Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Rozrywka > Humor

Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :)

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 04.09.2005, 20:21   #91
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
jak to dobrze, że mam zwalony TV i oglądałem Genezis - co mnie usypia w 10 minut
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 04.09.2005, 20:53   #92
Y@nkee_PL
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 18.11.2002
Y@nkee_PL zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
o Mój Boże chroń Polske

Mandaryna drugie miejsce zajęła wśród publiczności no bez jaj, toż to woła o pomste do nieba, no bo Flinta gosza ma być, Kiljański też? TO JEST KPINA :\

The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych
Y@nkee_PL jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.09.2005, 20:55   #93
Calme
West Coast Player
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 07.01.2005
Calme zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Y@nkee_PL
o Mój Boże chroń Polske

Mandaryna drugie miejsce zajęła wśród publiczności no bez jaj, toż to woła o pomste do nieba, no bo Flinta gosza ma być, Kiljański też? TO JEST KPINA :\
ale wygwizdali ja choc zawodowo !
Stary 04.09.2005, 21:07   #94
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Tak to jest w dzisiejszym świecie. Jak masz kase to możesz za nią kupić prawie wszystko....
Stary 04.09.2005, 21:07   #95
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Podejrzewam ze Michal zadzwonil po koncercie do Soltysika i uprzedzil go o ew. konsekwencjach w relacjach Wisniewscy-TVN jak Mandaryna nie bedzie w top3. To byla sciema - widac golym okiem ...

Ciekawe ze Piaska ktory wygral nagrode jury nie bylo w top3 (podejrzewam ze jego miejsce wlasnie zastapila Mandaryna, jak sie okazalo ze wygral nagrode jury, zreszta nie wiem czy widzieliscie ale nie bylo go wsrod wokalistow czekajacych na wyniki publicznosci - pewnie wczesniej ustalili sobie wszystko z Soltysikiem).
pawelblu jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.09.2005, 21:08   #96
Pawel_k
User

Data rejestracji: 25.09.2002
Pawel_k zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Y@nkee_PL
o Mój Boże chroń Polske

poprostu po reklamach plusgsm wzrosla w spoleczenstwie sklonnosc do abstrakcyjnego humoru
90% "fanow" margaryny glosowalo na nia bo wczoraj nie dala bisu [ten glos!] i chcieli swoja ulubienice jeszcze raz uslyszec
Cytat:
Napisany przez Calme
ale wygwizdali ja choc zawodowo !
dokladnie a przy slowiku od jury schowala sie na publicznosci

@pawelblu
tylko po co wypuszczac piosenke ktora da sie zaspiewac tylko w studio i to z 10minutowymi przerwami miedzy kazda zwrotka
juz artysci disco polo byli porzadniejsi bo jakby nie spiewali to ich songi niewymagaly "rasowania" wykonawcy podczas wystepow live

wykonania margaryny kaza zastanowic sie czy ich3 przypadkiem tez nielecieli ciagle z tasmy podczas "koncertow"
Stary 04.09.2005, 21:10   #97
Calme
West Coast Player
CDRinfo VIP

Dla mnie byl to bardzo bardzo kiepski debiut TVN jako realizatora calego festiwalu - zapachnialo gowienkiem w stylu BigBrothera i Jestem jaki jestem :\
Stary 04.09.2005, 21:14   #98
Pawel_k
User

Data rejestracji: 25.09.2002
Pawel_k zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Calme
Dla mnie byl to bardzo bardzo kiepski debiut TVN jako realizatora calego festiwalu - zapachnialo gowienkiem w stylu BigBrothera i Jestem jaki jestem :\
niestety moda w sciganiu sie o ambitnego widza minela i teraz nawet tvn wsiowieje
Stary 04.09.2005, 21:20   #99
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
pozdrawiam kolegę, poozdrawiam wciąź, i bezustannie, i chciałem powiedzieć, że, ale, w związku z zaistniałą sytuacją, muszę zmienić temat, a temat będzie inny.....
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.09.2005, 21:25   #100
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Pawel_k
@pawelblu
tylko po co wypuszczac piosenke ktora da sie zaspiewac tylko w studio i to z 10minutowymi przerwami miedzy kazda zwrotka
juz artysci disco polo byli porzadniejsi bo jakby nie spiewali to ich songi niewymagaly "rasowania" wykonawcy podczas wystepow live
To jest jedna z najlepiej zarabiajacych piosenek tego roku (najczesciej 'spiewana' = puszczana na koncertach w tym roku). Gdybym ja mial szanse posiedziec w studiu kilka dni i wyprodukowac takie finansowe cudo, mimo tego ze nie umiem spiewac, to napewno bym skorzystal.
A Ty nie ??

Nie wiem jacy byli 'artysci' Disco Polo - malo obchodzi mnie to porownanie
pawelblu jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.09.2005, 21:31   #101
Oktawian89
Wiszę sobie ...

Data rejestracji: 16.10.2004
Oktawian89 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Oktawian89 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Oktawian89 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter
piękne tłumaczenie.

w końcu zrozumiałem
Chetnie przetlumacze tez inne teksty ? 8 )

"One World, One Web, One Program" Microsoft slogan
"Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitle
r
Oktawian89 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.09.2005, 21:48   #102
Pagerus
.: Zapracowany :.

Data rejestracji: 23.01.2003
Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Jak Sołtysik czytał wyniki głosowania sms'owego to poczułem się prawie jak podczas słuchania wyników głosowania sms'owego za czasów Big Brothera
Stary 04.09.2005, 21:54   #103
Calme
West Coast Player
CDRinfo VIP

Cytat:
Napisany przez Pagerus
Jak Sołtysik czytał wyniki głosowania sms'owego to poczułem się prawie jak podczas słuchania wyników głosowania sms'owego za czasów Big Brothera
dokladnie
poza tym nie trawie humoru jaki prezentuje Majewski
Molek totalna klapa sztuczny usmiech, za duzo samoopalacza i to wczorajsze zachowanie przy Scorpions !
ogolnie TVN pograza sie ale szkoda ze ciagnie za soba tak znany i badz co badz jednak trzymajacy pewien poziom (ostatnio bywalo roznie z tym) festiwal
w zasadzie chodzilo tylko i wylacznie chyba o bloki reklamowe,
co do Flinty - mam wrazenie, ze nie wygrala nic bo bedac badz co badz laureatem Idola (patrz Polsat) byloby to nie w smak TVN
Stary 04.09.2005, 21:55   #104
wolfen3
Madafaker

Data rejestracji: 08.08.2004
wolfen3 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Oktawian_15
Chetnie przetlumacze tez inne teksty ? 8 )

Poprosze przetłumaczyć Slums Attack - modus operandi
Stary 04.09.2005, 22:54   #105
Oktawian89
Wiszę sobie ...

Data rejestracji: 16.10.2004
Oktawian89 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Oktawian89 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Oktawian89 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Jutro jak wroce ze szkoły ;/ to oblookam markety z ta pisenka i zobaczymy co sie da zrobić

"One World, One Web, One Program" Microsoft slogan
"Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitle
r
Oktawian89 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: