![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#10 |
Zarejestrowany dla jaj
Data rejestracji: 25.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Programista rozmawia ze swoim kumplem po fachu:
- Wczoraj w nocnym klubie poznałem świetną blondynę! - Och! Ty szczęściarzu! - Zaprosiłem ją do siebie, wypiliśmy trochę, zacząłem ją dotykać... - I co? I co? - No a ona mówi: "Rozbierz mnie!" - Nie może być! -Zdjąłem z niej spódniczkę, potem majteczki, położyłem na stole tuż obok laptopa... - Nie pier***! Kupiłeś laptopa? A procesor jaki? Dziewica poszła łowić ryby i złowiła złotą rybkę. Złota rybka ludzkim głosem mówi: - Jak mnie wypuścisz, to ja tobie, dziewico, spełnię trzy życzenia. Dziewica: - Błagam nie trzy, ale jedno, tylko trzy razy!!! - Słyszałeś o blondynce, która stała przed lustrem z zamkniętymi oczami? - Chciała zobaczyć, jak wygląda, gdy śpi. Blondynka pyta się na ulicy: - Przepraszam, która jest godzina? - Za piętnaście minut będzie siódma - odpowiada zagadnięty mężczyzna. Na to blondynka: - Ja się nie pytam, która będzie za piętnaście minut tylko która jest teraz, baranie!!! Przychodzi baba do lekarza... - Panie doktorze, po tej kuracji hormonalnej dzieje się ze mna coś niedobrego. - Coż takiego? - Wyrastają mi włosy na ciele. - No to nie ma się pani czym martwić, po zakończeniu kuracji te włosy powypadają. - Ach, to kamień spadł mi z serca. - A tak właściwie to gdzie pani te włosy wyrastają? - Na jądrach, panie doktorze.
Tagi |
śmieszne teksty, dowcipy, humor, kawały |
|
|