![]() |
Jak cudnie śpiewa! :wow: |
No po prostu czad :D
|
|
przypomnijcie mi kiedyś w razie czzego abym sie nie kolegował z japońcami ok? :sciana:
Tak mistrze piwo napoje nalewaja: |
Lazy mother fucker!!
|
|
psycho... prank
|
:rotfl:
|
|
Ja zawsze ogladam fail compilation choc nie wszytskie sa smieszne to wszystkiego napewno sa ciekawe :D
|
|
|
Przycisku na dystrybutorze nie włączyła :D No ale, że też nie wydał jej się ten pistolet za duży na zaworek w kole :D
|
Kto za ten gaz zapłaci xD
|
k***a
|
Polskie drogi. I trochę śmieszne i przykre zarazem: ;)
https://www.youtube.com/watch?v=hoXhA1qTqug |
Cytat:
|
Cytat:
|
Zarobił na nowe spodenki. :szczerb: Rano oprócz głowy noga będzie go bolała. :szczerb:
|
Byłoby zabawniejsze jakby w d*pę sobie ją wsadził.
|
Odpal petardę w kieszeni a dam Ci 10 funtów :D
Filmik na liveleak, więc wiecie... :D http://www.liveleak.com/view?i=71e_1408245830 |
Spotkaliście kiedyś fajną policjantkę? Bo ja nie...
na potwierdzenie filmik znaleziony w necie, to policjant ratuje sytuację bo baba ma chyba ból dupy... Potwierdza się piękna złota myśl... http://facefun.pl/static/foto/baba-bez-blca-10639.jpg |
|
Blachara 100%
|
Samuel L. Jackson the mother fucker man!!! k***a
|
tyle jeśli chodzi o gender :D
|
Muslim gorszy od Żyda...
|
|
Jaka kwestia honoru? To w ogóle nieistotne w takiej chwili. Robi się to co się bardziej opłaca i na pewno nie jest to ucieczka.
Cytat:
|
Biedron ma dalej umysł kawalera. Ponoć etatowy mąż i ojciec spierd* z rejonu zagrożenia i w du* ma swój honor, bo wie, że musi wrócić do domu.
edit. o, tu nie działa cenzor? ;) |
Berion ostatnio dziwaczeje w zastraszającym tempie :sciana:
oczywiście, że pierwsza reakcja to ucieczka, no chyba, ze masz pod ręką odbezpieczony HK 416. |
A czekasz i cie bija?Zeby zdobyc bron trzeba jej poszukac,w pustym korytarzu stojac na wprost przeciwnika jej nie znajdziesz.
|
To znaczy, że normalną reakcją jest ucieczka i ryzyko że Cie dogodni, rzuci czymś itd? :hmm:
|
Za duzo grasz;) Najpierw uciekasz a potem pytasz o droge i czarni gina pierwsi.
|
I w tym problem. Gdyby rzeczywiście to był świr jakiś, morderca (z ich perspektywy tak to przecież wyglądało - i o to chodziło w tym "dowcipie") to by nie uciekli... Normalną reakcją człowieka w takiej sytuacji jest zorganizowanie sobie broni i atak.
|
no przecież uciekli xD
|
W zasadzie to nie śmieszne:
http://www.youtube.com/watch?v=HgEkDWRb9IM#t=124 Ale zastanawiające jest za to czy to jest wszystko udawane/ustawione czy Ci ludzie nie mają za grosz instynktu samozachowawczego. Wyprani są z jakiejkolwiek agresji. |
|
Palenie gumy w wiejskim wykonaniu z rozypujaca sie skrzynia na koniec LOL
http://www.youtube.com/watch?v=5Mys9m1T84k Mechanik i hamulce jak to bylo ****a zlozone LOL http://www.youtube.com/watch?v=sGoJ0yZvddM |
|
Jakby trafił na takich jak syn znajomej, to za "mądrzenie się" najpierw by dmuchał, później miał narkotest, a później przetrzepany dokładnie cały samochód, w sumie tak coś koło 2 godzin, im się nie spieszy, muszą coś na zmianie robić. :]
A jeszcze było przeszukanie na masce i kazali mu zdjąć skarpetki, bo tam podobno często dragi trzymają, |
Gdyby zjadł fona w czasie jazdy mógłby dostać mandat za złamanie zakazu jedzenia i picia w czasie jazdy;)
Zakaz jedzenia w aucie dotyczy zarówno samochodów prywatnych jak i służbowych. Obowiązuje jednak tylko w chwili, gdy kogoś wieziemy. Zgodnie z przepisem zakazane jest ***8220;spożywanie pokarmów w czasie jazdy przez kierującego przewożącego osobę pojazdem silnikowym***8221;. Jeśli jedziesz sam, życzymy smacznego. Jeśli nie, masz pecha. Na posiłek trzeba się zatrzymać. Inaczej grozi ci mandat od 20 do 500 zł. |
Pośmiać się można. Czasem. Jakby trafił na starej daty ex-milicjanta bez poczucia humoru, to mogłoby się skończyć przetrzepaniem samochodu pod kątem szeroko rozumianej sprawności technicznej, w rezultacie zakończonej mandatem np. za brak trójkąta ostrzegawczego (lub innego mało znaczącego drobiazgu) lub odebraniem dowodu za jakąś drobną usterkę.
