![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.01.2005
![]() |
W starej wieży na pustkowiu siedzą sobie nocą trzy wampiry i grają w karty. Grają grają, noc mija i zrobili się głodni. Jeden mówi:
- Grajcie we dwóch, ja idę coś wrzucić na ruszt. Długo nie trwało i wrócił. Usta umazane krwią... - Znacie tę wioskę na południe stąd? - Tak - No to już jej nie ma. Wyssalem ich co do jednego... Drugi wampir wstaje: - Dobra, teraz wy grajcie a ja napełnie żołądek. Długo nie trwało i wrócił. Usta umazane krwią... - Znacie to miasteczko na zachód stąd? - No... - Nikt już tam nie mieszka, he,he..., be-ek! Trzeci wampir wychodzi, rzucając w drzwiach: - Teraz ja, niedługo wracam. Wraca jeszcze szybciej niż tamci. Ociężale wchodzi do komnaty. Twarz cała we krwi. - A ty gdzie byłeś? - Nigdzie. Wyje**łem się na schodach. Trzech pedałów kłóci się, który z nich ma bardziej wrażliwszy tyłek. W końcu jeden z nich mówi: -Chodźmy do lekarza, niech on to zbada. I tak zrobili. Doktor kazał im wchodzić pojedynczo. Wchodzi pierwszy, wypina się a doktor myśli co by mu tu w dupę wsadzić. Patrzy miotła stoi, no to szus mu ją w zadek i pyta co ty było. Pedał na to: -Drzewo sosnowe wycięte w Borach Tucholskich przez 40-to letniego drwala. Doktor zdziwiony, że ten tak zgadł, ale woła drugiego. Rozgląda się po gabinecie, wykręca metalową nogę ze stołka i szus mu ją w dupę. Pyta: -Co to było? Pedał na to: -Pręt pół-stal pół-aluminium kuty w Hucie Łaziska w 2000r. Doktor jeszcze bardziej zdziwiony, ale woła trzeciego. Znów rozgląda się po gabinecie, bierze z biurka herbatę i chlust nią pedałowi w tyłek. Pedał na to: -Aaałłłaa! Doktor: -Co, gorąca? Pedał: -Nie, GORZKA! |
![]() |
![]() |
Tagi |
śmieszne teksty, dowcipy, humor, kawały |
|
|