![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kilka perełek z basha
![]() <Beny> siema mam sprawe sciagłem od goscia gre co normalnie jest na 3 płytach i sciagły mi sie pliki jakies iso jak mam to odpalic zeby chodziło ?? <Beny> ?? <[2-0]Master> iso is cd's image <[2-0]Master> you must burn it or emulated ( virtual CD ) <Beny> a nie mozesz po polsku ?? <[2-0]Master> po co i tak nie zrozumiesz ? <Kosma> mam wielką ochotę przynieść sobie wzmacniacz i kolumny od mamy z pracowni <Kosma> tylko wtedy: <Kosma> 1) mama by mnie zabiła za to, że je wyniosłem z pracowni <Kosma> 2) mama by mnie zabiłą za to, że je przyniosłem do domu (bo zajmują miejsce) <Kosma> 3) byłbym zabijany za każdym razem, gdybym coś włączył... <Sad_> Kosma: zabij wszystkich dzwiekiem <Sad_> zrob sobie sound-wall <Sad_> nie do przekroczenia <Kosma> dobry pomysł <Kosma> jak myślisz, na ile minut grania starczy UPS? <Sad_> pewnie na tyle, ze Britney nie zdazy zaspiewac "I did it again" i zrobi tylko "UPS" ![]() <Kosma> Dlaczego w Rumunii wyginęły łabędzie? <Kosma> - bo Rumuni prędzej dopływali do chleba. Po odprowadzeniu koleżanki... <616FEDCBA> wiesz to wcale nie musialo znaczyc ze ty cos <616FEDCBA> ale poprostu jestes kulturalny i mily <616ABCDEF> Podupczyłbym. <616FEDCBA> ja tez
Tagi |
śmieszne teksty, dowcipy, humor, kawały |
|
|