Ale pomysł sam w sobie przedni. :spoko: |
|
I Will Always Love You w wykonaniu tego czegoś. :rotfl:
Dolly Parton siada, o Whitney Houston nawet nie wspominając. :hahaha: |
Ja myślę, że to najjaśniej wytłumaczone plany rządu na ten rok.
|
z tego co zrozumiałem,
chyba chodzi o prognozę ilości złotych medali, które zdobędą Polacy w Soczi. :party: |
Bardzo ciekawy wywiad. lol2 |
dla tych co mają dyskalkulię :sciana:
|
|
.lol2
|
a taki zapomniany clip wyborczy;)
|
Trzeba było nie pytać... ;)
|
|
http://youtu.be/chieeI-Ygy0 :kreci_gl:
|
Nie wiem czy widzieliście, ale jak dla mnie warto :)
|
Było, tylko gdzie indziej ;)
Po tym filmiku też przestałem. I mam nadzieję, że w fast foodach wygląda to choć trochę lepiej :sciana: |
Nie było, przestałem być głodny. :]
|
Na 99% już było, no to dla przypomnienia:
|
|
Cytat:
|
O 00:35 obejrzałem, myślę nad tym co powiedział... :blink:
|
On był kiedyś młody i przystojny. I w białym garniturze, w kapeluszu, dniem i nocą, przez mrozy i biele, do panny Telimeny, co wyszła za Niemca...
|
Obejrzałem kiedyś wywiad z tym panem. Okazuje się, że nie tylko poczucia humoru on nie ma...
|
To już koniec! toast2
|
Cytat:
Cytat:
- - - Akurat Q3 mi się nie podobał. Ale tylko dlatego, że nie miał normalnego singla. |
|
Cytat:
|
@Berion
A jak to ma być dynamiczne, skoro wodotryski graficzne powodują, że mapy stają się coraz mniejsze, choć teoretycznie są coraz większe? Gdybyś mógł zapierdzielać sobie po arenie, to szybko zauważyłbyś jej jednostajność. To paradoks, bo mapy rzeczywiście potrafią zrywać czapki z głów. Tylko, że twórcy wiedzą o tym, co napisał Deckard: @Deckard Cytat:
Nigdy nie zagrywałem się w CSa, ale przecież do dziś to właśnie ta gra wciąż jest areną do zmagań całej rzeszy graczy. Q II/III już mniej, ale jeszcze ze trzy lata temu również te tytuły widać było na wszelkiej maści turniejach. Nie ma żadnych nowych gier, które mogą to z pełną odpowiedzialnością przejąć. W Q III samo sterowanie postacią to była sztuka. Przy mapach do nauki strafe'owania czy rocket jumpów można było spędzić tygodnie. A celności przy używaniu railguna czy przewidywania trajektorii lotu granatów mogliby pozazdrościć komputerowym graczom niejedni zawodowi snookerzyści. Kurcze, patrzcie, a mimo wszystko my mieliśmy czas pójść na boisko i rozegrać towarzyski mecz - nawet mimo tego że o Orlikach nikt wtedy jeszcze nie słyszał... |
bieganie i te auto regeneracje jeszcze bym strawił, taka autoregeneracje można by z automatu wyłączyć od poziomu normal w górę
ale najgorsze jest to ze dzisiejsze fps to totalna nie-miodne gierki, pograsz 2h i kasujesz z dysku totalny brak klimatu, pomysłów na zaskakujące rozwiązania poziomów fabule itd jak już pisałem wielokrotnie obecne tytuły do piet nie dorastają Q2,unrealowi I i turnamentowi, halfLife'owi nawet stary poczciwy duke i blood miały klimat i potrafiły zassać na godziny dawno temu na targach gier komputerowych bodajże w berlinie,udzielał wywiadu dla secretservice koleś z Id Software i stwierdził w skrócie że osoby tworzące gierki muszą być fanami danego tematu i tematyki giercowania, tworzyć z pasja dla ludzi z pasjami, stworzenie takiej perełki gierki to proces tak reżyserowany jak tworzenie dobrego filmu fabuła muzyka i dobry pomysł to tworzy klimat a obecnie gierki tworzą chyba bezpłciowi informatycy wg planu biurokratów od sprzedaży w sferach it którzy opierają się na statystykach smutne to i przykre że sfera gier które można w/g mnie podciągnąć do rangi sztuki ,jest spłycana do minimum , do jałowego produktu robionego dla niewymagającego człowieka i typowo dla kasy bo dziś liczy sie opakowanie a nie treść |
