![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 |
m3llO
Data rejestracji: 09.05.2004
![]() |
Jaka jest najczęściej spotykana wada postawy u żonatych facetów?
Dupa na boku. -------------------------- Małżeństwo z dwudziestoletnim stażem: żona krząta się w kuchni, mąż cos naprawia. W pewnej chwili mąż wola: - Stara! Chodź na chwile! - Co? - Potrzymaj ten drucik. Żona posłusznie chwyta kabelek, po czym pyta: - I co? - Nic, widocznie faza jest w tym drugim... ------------------------ Święty Piotr ogłasza przetarg na budowę bramy do raju. Do przetargu zgłasza się Turek, Niemiec i Polak. Piotr pyta Turka, ile ta brama u niego ma kosztować. Turek mówi, że jakieś 20 tys. - A skąd takie koszta? - 10 tys. materiał plus robocizna, a 10 tys. to mój zarobek. Św. Piotr pyta Niemca o koszt, Niemiec mówi 50 tys. - A czemu tyle? - pyta Św. Piotr. Na to Niemiec: - 20 tys. dobry materiał, 20 tys. solidna niemiecka robota i 10 tys. mojego zarobku. To samo pytanie zadaje Polakowi. U Polaka brama ma kosztowac 100 tys. - Czemu tak drogo?- pyta Święty Piotr. Na to Polak: - 40 tys. dla ciebie 40 tys. dla mnie, a Turek za 20 tys. bramę zrobi. ------------------- Przyszedł Jasio ze szkoły i mówi do taty: - Dostałem piątkę i w mordę! - Za co dostałeś piątkę? - Bo pani zapytała mnie ile jest 7x6, a ja powiedziałem, że to jest 42! - A za co w mordę?! - Bo pani zapytała mnie ile jest 6x7. Tu ojciec zdziwiony: - Przecież to jeden ****! - No, też tak powiedziałem! |
![]() |
![]() |
Tagi |
śmieszne teksty, dowcipy, humor, kawały |
|
|