![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nośniki optyczne Testy nośników CD/DVD/Blu-ray/HD DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 16.04.2005
![]() |
J uzywam plyt DVD+R Supratec 8x bo sa tanie (1.20 zl) i bardzo dobre. Dzis wypalilem se ta plytke juz porysowana bo mialem bez pudelka i koperty i wszystko dobrze sie odczytalo. Verbatimy tez sa dobre ale drogie.
Co do CD-R to uzywam Msonic i tez wszystko dobrze odczytuje a NAJGORSZE plyty cdr to Easy Touch!!! |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.12.2005
![]() |
wszystko co się da palę ostatnio na Verbatimach x16, Axe ADT azo x8 albo TDK x8 ...zdarza się też Sony...wg, mnie wszystkie te płytki to rewelacja...chociaż jakiś robal czasem się trafi...nie wiem jak w dużych metropoliach wyglądają ceny w sklepach, ale ja z racji braku dostępu do metropoli
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kolega z laski swojej skonczy reklamowac sklep, za reklame sie placi.
|
![]() |
![]() |
#19 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Detalicznie srednio drozej niz rynkowy standard, wiec zakup w cenie detalicznej to kiepski interes, ale jezeli da sie kupowac w cenie hurtowej, nawet przy niewielkich ilosciach to mozna znalezc niezle ceny. Firma natomiast jest mi kompletnie nieznana.
PS. Bez przesady 2 posty to jeszcze nie jest jakis spam, moze po prostu chlopak sie cieszy i chcial sie z nami tym podzielic. Ale tez wzmoglo to moja czujnosc ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.12.2005
![]() |
mam Lite-On 1673S i nagrywam na DVD-R SONY bezproblemowo (na śroku plytki na tym przświtującym jest napis DVD-R Ver.2.0/1X-8X)kupiłem je w makro pakowane po 25 sztuk po 1,50zł czy jakoś tak się ceniły
Ostatnio zmieniany przez securite : 07.01.2006 o godz. 20:09 |
![]() |
![]() |
|
|