![]() |
Cytat:
|
Nie ukrywam, że nie mamy u nas takich wynalazków. Trochę mnie martwi, że te czujniki są analogowe, więc wystarczy lekkie zakropienie i mogą nie działać precyzyjnie...
|
ty się w ogóle nie znasz na piaskarkach, ta jest nowoczesna,
nie zauważyłeś pewnie czujnika usypki, ani czujnika równej warstwy :taktak: pewnie we Włodawie jeżdżą starsze generacje :P |
Akurat... Tak samo sprawnie i wydajnie jak zawsze. Aż obejrzałem całość, jak napisałeś że tak pięknie i z pięknością to wiele wspólnego niestety nie ma :P
|
Też nie mogę wyjść z podziwu: równiutko, sprawnie, wydajnie - jak nie w Polsce...
Może to rosyjska ekipa? |
całkiem niezła wydajność tej piaskarki,
pewnie na procesorze najnowszej generacji :spoko: |
Tak się drogi posypuje w Icemac City! :D
|
Cytat:
|
Jaka znowu "chwila"? To cztery lata temu było! :P
Pierwsze lata produkcji jarków, wszystkie jeszcze japońskie, nie do zarżnięcia jak widać. :spoko: |
Do kabiny na pewno zaczęła lać się woda, choćby kanałami technicznymi, profile, progi pełne wody, jedynie dobra technika, że nie zatrzymała się i jechała z falą. Filtr powietrza musi mieć wysoko, że się gaźnik wody nie napił. Tak czy inaczej może i jeździ ale jeszcze chwila i zacznie solidnie rdzewieć i to tak, że w próg śrubokręt wsadzisz. Dla mnie to już złom.
|
Samochód wciąż widnieje jako zarejestrowany. Od czasu powyższego "rejsu" co najmniej raz pozytywnie przeszedł test.
|
szkoda autka, na żyletki :(
|
A w wielu miejscach wystarczylo przekopac sie tylko przez pobocze i wody by nie bylo wcale na drodze no ale coz jestesmy w Irlandii:)
|
Tak się jeździ (pływa?) w Irlandii! :D
|
|
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=HkjcXxTmbHM :ysz: to już wiem dlaczego edu się ogolił k***a
|
|
Już nie pamiętam dokładnie , bo to 5lat jak pierwszy filmik był , ale chyba chodziło o dziewczynę , jeden drugiemu dupę obrabiał i dlatego szczymryj :ysz: baby to zło , a to kumple byli :(
|
A nie ma gdzieś streszczenia OCB? :>
/E moje koty ostrzej się biją, krócej przed tym miauczą i prychają na siebie, a na koniec też się liżą. :D |
Stare już , ale nadal śmieszy https://www.youtube.com/watch?v=i_CKEW9Y-K8 :haha:
|
Cytat:
|
ależ ten świat pędzi, pewnie ZK-140 też nie umieliby włączyć :nie:
|
Kurcze - on pytał o włożenie kasety i włączenie walkmana pełnoletnie osoby... Ależ jesteśmy starzy :szczerb:
|
Tak od 2:45, bo wcześniej to nuuuuda.
|
|
Hahhah dobre:D
|
|
Serio po pobycie na stacji kosmicznej przez długi czas robi się brain fuck w głowie?
Początkowo wyglądało mi to na ściemę, ale gość wygląda faktycznie na zgłuptaczonego grawitacją:) |
Cytat:
|
ja bym jednakowoż nie rozpaczał :nie:
jest sporo filmików jak wygląda czarny piątek w USA, naprawdę nie mamy się czego wstydzić :> |
Co za upodlenie człowieka... k***a
|
Cytat:
|
Otwarcie galerii handlowej w Łodzi, wyścig po darmowe hamburgery. :rotfl:
|
Wystraszył? Wystraszył! k***a
|
Przerwa w meczu, wszyscy poszli do kibli.
|
A to widziałeś? ;)
|
|
|
|
Co za poprawność k***a nie chcieli wypaść na rasistów więc dali białego i czarnego k***a
i tak im nie wyszło, brakuje azjaty :P |
|
:spoko:
|
|
|
bo to jest wilkołak!
|
Stwierdzenie "***ać stres" nabiera nowego dosłownego znaczenia :D
|
|
Ruskie "dawaj" ma niewyobrażalną siłę. :D
|
Jakieś dokumenty podrabiał.
|
Czym podpadł Putinowi, że mu twierdze zniszczyli?
|
Takie tam skromne mieszkanie Janusza :szczerb:
|
Świat bez ruskich byłby nudny... |
Czego chcesz. Przychodzą sobie rano na 07 (:05) dwie urzędniczki GOPS Stawiguda (drugi klip został wstawiony przez UG Stawiguda) do pracy. Kawka, początek dyskusji co by tu dziś zrobić, a tu wparowuje kierowniczka z niebezpiecznym błyskiem w oku i wypala "dziś zrobimy filmik o dopalaczach!" No to się po prostu nie ma prawa udać :szczerb:
Wkurzamy się, kiedy słyszymy że jakiś film zamówiony przez państwową instytucję i zrealizowany za nasze pieniądze kosztował x milionów złotych. No to teraz widać co się dzieje, jak się robi film "za pińcet" ;) |
No to dopalili...
