![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 23.01.2006
![]() |
Facet wraca w nocy do domu. Z kieszeni wystaje mu wejsciowka do agencji
towarzyskiej. Zona w placz i pyta: - Czemu ty mi to robisz. Dbam o dom, gotuje sprzatam, dzieciakami sie zajmuję. Czemu Ty chodzisz na te dziwki ? On na to: -Kochanie wiesz... jak ja z nimi uprawiam sex, to one tak fajnie jecza, a Ty nie......... - No, a gdybym ja jeczała, to nie chodziłbys do tego burdelu? On na to: -No, wtedy nie! Wieczorem zaczyna się gra wstepna - maz zone całuje, a ta odrywa usta od jego ust i pyta? -Mam juz jeczec ? -Nie, poczekaj. Facet schodzi do parteru - napalony już jak nie wiem co. A ta znow: -Mam już jeczec? -Poczekaj! -Kochaja sie, wreszcie dochodzi i szepcze: -No teraz... jecz... jecz! Ona: - Na zycie mi brakuje, znow za gaz podniesli, Marek ma dwoje z fizyki, Jola nie ma butow, nie wiem co mam jutro kupic na obiad........ W szpitalu lekarz pyta się zmartwionej matki. - Czemu się pani martwi! Urodzila pani slicznego, zdrowego synka. - Alez panie doktorze, on jest rudy! Moj maz od razu sie pozna, ze to nie jego dziecko. - Niech sie pani nie martwi, ja sie tym zajme. Lekarz pyta meza. - Jak czesto wspolzyje pan z zona? - Co tydzien... - Prosze nie zartowac!!! - No dobrze, co miesiac! - Prosze pana, ja jestem lekarzem i naprawde znam te sprawy. Prosze byc ze mna szczerym. - No dobrze!!! Raz na pol roku! - To idz pan teraz i zobacz cos tym zardzewialym przyrzadem zmajstrował Panna młoda jest tak nienasycona, ze zmusza meza do maksymalnego wysiłku. Jeden numerek, drugi.......czwarty,..........siodmy w koncu po dziesiatym zasypia. Budzi sie nad ranem a meza nie ma w lozku. Idzie więc na poszukiwanie i widzi zapalone swiatlo w kibelku. Po cichu zaglada i widzi mlodego stojącego nad sedesem i szepczacego : - No wylaz i sikaj, przysiegam, ze ona spi. |
![]() |
![]() |
Tagi |
śmieszne teksty, dowcipy, humor, kawały |
|
|