![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.06.2004
![]() |
W pierwszej klasie pani wita nowych uczniów i zauważa że trzech jest identycznych.
- Czy wy jesteście trojaczkami? - Tak - odpowiadają dzieci. - A jak się nazywacie? - Krzysio - mówi piskliwym głosem pierwsze dziecko. - Zdzisio - mówi piskliwym głosem drugie dziecko. - Władysław - mówi grubym basem trzecie dziecko. Pani pyta - A dlaczego wy dwaj macie takie cienkie głosy, a ty taki gruby? - Bo mama miała tylko dwie piersi, więc ja musiałem pić browar. Ideał mężczyzny to 5 x Ł: 1. Ładny 2. Łagodny 3. Łokropnie bogaty 4. Łucciwy 5. No i oczywiście "łogoniasty" Noc poślubna. Nowomąż dopiera się do panny niemłodej, co to trzy razy zamężna była. - Bądź ostrożny. To jest mój pierwszy raz - ostrzega panna. - Jak to "pierwszy raz"?! Przecież miałaś już trzech mężów! - Niby tak. Ale: mój pierwszy mąż był psychologiem i lubił tylko o tym rozmawiać. Mój drugi mąż był ginekologiem i chciał tylko na to patrzyć. A mój trzeci mąż był filatelistą... O, Boże! Jak ja za nim tęsknię! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
Kawaleria powietrzno-desantowa w samolocie. Ostatnie poprawki przy spadochronach, pełne skupienie. Nagle jeden z żołnierzy wstaje, podchodzi do instruktora i mówi:
- Nie będę dzisiaj skakać, sierżancie. - Dlaczego? - pyta zdziwiony instruktor. - Matka przysłała mi sms-a, że jej się śniłem i że mi się spadochron nie otworzył! Nie będę skakać. - No dobra, zamienimy się spadochronami i wszystko będzie dobrze - zaproponował sierżant. Jak powiedzieli tak zrobili. Żołnierze jeden po drugim wyskakują z samolotu. Wyskakuje i ten od sms-a. Spadochron otworzył się normalnie, żołnierz odetchnął z ulgą i rozkoszuje się lotem. Nagle tuż obok sruuu, przelatuje ze świstem instruktor krzycząc: - ..... twoja mać!!!! by oldbojek * * * * * Rozmawia dwóch meneli, jeden trochę strapiony. - Wiesz, chciałbym się znowu spotykać z Ireną. - A czemu się nie spotykasz? - Bo przehandlowałem ją za dwie flaszki wódki. - I co - tęsknisz? - Nie bardzo, ale napiłbym się znowu. by steffan * * * * * Tydzień po ślubie dwoje młodych ludzi w łóżku. On delikatnie całując ją po uchu szepcze... - Teraz powolutku zejdę w dół wycałować to poletko, na którym rośnie najwspanialszy mech na świecie. - A później? - A później zasadzę tam drzewo! - Masz na myśli to swoje Bonsai? by Samorodek * * * * * Do domu wchodzi facet w samych slipkach. Na pytający wzrok żony, radośnie odpowiada : - Nawet sobie nie wyobrażasz kochanie, jakiego dzisiaj farta w pokera miałem. Ten garnitur, który mi kupiłaś w zeszłym tygodniu za 200 złotych, przegrałem jakby był wart 800. by w_irek * * * * * Namiętny: Panna z gościem w łóżku. Tuż po seksie. Ona: - A ty miły, AIDS to na pewno nie masz? On: - Absolutnie nie, kochana! Ona: - Chwała Bogu misiu, bo już bałam się, że drugi raz to złapię. by skaut * * * * * - Mamusiu - prosi wieczorem mały chłopczyk - Opowiedz mi bajeczkę. - Chcesz erotyczną ? - pyta mama - Nie, może jakąś straszną o duchach, bo po tej wczorajszej erotycznej nie mogłem zasnąć. by w_irek * * * * * Mieszkam w Suwałkach. Polskim biegunie zimna. U nas jest taki chłod, że dziewczyny po dwie pary stringów zakładają. by skaut * * * * * - Co mi dasz w prezencie na urodziny? - Będę się z tobą kochał! - A jak się nie zgodzę? - To zostaniesz bez prezentu... by lary * * * * * Spotykają się dwie przyjaciółki: - Jak tam zdrowie, Bożenko? - Lepiej nie pytaj, głowa boli, korzonki, wrak człowieka po prostu! - Ciekawe, wczoraj widziałam jak wieczorem od Ciebie wychodził Jacek, dzisiaj rano Andrzejek... Nie powiesz mi, że TV oglądaliście... - Co za ludzie! Co za ludzie! Tylko jeden organ zdrowy, a jeszcze zazdroszczą... by oldbojek * * * * * Stary farmer miał duży staw na tyłach swojego ogrodu. A i ogród niczego sobie. Stoliki wokół dużego grilla, trawniczek ładnie przystrzyżony, drzewka owocowe itp... Pewnego wieczora farmer postanowił pójść nad staw i "rzucić gospodarskim okiem". Przy okazji wziął wiadro, coby w drodze powrotnej przynieść trochę owoców. W miarę jak zbliżał się do stawu słyszał coraz głośniejsze hałasy i krzyki. W końcu dotarł nad staw i oczom jego ukazał się taki oto widok: kilka ładnych młodych dziewczyn kąpało się nago w jego stawie. Natychmiast go zobaczyły i podpłynęły na głębszą wodę. - Nie wyjdziemy dopóki pan nie odejdzie! - krzyczały. Stary farmer zmarszczył tylko brew i mówi: - Nie przyszedłem tu po to żeby oglądać was pływające nago, ani po to żeby zmuszać was do wyjścia z wody nago - tu stary farmer popatrzył na trzymane w ręku wiadro - tylko po to żeby nakarmić aligatora. by dolarmiglo * * * * * Na koniec, jak za dawnych dobrych czasów - szmonces: Moszek otworzył sklep na Nalewkach - ***8222;Trąbki, saksofony, bębny, trumny, noże i pistolety***8221;. - Jak idzie geszeft, Mosze? ***8211; pyta Srul. ***8211; Taki nietypowy towar... - Bardzo idzie! Bardzo. Przedwczoraj sprzedałem trąbę, wczoraj pistolet, dzisiaj trumnę. by skaut Rzućmy jeszcze okiem na to, co działo się sto wielopaków temu: - Panie poruczniku, martwi mnie ten Kowalski... - Kowalski?! Dlaczego?! Przecież to świetny żołnierz - a jak wspaniale strzela... - Tak. Tylko czemu zaraz potem zbiera łuski i wyciera z nich odciski... by Jared * * * * * Para wzięła pokój w hotelu i rżnie się po całym pokoju bez żadnych przerw. Próbują wszystkich pozycji, w dowolne miejsca i w różnych położeniach. Rankiem on pyta : - Kochanie, przynieść Ci kawę z baru ? - Tak najmilszy ! Przynieś mi kawę z rogalikami. - A ile tych rogalików Ci przynieść ? - Tyle ile razy kochaliśmy się dzisiejszej nocy ... Na dole do barmana : - Daj mi proszę kawę i sześć rogalików. Albo nie ! Czekaj ! Trzy rogaliki, dwa chupa-chupsy i czekoladkę. joemonster.org
![]() |
Tagi |
śmieszne teksty, dowcipy, humor, kawały |
|
|