![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nośniki optyczne Testy nośników CD/DVD/Blu-ray/HD DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#91 | |
Bywalec
Data rejestracji: 04.09.2003
![]() |
Cytat:
1. Czy wystarczy to tylko zainstalować? 2. Czy może mi to pomóc w tej sprawie http://forum.tweak.pl/viewtopic.php?p=638808#638808 i http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...4&goto=newpost jeden i drugi link dotyczy tego samego problemu. |
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#92 | |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Cytat:
mam jedna uwage... jesli chcesz to robic po WinXP to zapomnij o tym, nie uda ci sie, a przynajmniej mi sie nie udawalo - wtedy jeszcze nie bylo SP1 do XP, moze z SP1 przejdzie ![]() ![]()
![]() |
#93 |
Bywalec
![]() |
Witam, odnośnie tego BIOSU do Philipsa, problem jest taki, że nie mogę zainstalowac tego!!
Dochodzę do momentu gdzie wysuwa mi się tacka, aby wyjąć wszystkie płyty z nagrywarki, daje next i h****! SEBA wiesz coś może o tym?? |
![]() |
![]() |
#94 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
KURDE ja właśnie mam XP!!! Macie może jakieś dojście do tego dla tej windy?? Y@nkee_PL - po instalacji jakie różnice odczułeś?? |
|
![]() |
![]() |
#95 |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
A tam jest jakiś plik z rozszerzeniem bin lub hex
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
Czy pytasz o inną lokalizację? Sprawdzę, tylko muszę to od nowa zainstlować, bo wywaliłem to z wściekłości ![]() |
|
![]() |
![]() |
#97 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
Możecie mi pomóc na w/w pytania ? |
|
![]() |
![]() |
#98 |
CDRinfo VIP
![]() |
nie masz innego wyjscia jak zrobic to na Win98/ME
idz do kumpla ![]()
#99 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
Apropo pójścia do kumpla, czy ten Bios się wgrywa raz w życiu dla sprzętu?? Chodzi mi o to, czy jak wgram pod win98 u kumpla ten BIOS, to czy u mnie tez on będzie działał?? Czy po wgraniu BIOSU mogę włączyć DMA dla tego sprzętu (musiałem go wyłączyć przy uruchamianiu FlashTool) Odnośnie plików *.hex to w katalogu z FlashTool ich nie ma! Ale pliki *.bin są !!! |
|
![]() |
![]() |
#100 |
CDRinfo VIP
![]() |
ja tam roznicy nie zobaczylem, mozliwe ze dodano obsluge wiekszej ilosci nosnikow, moze poprawiono jakosc zapisu, ale nie wiem, bo zadnych testow nie robilem
a BIOS wgrywa sie przeciez bezposrednio do nagrywary, a nie do Windowsa czy gdzies tam ![]() to nie sterownik ![]()
#101 |
Bywalec
![]() |
Y@nkee_PL a czy możesz powiedzieć coś na ten temat: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...4&goto=newpost (rozumiem, że też masz Philipsa - możesz mi powiedzieć jak nagrywasz CD-Audio w DAO czy w TAO??)
|
![]() |
![]() |
#102 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
1. Platinum
2. CD-R 3. Producent: (np Taiyo Yuden, MCM itd) 4. Platinum 7. 79:59:74 8. 703 MB 9. 83:56:34 10. 715 MB 11. Zielony 12. Cyjanina 13. 16X 14. LiteON 52X32X52X (płytki spoko działają baaaardzo długo ![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
#103 | |
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
a TAO uzywam tylko przy multisesji bo to wymagane ![]() moglbys zapytac czemu akurat tak, a no bo nagrywanie w TAO trwa dluzej, to po pierwsze, a po drugie przelaczanie sie miedzy sciezkami nie jest plynne po nagraniu w TAO
![]() |
#104 |
Bywalec
![]() |
Y@nkee_PL przeczytaj ten link ponownie http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...4&goto=newpost i odpowiedz mi czy nowe sterowniki ASPI mogły coś pomóc w sprawie mojego problemu z CD-Audio i DAO!
A oto treść tego postu (zasadnicze pytania!): Witam, mam kilka pytań odnośnie trybu DAO I TAO, mianowicie: 1. Dlaczego w NERO 5.5.10.0 gdy chcę skopiować płytkę na płytkę, to jest to możliwe tylko w trybie DAO!! Czy u was też tak jest (tzn. czy ta opcja jest nie do zmienienia??) 2. W CloneCD tak samo, przy kopiowaniu z płytki na płytkę jest możliwy tylko tryb DAO 3. Odnośnie tego trybu, kopiując np. AudioCD, ostatnia piosenka skopiowanej płyty w trybie DAO, na mojej wieży (DIORA seriii 500) nie jest zamykana. TZN, słychając ostatnią piosenkę, w momencie gdy piosenka się kończy i wieża powinna się zestopować, ostatnia piosenka jest ciągle odtwarzana!! 4. Czy to normalne zjawiska?? Ostatnio zmieniany przez bkroy : 13.12.2003 o godz. 21:35 |
![]() |
![]() |
#105 |
CDRinfo VIP
![]() |
1,2 - Normalka
3 - jak chcesz przegrac plyte CD-Audio to radze najpierw plyte zripowac do WAVow
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
dziwny problem z nagrywaniem Audio CD | cherrythomas | Napędy optyczne CD | 29 | 26.03.2004 22:31 |
Czy da sie odzyskac dane z CD z blednym "spisem tresci"?? | Kaz202 | Napędy optyczne CD | 3 | 12.02.2004 13:22 |
Nagrywanie CD Audio | neptun | Napędy optyczne CD | 3 | 11.02.2004 07:47 |
Nagrywanie obrazow bin/cue/img/nrg/mds/mdf/EAC APE... | -Sid-The-Rat=> | FAQ | 1 | 11.01.2004 10:36 |
CD text? - A może nie CD text??? | Aniaaaaa | Napędy optyczne CD | 12 | 29.07.2003 15:11 |