![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Trochę brzydsze dowcipy
![]() Jasio przybiega do mamy i mówi: Mamo, mamo, widziałem jak tatuś robił coś z pokojówką. > >> > - Tak, a co takiego? > >> > - Najpierw ja całował, a potem dotykał... Potem poszli do gabinetu, > >> > rozebrał ją i wsadził.... > >> > - Dobrze, synku, w niedziele, podczas kolacji opowiesz to, żeby > >> > wszyscy wiedzieli. Nadeszła niedziela, rodzina przy stole i mama > >> > daje znak Jasiowi żeby zaczął mówić. > >> > Jasio: > >> > - No wiec tatuś całował i dotykał pokojówkę, później zabrał ją do > >> gabinetu, rozebrał i wsadził....wsadził... > >> > Mamo jak się nazywa to co ssiesz szoferowi? Pani w szkole pyta dzieci o ich zwierzątka, przychodzi do Jasia: > >> > - Jasiu masz może pieska? > >> > - Mieliśmy kiedyś psa, proszę pani ale go zabiliśmy, bo ja mięsa nie > >> jadłem, ojciec nie jadł i matka też nie, a dla jednego psa nie będziemy > >> > kupować. > >> > - Jasiu to straszne, a kotka nie masz? > >> > - Mieliśmy też i kotka, ale go zabiliśmy bo ja mleka nie piłem, ojciec > >> > i matka też nie, a dla jednego kota nie będziemy mleka kupować. > >> > - Jasiu co ty mówisz, przyjdź jutro z mamą! > >> > - Miałem kiedyś mamę, ale się jej z tatą pozbyliśmy, no bo ja jeszcze > > nie bzykam, tata już nie może a dla sąsiada to nie będziemy trzymać. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
Tagi |
śmieszne teksty, dowcipy, humor, kawały |