![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
słowniczek - dla uczących się angielskiego
HIGHWAY TO HELL - autostrada na hel > NEVER ENDING STORY - bardzo długie zasłony > DON'T MAKE A VILLAGE - nie rób wiochy > SHIT IS GOING AROUND ME - gówno mnie to obchodzi > HE WAS IN WARSAW - był, wojnę widział > I TOWER YOU - wierze Ci > DON'T TEAR YOURSELF - nie drzyj się > GLASGOW - szkło poszło >> I'LL ANIMAL IT TO YOU - zwierze Ci się >> I THANK YOU FROM THE MOUNTAIN - dziękuje z góry >> I FEEL A TRAIN TO YOU - czuje do Ciebie pociąg >> GO OUT ON PEOPLE - wyjść na ludzi >> IT'S AFTER BIRDS - już po ptakach >> WITHOUT SMALL GARDEN - bez ogródek >> I'M FROM BEEFTOWN - jestem z Wołomina >> VILLAGE KILLED BY DESKS - wioska zabita dechami >> UNIVERSAL PREGNANCY LAW - prawo powszechnego ciążenia >> I SEE IN BOAT - Widzew Łódź >> BRAIN TIRE FIRE - zapalenie opon mózgowych >> TO GO TO THE SECOND PAGE OF THE STREET - przejść na druga stronę >> ulicy > DO YOU DIVIDE MY SENTENCE - czy podzielasz moje zdanie? >> HERITAGE OF PRICES - spadek cen >> TO MAKE THE PROFIT ON TIME - zyskać na czasie >> RAILWAY ON YOU - kolej na Ciebie >> TO DIVORCE THE FACTS - rozwodzić się nad faktami >> CAN YOU THROW ME UP - możesz mnie podrzucić >> MY GIRLFRIEND IS VERY EXPENSIVE TO ME - moja dziewczyna jest mi >> bardzo droga >> DAY, MEMORY IS FLYING... - dzień, wspomnienie lata... >> POST HIM SHOPING - wysłać go na zakup >> GARDEN SCHOOL BAND - zespół szkol ogrodniczych > LITTLE BUSINESS OF MOVEMENT - kiosk ruchu > FUGITIVE OF CIRCUMSTANCES - zbieg okoliczności > TOM DIVIDED THEIR LOTTERY COUPON - Tom podzielił ich los > COFFEE ON THE TABLE - kawę na ławę > FIRST FROM THE SHORE - pierwszy z brzegu > COIN PAINTINGS - obrazy Moneta > SERIOUS MUSIC CONCERT - koncert muzyki poważnej |
![]() |
![]() |
Tagi |
śmieszne teksty, dowcipy, humor, kawały |
|
|