![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Węzłem małżeńskim połączyli ich rodzice. On - 36 letni stary kawaler i w
> dodatku niepoprawny onanista, ona - 18 letnia nieuświadomiona i w dodatku > niczego nie świadoma dziewica. Po nudnym weselu nastała noc poślubna. Ona > leży na łóżku wstydliwie zakrywając łono, on stoi zły jak diabli obok i > robi "swoją robotę" > - Kochany, a ja ? - cichutko dopomina się o swoje panna młoda. > Milczenie. > - A ja? - mówi troszkę głośniej. > - Co ty? - wściekle warczy "pan młody" nie przerywając zajęcia. > - No co ze mną? Mama mówiła, że jak pierwszy raz będziesz "to" robił to > musi mnie boleć. > - Zaczekaj - syczy mąż - Zaraz skończę to ci rękę złamię ----------------------------- Przychodzi baba do lekarza: - Panie doktorze ciągle jestem w****iona, wszyscy mnie w****iają,a najbardziej w****ia mnie to, że wszystko mnie w****ia, proszę mi pomóc! - Czy próbowała Pani w jaki sposb się wyciszyć, uspokoić , np.spacery w lesie, parku, słuchanie śpiewu ptaków, spacerując boso po trawie. Kontakt z przyrodą bardzo pomaga... -E tam, Panie Doktorze - ptaki mnie w****iają, bo drą ryje, w trawie pełno robactwa, pajczyny, gałęzie zaczepiają o ubranie, nie, nie, przyroda mnie w****ia! - To może inny sposób, np. kąpiel w wannie pełnej piany z aromaterapią,przy nastrojowej muzyce? -E tam, Panie Doktorze, tego tego próbowałam - piana mnie w****ia, bo szczypie w oczy, muzyka mnie w****ia,a ta nastrojowa najbardziej mnie w****ia, a te olejki zapachowe, to dopiero w****iajce, kleją się, lepią, plamią, nie, nie olejki najbardziej mnie w****iają! -No dobrze, to może sex. Jak wygląda Pani życie seksualne?" -Sex !? A co to takiego? - Nie wie Pani co to sex !? No dobrze, zaraz Pani pokaże, proszę za parawan. Po chwili na parawanie lądują kolejne częci garderoby: spodnie, spódnica, kitel, bluzka, biustonosz, majtki. Po kolejnej chwili słycha sapanie i wzdychania, wreszcie słychać głos kobiety: - Panie Doktorze, proszę się zdecydować?!!!! Wkłada Pan czy wyciąga, bo już mnie pan zaczyna w****iać! --------------------------------- Przychodzi chłopak do mistrza Kung Fu i pyta: > - Mistrzu, nauczyłbyś mnie Kung Fu? > Mistrzowi za bardzo się nie chciało, więc odpowiada: > - Najpierw musisz popracować nad koncentracją. Idź i przez rok czasu > kontempluj wschody i zachody słońca > Chłopak poszedł. Wraca za rok i mówi: > - Mistrzu, przez rok kontemplowałem wschody i zachody słońca, czy jestem > już gotów? > - Musisz teraz popracować nad siłą woli > Chłopak odszedł. Wraca za 3 lata i mówi: > - Mistrzu, przez 3 lata ćwiczyłem siłę woli, chodziłem po rozżarzonych > węglach, spałem na lodzie, siedziałem na kaktusach, ciągałem tygrysy za > ogon itp. > Mistrz odpowiedział: > - Teraz musisz nauczyć się lewitować > Uczeń zmartwił się i poszedł. Ale wrócił po 10 latach i mówi do Mistrza: > - Mistrzu, zobacz - i zaczyna lewitować > Mistrz spojrzał na niego: > - O ku*wa!... -------------------------------- Byłem szczęśliwy. Z moją dziewczyną spotykałem się ponad rok i w końcu zdecydowaliśmy się wziąć ślub.Tylko jedna rzecz nie dawała mi spokoju - dręczyła i spędzała sen z powiek... jej młodsza siostra. Moja przyszła szwagierka miała dwadzieścia lat, ubierała wyzywające obcisłe mini i króciutkie bluzeczki, eksponujące krągłości jej młodego, pięknego ciała. Często kiedy siedziałem na fotelu w salonie, niby przypadkiem schylała siępo coś tak, że nawet nie przyglądając się, miałem przyjemny widok na jejmajteczki. Któregoś dnia siostrzyczka zadzwoniła do mnie i poprosiła abym wstąpił do nich rzucić okiem na ślubne zaproszenia. Kiedy przyjechałem była sama w domu.. Podeszła do mnie tak blisko, że czułem słodki zapach jej perfum i wyszeptała, że wprawdzie wkrótce będę żonaty, ale ona pragnie mnie tak bardzo... i czuje, że nie potrafi tego uczucia pohamować... i nawet nie chce. Powiedziała, że chce się ze mną kochać, tylko ten jeden raz, zanim wezmę ślub z jej siostrą i przysięgnę je j miłość i wierność póki śmierć nas nie rozłączy. Byłem w szoku i nie mogłem wykrztusić z siebie nawet jednego słowa. Powiedziała "Idę do góry, do mojej sypialni. Jeśli chcesz, chodź do mnie i weź mnie, nie będę czekać długo"Stałem jak skamieniały i obserwowałem ją jak wchodziła po schodach kusząco poruszając biodrami. Kiedy była już na górze ściągnęła majteczki i rzuciła je w moją stronę. Stałem tak przez chwilę, po czym odwróciłem się i poszedłem do drzwi frontowych. Otworzyłem drzwi i wyszedłem z domu, prosto, w kierunku zaparkowanego przed domem samochodu. Mój przyszły teść stał przed domem - podszedł do mnie i ze łzami w oczach uściskałmówiąc "Jesteśmy tacy szczęśliwi, że przeszedłeś naszą małą próbę. Nie moglibyśmy marzyć o lepszym mężu dla naszej córeczki. Witaj w rodzinie!" A morał z tej historii... Zawsze trzymaj prezerwatywy w samochodzie! ------------------------ Dwóch chłopów pojechało na targ żeby kupić byka. Dobrze się targowali i > zostało im trochę kasy, w sam raz na panienkę w "agencji towarzyskiej". > Niestety tylko na jedną. Dodatkowo weszli tam z bykiem, tak na wszelki > wypadek żeby się nigdzie nie zapodział. Rano bajzelmama pyta się > pracownicy: > - I jak było? > - Ci dwaj w kamaszach to nic specjalnego, ale ten przebrany za vikinga to > dał mi do wiwatu. ------------------------ Idzie sobie dziewczyna z wielkim biustem. Podchodzi do nie facio: > - Daj ugryźć cycucha... > - Spie*dalaj! > - Dam stówę. > - Wal się, bucu! > - Tysiąca... > - Won! > - Pięć tysięcy! > I tu się laseczka zadumała. Pięć kolasi piechotą nie > chodzi...***8221; > - Chodź do bramy. > Poszli. Podniosła bluzkę. Facio zaczął miętosić cyce. Mija kilka minut. > - No gryź, na co czekasz?! > - Ku*wa, 5 tysiów... drogo... Ostatnio zmieniany przez czero : 18.09.2005 o godz. 12:07 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
Tagi |
śmieszne teksty, dowcipy, humor, kawały |