![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nośniki optyczne Testy nośników CD/DVD/Blu-ray/HD DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.12.2004
![]() |
![]()
Witam.
Dzisiaj w sklepiku osiedlowym zakupiłem jedną płytkę dvd+r. Niby Sony DVD+R x8. Piszę "niby" bo po przyjściu do domu i wrzuceniu jej do nagrywarki i obadaniu w CD-DVD Speed wyszło: Producent: TDK MID: TDK 003 (000) Co jest kurde ![]() I jeszcze coś ;-) Kupiłem jeszcze dvd+r Apollo. DVD speed pokazuje: Producent: Verbatim MID: MCC 003 (000) Jutro ją wypale, to zamieszczę test. Co sądzicie o tym "niby" Sony? Palona na Pioneer 107 x6 Ostatnio zmieniany przez DoReMi123 : 14.03.2006 o godz. 21:43 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.12.2004
![]() |
Była z wałka.
Wygląd: ![]() Tylko, że to jest Ver. 1.3/1x-16x Ahaaa, i jeszcze pod 120min/4.7 GB ma jakis taki napis: "AccuCORE" i pod tym ta znana ikonkna "RW". |
![]() |
![]() |
#4 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
po djabła mi zdjęcie nie tej płyty
![]() ![]() a i była jednak 16x a nie 8x. jak do tej pory widziałem jedną Sony DVD-R 16x, ale była produkcji Sony. wszystkie 8x kupione w Warszawie były niezmiennie D11..... wypaliła się ok, ciekawe jak będzie szybciej? |
![]() |
![]() |
#5 |
Guru
Data rejestracji: 14.05.2005
![]() |
Dałbyś zdjęcie tej płyty którą kupiłeś. Jeżeli chodzi o Apollo to nie przejmuj się. Płyta jest po prostu "odpadem" verbatima. Te "odpady" są dosyć popularne, sporo można znaleźć ich na rynku tylko pod innymi nazwami np. Omega, CopyMe, Apollo, Speed i wiele innych. Nie polecam do przechowywania ważnych danych.
|
|