrócił z cenzurką: - To, że masz tróję z myśliwstwa, mogę pojąć, boś jeszcze kurdupel, ale ta pała z historii?? Przecież to tylko dwie strony... |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#1037 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teraz ja cos dodam od siebie
nie wiem czy to bylo, ale ..... http://www.plik.com.pl/flash/icons.swf http://www.pomatonemi.com.pl/element..._bear_beta.swf |
![]() |
![]() |
#1038 |
Choose your destiny
Data rejestracji: 13.07.2004
![]() |
Nie chce mi sie wczytac
![]() |
![]() |
![]() |
#1039 | |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Cytat:
jak to ![]() u mnie dziala ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1040 | |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#1041 |
Hitokiri Battousai
Data rejestracji: 14.09.2004
![]() |
przemoc w rodzinie hehehe
To dopiero powód:
|
![]() |
![]() |
#1042 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
qmpel podesłał mi łańcuszek szczęścia
![]() Kod:
Punkt G" Szukałem już palcem Szukałem pisiorem Szukałem językiem I nowym wibratorem Pytałem się kumpli Pytałem sąsiada Nie pytam się księdza Z nim ****a nie gadam Pytałem w aptece Szukałem też w necie Jak orgazm najszybciej Zapewnić kobiecie I wszędzie mi mówią Że w sumie to grunt By znaleźć ten ****a ***any G punkt Hej hej czy ktoś wie Gdzie jest ****a ten punkt G Mój funfel zagaił Gdy napił się piwa Że punkt G to w dupie Znajduje się chyba A z innym jak kiedyś Zrobiłem dwie flaszki To stwierdził, że raczej Znajduje się w paszczy Czy między cyckami Ten punkt się znajduje A może na sutku Ten punkt występuje Gdzie szukać, do ****y, Ja pytam się, nędzy, Wszak szkoda mi czasu I szkoda pieniędzy Hej hej czy ktoś wie Gdzie jest ****a ten punkt G Punkt G - mówi tato - U kobiet w tym typie, To prawdopodobnie Znajduje się w cipie A dziadek podchwycił Ten temat jak zawsze Tak wnusiu, jest w cipie Konkretnie w łechtaczce Szukałem już palcem Szukałem pisiorem Szukałem językiem I nowym wibratorem I znaleźć nie mogę I czuję się źle Żesz w dupę osraną ***any punkt G Hej hej czy ktoś wie Gdzie jest ****a ten punkt G -Poslij ten tekst do 10 facetow ze swojej listy bo nigdy nie odnajdziesz punktu G u swojej kobiety |
![]() |
![]() |
#1043 |
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Powiem tylko tyle --->
![]()
#1044 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.06.2004
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#1045 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.06.2004
![]() |
A znacie to?
30 zdań, które kobieta może powiedzieć nagiemu mężczyźnie 1.Paliłam już grubsze skręty. 2.Ohhh, jakie to urocze! 3.Może po prostu się przytulimy? 4.Wiesz, chirurgia plastyczna mogłaby pomóc. 5.Możesz tym zatańczyć? 6.Mogę dorysować na tym umiechniętą buźkę? 7.No no, a stopy masz takie duże! 8.Dobra, popracujemy nad tym. 9.Czy to piszczy przy naciśnięciu? 10.O nie... chyba boli mnie głowa... 11.(chichot i pokazywanie) 12.Czy mogę być szczera? 13.Jak słodko, przyniosłeś kadzidło. 14.To tłumaczy, skąd u ciebie taki samochód. 15.Może po zmoczeniu urośnie. 16.Za co Bóg mnie pokarał? 17.Przynajmniej długo nie zajmie. 18.Nigdy przedtem nie widziałam takiego. 19.Ale wciąż działa, prawda? 20.Wygląda na nieużywany. 21.Może wygląda lepiej w naturalnym oświetleniu. 22.Może przeszlibyśmy od razu do zapalenia papierosów? 23.Zimno ci? 24.Musiałbyś najpierw naprawdę mnie upić. 25.Czy to złudzenie optyczne? 26.Cóż to takiego? 27.Dobrze, że masz tyle innych talentów. 28.Czy jest do tego pompka? 29.Więc to dlatego osądzasz ludzi po osobowości. 30.Zdaje się, że to zrobi ze mnie rannego ptaszka. Życie seksualne internauty Kiedy internauta sie kocha? Po 22. w nocy. Jest taniej i szybciej. Co robi internauta zamiast mycia sie? Wlacza opce "Odswież" Co robi internauta poznajac ladna dziewczyne? Dodaje ja do "Ulubionych" Co robi internauta widzac ladna dziewczyne? Sciaga ja sobie. Co robi internauta przegladajac Playboya? Uzywa opcji "Wytnij" Jak nazywaja sie eks-dziewczyny internauty? "Historia" Co robi internauta kochajac sie z dziewczyna? Uzywa opcji "Wstecz" i "Przód". Z czego korzysta internauta kochajac sie z dziewczyna? Z "Eksploratora". Co robi samotny internauta? Korzysta ciagle z opcji "Szukaj". Z czego korzysta internauta kochajac sie z dziewczyna? Z menu "Narzędzia". Co robi internauta po grze wstepnej? Korzysta z opcji "Start". Jak internauta konczy seks? Korzysta z opcji "Rozłącz" |