|
Oficjalne filmiki walczące z dopalaczami lol2
:rotfl: Żenua :szczerb: |
fuuuuuuuuuuuu chore :P
|
pytanie jak ten naśladowca to robił, chore...
|
Nie widziałeś filmiku jak się Popek szlachtował? Gość mu naciął skórę skalpelem, złapał zaciskiem chirurgicznym i podcinając ściągnął. :rzygi:
|
mnie zastanawia czym nadmiar skóry usunął....
|
Ja bym na jego miejscu kazał ciąć niżej, na tętnicy szyjnej. ||
|
proszę go nie hejtować, bo wam wjazd na chatę zrobi!
|
|
|
Ja pierdziu, to było chyba z 2 piętro czyli jakieś 9 metrów w dół na beton,
a jeśli 3 pietro to ok 12 metrów w dół na beton... Widzę tak, ręka w kawałkach, łeb zbity a jak spadł na placka to pewnie i coś wewnętrznie mogło pęknąć, a gada się, że pijakom nic się nie dzieje... |
On chyba wygrał nagrodę Darwina. |
To jest tak prawdziwe jak Klan... Swoją drogą jakie grubasy....
|
k***a |
Ciekawe na ile to jest żart...
|
Cytat:
https://pbs.twimg.com/profile_images...475d26fab.jpeg |
Cytat:
|
|
Trzeba czekać na filmik, myślę że Rosjanie w końcu coś takiego udokumentują...
|
Gaz wybuchnie dopiero, jak do butli dostanie się tlen (jak go zassie). Gazu wtedy pewnie już są resztki, ale to nie ma większego znaczenia.
Bum będzie duże. Widziałem w realu palący się tak acetylen z butli - gdzie wszyscy uciekli, a tylko jeden podszedł i zwyczajnie zakręcił zawór. Ogień poszedł po wężach spawalniczych. Mam kumpli, którzy za młodu świrowali i podpalali benzynę w baku motocykla. Zapałką. Zgasić to można było wyłącznie zakręcając korek. Jeden warunek - bak musiał być pełny, lub prawie pełny. Robili to wielokrotnie. |
wybuch? hmm coś jak trochę granat odłamkowy chyba, mógłbyś dostać kawałkiem w bebechy :szczerb:
|
Mnie zastanawia jedno jak mocny byłby wybuch jakby ten płomień zassał, ile wtedy może być gazu w butli. Druga kwestia zawory w butli nie mają jakiegoś zabezpieczenia przed cofającym się płomieniem?
|
Teoretycznie taka butla nie ma prawa wybuchnąć...teoretycznie.
Przynajmniej dopóki jest w niej gaz pod ciśnieniem. Gorzej, jak się skończy i płomień wessie do środka, wtedy bum. Podobnie np. w pożarze - wybuchnie dopiero, jak się nagrzeje i ciśnienie ją rozwali. Tu gnojki pewnie dobrze wiedziały o co kaman. |
sama butla jest dość bezpieczna, ale jakby tak zawór puścił...
|
Tym razem faktycznie przeżyli.
Tym razem. :> |
Cytat:
Dla ścisłości, jakbym widział na realu co się święci to bym zdupial ile sił od tych palantów. Ale widzę przeżyli, filmik obejrzałem. |
Ja juz chyba nie mam takeigo poczucia humoru jak ma "mlodsze" pokolenie.
|
:szczerb: win!
|
|
|
Kto ma taki w domu? Stare ale mnie rozwaliło. |
Widziałem kiedyś podobny numer na Kasprowym Wierchu, wjechał kolejką "dziadek" podtrzymywany przez dwóch młodzieńców, ludzie zaczęli się pytać co oni robią, że się facet zabije, albo połamie w najlepszym wypadku! Oni, że dziadek chce ostatni raz w życiu zjechać z Kasprowego. Zapięli mu narty, pod ręce doprowadzili do zjazdu na Gąsienicową, podniósł się już krzyk "CO ROBICIE!!!", po czym "dziadka" puścili, jak poszedł, to tylko jedne białe fontanny śniegu spod nart wyskakiwały jak szusował na maksa. :D
|
To jest prank! Przyszedł "dziadek" i pozamiatał skate park,
młodzi potem zebrali deski i poswiecili sie medytacji w szkole zen na reszte zycia :szczerb: |
|
|
to jest genialne.
|
Ojciec sk***iel, hahahah |
głupszych widziałem - niekoniecznie fejk :szczerb:
|
genialne.
Mina bezcenna. choć trochę fajkiem śmierdzi. |
|
Cytat:
:rzygi: |