![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Mężczyzna wchodzi wieczorem do lokalu. Spostrzega siedzącą przy barze
> > atrakcyjna kobietę. Podchodzi i zagaja: > > - Co porabiasz, ślicznotko? > > Ona patrzy mu w oczy i odpowiada: > > - Co porabiam? Dymam, kogo popadnie. Wszystkich jak leci. Starannie, na > > wylot i wszędzie. W domu, w biurze, nawet tutaj. Uwielbiam dymać kogo się > > da. Od kiedy skończyłam nauki, nie robię nic innego. Na to on: > > - No proszę, coś podobnego! Bo ja też jestem prawnikiem. A pani mecenas to > > w > > której kancelarii pracuje? > > > > **** > > > > Zatrzymuje się facet swoim nowiutkim BMW na światłach i widzi na > > krawężniku > > biedną, zaniedbaną dziewczynkę. Myśli sobie: pewnie głodna. Żal mu się jej > > zrobiło, więc pyta: - Dziewczynko, chcesz na pączka? Ona podnosi głowę i > > patrząc na niego mówi: - A jak to jest na pączka? > > > > **** > > > > Drogą szybkiego ruchu Katowice - Kraków jedzie biskup. Nagle zobaczył > > prostytutkę stojącą na poboczu i krzyczy: > > - Dziecko, jesteś na złej drodze! > > - A co, tiry już tędy nie jeżdżą > > > > **** > > > > Przed nocą poślubną facet maluje sobie interes na granatowo. Przyuważył go > > drużba: > > - Po co to robisz? Zwariowałeś?! > > - Już ja wiem, po co. Jak się zdziwi, to znaczy, że widziała inne... > > > > **** > > > > Mąż: - Może wypróbujemy dziś wieczorem odwrotną pozycję? > > Żona: - Z przyjemnością. Ty stań przy zlewie, a ja usiądę w fotelu. > > > > **** > > > > Ginekolog do pacjentki: > > - Ma pani nadżerkę. > > - Świnia, powiedział, ze tylko poliże! > > > > **** > > > > Samolot zbliża się do Tajlandii i podchodzi do lądowania. Z głośników > > słychać głos stewardesy: > > - Ostrzegamy państwa, że połowa ludności Tajlandii ma HIV, a druga > > połowa - > > gruźlicę. > > - Co ona powiedziała? - pyta sie wnuczka przygłuchawy dziadek. > > - Żeby dupczyć tylko te, które kaszlą... ![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
śmieszne teksty, dowcipy, humor, kawały |
|
|