![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#10 |
Guru
Data rejestracji: 05.06.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szef do blondynki:
- Prosze takze posprzatac w windzie... - Dobrze, ale czy na wszystkich pietrach? __________________________________________________ Kelner: - Wybaczy pan, ale ten stolik jest zarezerwowany. - Wiec prosze go zabrac i przyniesc inny. __________________________________________________ Do sklepu RTV przychodzi blondynka: - Czy sa kolorowe telewizory? - Oczywiscie, prosze pani. - To ja poprosze zolty! __________________________________________________ Profesor pyta studenta: - Ile czasu potrzeba na nauke jezyka chinskiego? Student na to: - A kiedy jest egzamin? __________________________________________________ - Kelner, co to za robak plywa w mojej zupie?! - Nie wiem, prosze pana, ja konczylem szkole gastronomiczna, a nie biologie. __________________________________________________ Blondynka pyta: - Przepraszam, ktora jest godzina? - Za 15 minut druga. - Ale ja chcialam wiedziec, ktora jest teraz, a nie za 15 minut. __________________________________________________ - Tatusiu! Dlaczego podpisujesz moje jedynki trzema krzyzykami? - Bo nie chce, aby nauczyciel pomyslal, ze normalny czlowiek moze byc ojcem takiego cymbala. __________________________________________________ Nauczyciel pyta ucznia: - Dlaczego twoje lekcje wciaz odrabia ojciec? - A czy to moja wina, ze mama jest ciagle zajeta? __________________________________________________ Poirytowany klient restauracji skarzy sie kelnerowi: - Juz od 15-stu minut usiluje odkroic kawalek tego kotleta. - Prosze sie nie denerwowac, lokal czynny do 24. __________________________________________________ - Co oskarzony powiedzial policjantowi w chwili aresztowania? - Czy mam powtorzyc tez wyrazy nieprzyzwoite? - Nie, prosze je pominac. - To ja nic nie powiedzialem. ------------------------------------------------------- Stoi sobie pijak po murem i sika. Nagle przechodzi obok niego dziewczyna i mówi: - Bydle! A facet na to: - Spokojnie trzymam go. --------------------------------------------------- Żona strofuje męża: - Czy naprawdę musiałeś znowu wypić całą butelkę wódki? - Kochanie, tym razem zostałem zmuszony... - Przez kogo? - Przez przypadek. Zgubiłem nakrętkę od butelki. ================================================== = Facet kiedyś chciał rozweselić żonę przeżywającą właśnie "TE dni" zadając jej pytanie: "Ile kobiet ze stresem przedmiesiączkowym jest potrzebnych by wymienić przepaloną żarówkę?" Odpowiedź żony brzmiała: - Jedna! Tylko jedna A wiesz DLACZEGO? Ponieważ jest jeszcze ktoś w tym domu kto wie JAK wymienić przepaloną żarówkę! Wy mężczyźni byście się nawet nie zorientowali, że jest PRZEPALONA! Siedzielibyście w ciemnościach TRZY DNI zanim zrozumielibyście co jest nie tak! I jak tylko już to zrozumiecie to nie jesteście w stanie ZNALEŹĆ w domu zapasowej żarówki, pomimo tego, że od 17 lat są zawsze w tej samej szafce! A jeżeli już stałby się CUD i w jakiś niewytłumaczalny sposób znajdziecie w końcu te ******ONE ŻARÓWKI to przez DWA DNI problemem nie do pokonania będzie POSTAWIENIE KRZESŁA pod żyrandolem i WYMIENIENIE TEJ PIER.......J ŻARÓWKI. KOLEJNE DWA K....SKIE DNI ZAJMIE WAM ODSTAWIENIE TEGO ***....O KRZESŁA Z POWROTEM NA MIEJSCE! A W MIEJSCU GDZIE STAŁO I TAK, NA PODŁODZE ZOSTANIE PUSTY ZGNIECIONY KARTONIK PO WKRĘCONEJ NOWEJ ŻARÓWCE! BO WY NIGDY NIE POTRAFICIE PO SOBIE POSPRZĄTAĆ! GDYBY NIE MY UTONĘLIBYŚCIE W ŚMIECIACH I DOPIERO GDYBY ZGINĄŁ WAM PILOT OD TELEWIZORA ZATRUDNILIBYŚCIE POD HASŁEM: "AKCJA RATUNKOWA" CAŁĄ ARMIĘ SPRZĄTACZEK! I tu nastąpiła chwila ciszy, po której mąż usłyszał: - Przepraszam kochanie... o co właściwie pytałeś?
wsciekła baba ![]() Ostatnio zmieniany przez malaczarna : 12.10.2005 o godz. 22:43 |
![]() |
![]() |
Tagi |
śmieszne teksty, dowcipy, humor, kawały |
|
|