![]() |
![]() |
#1046 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
@baca
![]() Ostatnio zmieniany przez icemac : 22.09.2004 o godz. 07:43 |
![]() |
![]() |
#1047 |
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Extra - ach Ci internauci
![]()
#1048 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
a ode mnie (moze bylo, moze nie) kolejny zestaw ikonek
![]() http://www.ultraz.dk/index.php?page=showcomments&id=130 |
![]() |
![]() |
#1049 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
To moze takie emoty na forum wprowadzic
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1050 |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W łazience cos się zatkało, rura chrapała przeraźliwie aż do przeciągłego
wycia, woda zaś kąpała ciurkiem. Po wypróbowaniu kilku domowych środków zaradczych (dłubanie w rurze szczoteczka do zębów, dmuchanie w otwór, ustna perswazja itp.) - sprowadziłem ślusarza. Ślusarz był chudy, wysoki, z siwa szczecina na twarzy, w okularach na ostrym nosie. Patrzył spode łba wielkimi niebieskimi oczyma, jakimś załzawionym wzrokiem. Wszedł do łazienki, pokręcił kranem na wszystkie strony,stuknął młotkiem w rurę i powiedział: - Ferszlus trzeba roztrajbować. Szybka ta diagnoza zaimponowała mi wprawdzie, nie mrugnąłem jednak i zapytałem: - A dlaczego? Ślusarz był zaskoczony moja ciekawością, ale po pierwszym odruchu zdziwienia, które wyraziło się w spojrzeniu sponad okularów, chrząknął i rzekł: - Bo droselklapa tandetnie blindowana i ryksztosuje. - Aha- powiedziałem - rozumiem. Więc gdyby droselklapa była w swoim czasie solidnie zablindowana, nie ryksztosowałaby teraz i roztrajbowanie ferszlusu byłoby zbyteczne. - Ano, chyba... A teraz pufer trzeba lochować, czyli dać mu szprajc, żeby stender udychtować. Trzy razy stuknąłem w kran młotkiem, pokiwałem głowa i stwierdziłem: - Nawet słychać. Ślusarz spojrzał dość zdumiony: - Co słychać? - Słychać, ze stender nie udychtowany. Ale przekonany jestem, ze gdy pan mu da odpowiedni szprajc przez lochowanie pufra, to droselklapa zostanie zablindowana, nie będzie już więcej ryksztzosować i co za tym idzie, ferszlus będzie roztrajbowany. I zmierzylem ślusarza zimnym, bezczelnym spojrzeniem. Moja fachowa wymowa oraz nonszalancja, z jaka sypałem zasłyszanymi po raz pierwszy w życiu terminami, zbiła z tropu ascetycznego ślusarza. Poczuł, ze musi mi czymś zaimponować. - Ale teraz nie zrobię, bo holajzy nie zabrałem. A kosztować będzie reperacja- wyczekał chwile, by zmiażdżyć mnie efektem ceny- kosztować będzie... 7 złotych i 85 groszy. - To niedużo- odrzekłem spokojnie.- Myślałem, ze co najmniej dwa razy tyle. Co zaś dotyczy holajzy, to doprawdy nie widzę potrzeby, aby pan miał fatygować się po nią do domu. Spróbujemy bez holajzy. Ślusarz był blady i nienawidził mnie, uśmiechnął się drwiąco i powiedział: - Bez holajzy? Jak ja mam bez holajzy lochbajtel krypowac? Zeby trychter był na szoner robiony, to tak. Ale on jest krajcowany i we flanszy zulajtungu nie ma, to na sam abszwerwentyl nie zrobię. - No, wie pan - zawołałem rozkładając ręce - czegoś podobnego nie spodziewałem się po panu. Wiec ten trychter według pana nie jest robiony na schoner? Cha, cha, cha! Pusty śmiech mnie bierze. Gdzież on na litość Boga jest krajcowany? - Jak to, gdzie?- warknął ślusarz.- Przecież ma kajle na iberlaufie. Zarumieniłem sie po uszy i szepnąłem wstydliwie: - Rzeczywiście. Nie zauważyłem, ze na iberlaufie jest kajla. W takim razie zwracam honor: bez holajzy ani rusz. I poszedł po holajze. Albowiem z powodu kajli na iberlaufie trychter rzeczywiście robiony był na szoner, nie zaś krajcowany, i bez holajzy w żaden sposób nie udałoby się zakrypować lochbajtel w celu udychtowania pufra i danie mu szprajcy przez lochowanie stendra, by roztrajbowacć ferszlus, który dlatego źle działa, ze droselklape tandetnie zablindowano i teraz ryksztosuje. ŚLUSARZ J.Tuwim |
![]() |
![]() |
|
|