![]() |
"Wesele" to bardziej dramat niz komedia, ale jak ktos preferuje humor alkoholowo-chamski to mu sie spodoba ;-D!
|
Dziewczyna z sasiedztwa... co prawda to komedia romantyczna ale jest super!! Dalej to:
Zgadnij Kto, Luzacy, Wesele, Poznaj moich rodzicow, CORKY ROMANO (extra!!), Ostroznie z dziewczynami, White Chicks, Ostra jazda, Szkola uwodzenia 1-3, Zabawy z pilka, Stara szkola, Straz wiejska, Jak ugryzc 10 milionow 1-2. |
Cytat:
A Seksmisję, to już oglądałem ze trzydzieści razy i za kazdym razem poprawia mi nastrój :piwo: |
Cytat:
|
"Miś" Bareji i "Seksmisja" Machulskiego - wiecznie niedoscignione, bo nasze ;-D
|
Wieczny student (org. Van Wilder)
O dwóch takich co poszli w miasto (org. Harold and Kumar Go to White Castle) Nie radze oglądać tych filmów w nocy bo można pobudzić sąsiadów śmiechem ;). |
Hydrozagadka
Kingsize Doktor Strangelove Monty Python (dowolny) Rejs I wiele, wiele innych... |
Cytat:
|
Monty Python:
Sens Życia Święty Graal Żywot Briana nie będę się dalej rozpisywał, wiem że to dla niektórych niezrozumiałe, ale brytyjski absurdalny humor jest dla mnie najlepszy na świecie :spoko: |
American Pie :haha:
|
"Rozrabiaki w Waszyngtonie" swietan komedia ale trudno ja znalesc
|
"Nadchodzi Polly" :spoko:
|
eurotrip(+), roadtrip, "statek milosci" (+), "liga niezwyklych dzentelmenow",
|
Komedie z Braćmi Marx, obecnie do kupienia za 10 zł w MM lub do sciągnięcia w wersji DVD z piratebay.
Gliniarz z Beverly Hills 1-3 48 h @nimal, 4 pokoje są za 15,99 w gazecie PREMIERY. |
Cztery pokoje - do jakies gazety akurat dodaja
Madagaskar - animka taka sobie, ale jak tylko w kadrze byly pingwiny to :rotfl: Allo Allo - od wczoraj zaczeli puszczac w TVP :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:04. |