![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Moim zdanie najwiekszy badziew to Prostore 20szt. na szpindlu w Mediamarket. Po prostu koszmar , co druga pada.
W jednej odchodzila warstwa z barwnikem. X-disc nie sa takie zle jeszcze zadna mi nie padla i nie zgubila danych, chociaz ostatno maja badziwna kolorystyke |
Napewno Esperanza silver -blue x32. Ostanio kupilem 50 szt. Żadna sztuka nie wytrzymuje x16 :(
|
Napewno Esperanza silver -blue x32. Ostanio kupilem 50 szt. Żadna sztuka nie wytrzymuje x16 :(
|
najgorsze sa te ktore sa podrobione.
moj ranking: 1.Platinum(za duzo w ostatnich czasach pojawilo sie podrobek a pozatym wszyscy nagrywaja na tych platinumkach) 2.HIT(chyba najgorsze plyty jakie widzialem) 3.cala reszta ktora jest poprostu nie do nagrania albo psuje sie co 2 plyta. |
Cytat:
Jeszcze nigdzie nie widziałem "Czarnej listy CD"? A Ty widziałeś? Jak tak to możesz wrzucić link. Albo ktokowiek widział. Pozdrawiam. P.S. Proszę jeszcze - o ile to możliwe - o umieszczanie obrazków (najlepiej jakichś nie dużo zawierających) z wizerunkiem "czarnych charakterów" :D DZiękuję. |
Najgorsze płyty to te które są najgorsze a najwięcej witaminy mają polskie dziewczyny,, i basta
|
Moim skromnym zdaniem najbardziej badziewne CDR-y to te, ktore zostaly nagrane z zamknieta sesja. ZADNEJ (bez wzgledu na firme) nigdy nie udalu mi sie nagrac ponownie. SKANDAL! Producenci o tym nic nie wspominaja! Pisza tylko ze sa do plytki do nagrywania. Ja tam nie chce ich kasowac tylko nagrywac, nagrywac, nagrywac... :P ;p ^_^
|
No to ja dodam płytki XDisc od Gigastorage = koszmar -> szkoda nerwow !!
|
Dorzucę jeszcze jedną nazwę - Sigma - szczegónie sprzęt u kumpla jest na nie uczulony - żadnej nie chce czytać obojętnie jak były nagrywane.
|
Cytat:
Wczoraj byłem w M1- w Media MArkt mieli tego pod dostatkiem ale ja wolałem TDK Metallic 700MB 48x za 1.99 PLN i Dysany 700MB 48x za 1.69PLN |
Cytat:
Numero due - Hit:) Numero tre - BTC (ostatnio nie widzialem, ale niedawno jeszcze byly) |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:45. |