![]() |
Witam !
Dzięki za przypomnienie - Killer jest także niezły (obie części), Sami Swoi też mogą być (choć to już nie sam szczyt - dla mnie). ro29 |
pewnie powtorze ale: kogel-mogel, sami swoi, zmiennicy, chłopaki nie płacza, nikos dyzma....
|
Klasyka polska:
Sami swoi Jak rozpętałem II wojnę światową Killer (obie części) Kingsajz :hahaha: Z zagranicznych jak narazie pamiętam tylko: Maverick'a :hahaha: |
Witam !
Trochę fajnych komedii się widziało.... Z polskich - polecam obie części Kogel-mogel (właśnie dziś powtarzali w TVP2 pierwszą ) - może jako całość jest tylko dobra, ale za to są tam takie scenki, które oglądałem już kilka razy i zawsze śmieję się do kwadratu !!! Szczególnie jak ktoś lubi dobrą satyrę na Polaków i minione czasy :piwo: Oprócz tego - z polskich - to na pewno seriale - takie jak Alternatywy4 czy Zmiennicy. Z zagranicznych - ja np. bardzo miło wspominam - "Dzień Świstaka". Nie najgorsza jest także "Naga Broń", no i oczywiście "Kevin sam w domu" itd. - trochę wyolbrzymione i nienaturalne - ale to przecież komedia ... Jak mi się przypomni co jeszcze dobrego i śmiesznego widziałem to wrzucę - teraz już nie pamietam... :smutny: Pozdrowienia ro29 |
Naga Bron
Naga Bron 2 i 1/2 Naga Bron 33 i 1/3 To moje ulubione komedie :) |
|
Cytat:
|
''Czterej Pancerni i Pies '' 8 )
|
Cytat:
Dla mnie jedną z komedii, którą mogę oglądać praktycznie cały czas jest Nic do stracenia (Nothing to Lose) :spoko: |
Alternatywy 4.
Brunet wieczorową porą. Co mi zrobisz jak mnie złapiesz ?. Hotel zacisze. To jest to, najlepszy odcinek to ten w którym koleś próbuje nakryć panienkę przemyconą przez jednego z gości :) |
jak dla mnie najlepszą komedią do tej pory jest hot chick
obsada: Rob Schneider Anna Faris Matthew Lawrence polecam. zlejecie się ze śmiechu. |
A, to wiele tlumaczy. :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:46. |