![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
<LOVELAZ> a szparki ciasne sie wie
<cbr> w drzwiach czy w kaloryferze? ![]() <(RAD)Alexa> ooo boshe <KeRim> co to jest za wyraz: boshe <(RAD)Alexa> a tak se przekszta***322;ci***322;am <riks> analfabetyzm si***281; szerzy ? <(RAD)Alexa> ojejku inaczej co***347; i zaraz wielkie halo <KeRim> dobrze ze jeszcze nikt tak nie mowi... <KeRim> ale to tylko kwestia czasu <riks> ja zna***322;em kiedy***347; dziewczyne kt***243;ra tak m***243;wi***322;a <riks> najpierw j***261; topili <riks> potem zasztyletowali <riks> a na koniec gdy jeszcze wiedzia***322;a co si***281; dzieje wok***243;***322; niej <riks> spalili j***261; na stosie <Grubas> Mam grube uda ![]() ![]() <gosc> moglbys mi pozyczyc te swoje ochraniacze rowerowe na piatek? <ahi> zaczales jezdzic znowu? <gosc> nie, w media markt jest wyprzedaz w piatek <Tom> co jes ****a? znowu na gadu siedzisz ca***322;y czas... <Zras> jak TY ;P <Tom> no co ty, ja dopiero wesz***322;em. <Zras> ta yhy widzia***322;em jak sie tam ukrywa***322;es ;P <Zras> za s***322;oneczkiem by***322;o kawa***322;ek towjego pustego ***322;ba widac ;P
Tagi |
śmieszne teksty, dowcipy, humor, kawały |
|
|