![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
PODWÓJNY DZIADEK
Zlotowicz
Data rejestracji: 26.06.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Inny punkt widzenia
Pani z pary A do pani z pary B: - Jestem w****iona: na moja propozycje pójscia do restauracji on powiedział,że jesteśmy ze soba dostatecznie długo abyśmy poszli do niego. Tam musialam cos przyrządzić na kolację, potem zaciagnał mnie do łóżka, zero gry wstepnej, w niecałe dwie minuty skonczył, odwrócił się i zasnał! Pani z pary B do pani z pary A: - U mnie zaś wszystko pięknie! Zabrał mnie do eleganckiej restauracji, Postawił pyszną kolację z fantastycznym winem, odbylismy romantyczny spacer do niego, tam przy świetle świecy prawie godzine mnie rozpalał wstępnie, a potem byla prawie godzina wspanialego seksu! I po tym wszystkim jeszcze godzinkę miło żeśmy gawędzili, aż usnełam pierwsza! Pan z pary A do pana z pary B: - Bylo cudownie! Poszła ze mna, ugotowała kolacje, później się kochaliśmy, jestem szczęśliwy i wyspany! Pan z pary B do pana z pary A: - Jestem skończony! Jak głupek zgodziłem się, aby wybrała knajpę, to zaprowadziła mnie do jakiejś restauracji na starówce, z jakimś francuskim winem. Jak zobaczyłem rachunek, to omal nie zemdlałem, musiałem tam zostawic całą forsę i nie stać mnie było na taryfę! Czynsz i liczniki mam nieopłacone, więc musialem zapalić świece! Po tych nerwach godzinę mi nie chciał stanąć, a potem godzinę skończyc nie mogłem! No i nie mogłem w koncu zasnąć, gadałem z tą wariatką o różnych głupotach aż mi zachrapala...
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
Tagi |
śmieszne teksty, dowcipy, humor, kawały |
|
|