Porównując z dzisiejszymi FPS:
Na łeb na szyję spadła dynamika gry. To mnie najbardziej boli. Kiedyś postać zawsze biegła, później kiedy wprowadzono analogowe przyciski i takie gałki w joypadach, ktoś wpadł na świetny pomysł aby użyć stopniowania do prędkości poruszania się np. właśnie postaci w grze. Później natomiast przyszło Halo i CoD, w których aby biec trzeba wcisnąć jakiś przycisk (lub gałkę analogową co jest kompletnie niewygodne), nie da się biec tak cały czas bo postać musi... odsapnąć. Nie da się podczas biegu kierować nią tak samo swobodnie jak dawniej. Zaś samo bieganie to jakaś połowa prędkości tego co było kiedyś. Tak samo jest z apteczkami na rzecz auto-regeneracji. Wszyscy to podchwycili i dzisiejsze FPS są... cóż, niegrywalne, nie tak jak dawniej. Po drodze też zniknęły wszystkie bronie na rzecz decydowania się na dwie, góra trzy. |
Cytat:
|
Bez dwóch zdań...
Obecnie nie mam czasu na gry, ale nawet jak się raz na miesiąc dwie godzinki znajdzie, to coraz mniej chce mi się grać w nowe tytuły. I wcale nie chodzi o to, że się starzeje - bo raz na jakiś czas pojawia się produkcja niezwykle interesująca, która i mnie zaciekawia mocno. Zresztą, mi to nawet bardzo odpowiada - prawie nie grając od czasu do czasu (raz na miesiąc, może rzadziej) biorę się za jakąś ciekawą propozycję i spędzam z nią kilka godzin. Mam już na Steamie kilka (5 czy 6) gier, które zamierzam kiedyś przejść do końca, łącznie będzie ze 100 godzin rozrywki. Pewnie do połowy jest już po 3 DLC, to łącznie będzie 200 :D |
|
|
Pewnie by przeczytali, ale nie potrafią. :sciana:
|
ale powiedzcie mi który gimnazjalista obejrzał jakieś wiadomości w TV, albo przeczytał gazetę, już nie mówię o dacie III rozbioru Rzeczpospolitej :sciana: jakby przeczytał to by wiedział kto rządzi w Polsce i jak się nazywa prezydent :) |
Bardziej straszne niż śmieszne.
|
5-10 lat temu to nawet najwieksze glaby wiedzialy ile rok ma dni;(
|
Cytat:
|
Widze ze Kuba i "MaturaToBzdura" znalazly swoich nasladowcow... ;-)
|
To musi być fake, gimnazjaliści tak mądrze nie odpowiadają. :nie: |
stare, ale :spoko:
:D |
brak słów. jak ona wyjeżdza stamtąd i co ważniejsze kto jej dał urwa prawo jazdy.
|
|
^^ Chyba mam dzisiaj dziwny humor bo nawet mnie rozśmieszyło ;)
|
|
Reputa :-)!
|
|
Pana k... nie widziałem - pilot Kubicy dla dziennikarza :rotfl:
|
No to ćwiczymy. Ćwiczymy! :D
|
Nic, tylko teraz trafić na coś z tych rzucanych sprzętów. :szczerb:
|
Europejski rekord pobity - brawo! Dzieki za podrzucenie filmu - nie wiedzialem, ze to juz sie odbylo, a chcialem to zobaczyc!
|
Śmieszne w tym filmiku jest to, że organizatorzy promocji byli przygotowani na to, że zwycięzca wyniesie ze sklepu towar o wartości ok. 100 tys. złotych :]
|
Jakby to wahadełko miało naprawdę pokazać, czy te parówki są dobre, pewnie wyleciałoby jej z ręki wskazując "nie" :szczerb:
|
Ja nie mam całkiem czarnego kota, ale on też wykrywa złe parówki. :D
Na pewno skutecznie, bo koty gówien nie jadają. :szczerb: |
k***a |
|
youtube.com/watch?v=AgV3S7rEIvc
|
Deckard lepszy kawałek z wódą:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:52. |